Şimdi Ara

Ankara'da hoparlörlerimi takabilecek tesisatçı bilen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    Yeni aldığım skoda fabia otomobile, arkada hopalör olmadığı için 2 tane hop. aldım. Bunları, teybe ve araca zarar vermeden takabilecek bir yer arıyorum Ankara'da. Bilgisi olan var mı?

    Teşekkürler.



  • slm kardeş bizdede fabia varda onda 8 hoparlör var ama sende yoksa mutlaka yerleri vardır kapılarda da twiter yerleri var oralarıda boş bırakma yani taktıracağın yere araca zarar gelmemesini söyle baştan garanti versin yada serviste taktır en iyisi bende ilerde kendi orjinal yerlerine daha performanslı kenwood falan taktırmayı düşünüyorum.
  • hemen hemen bütün elektrik-tesisatçılar takar (en azından onlar öyle söyler) ancak hop.ler çok kıymetliyse herkese güvenme en güvenlisi yetkili servis (aynı zamanda en pahalısı) ama araba modifiye edenler özellikle ses modifikasyonu yapanlar genelde yeterli olur.
    semt söylersen yakınlarda bulabileceğin bir yer söyleyebilirim
  • Cevaplar için teşekkür ederim.

    2005 Special hatchback'lerde arkada hoparlör veya tweeter yok. Yerleri var ama oraya ancak kulaklık hoparlörleri sığar . Kablo hazırlığı da yapılmamış bildiim kadarıyla.

    Hoparlörler dandik. Eski arabaya (felicia) real'den minton almıştım oval. Teyp orta karar bi blaupunkt olduğu için fena olmayan bir performans elde etmiştim. Şimdi de shov buldum benzer yapıda. Fiyatına göre sesleri hiç fena diil bunların.

    Şimdi yapıcak kişi, arkada bagaj üzerindeki kapakçığı (adı nedir bilemiyorum) dekopajla kesmesi ve kablo çekmesi gerekio. Teypi çıkartırken de teybe zarar vermemesi lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aspart -- 12 Ocak 2005, 10:26:26 >
  • Semt olarak ümitköy, balgat vs civarı bana uygun (mümkünse bahçeli olmasın )

    Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.