Şimdi Ara

Ankara'da 3.55 ve altı sürüm FAT kasa sahiplerine soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Daha önce de konuyu açmıştım, ancak kural dışı, yasa dışı içerik ve/veya uslüp problemi içermemesine rağmen konu silinmiş. Teknik bir yanlışlık olduğuna inandığım için tekrar konuyu açıyorum.

    Ankara'da ikamet eden ve halihazırda 3.55 ve altında firmware çalıştırmakta olan FAT kasa PS3 sahiplerine bir sorum olacak.

    Acaba, cihazınızın arkasındaki model numarası, aşağıdakilerden birisi mi?

    CECHH
    CECHJ
    CECHK
    CECHL
    CECHM
    CECHP
    CECHQ

    Eğer öyleyse, size bir kaç sorum daha olacak... Lütfen buraya cevap atın, veya bana özel mesaj kanalıyla ulaşın. Sizin yardımınızla çözebileceğime inandığım, bana ait olan PS3 ile ilgili kronik bir problem var. Bana 1-2 saatinizi ayırıp, sorunu çözmeme yardımcı olan arkadaşa bir adet blu ray film veya oyun hediye edeceğim.

    Şimdiden teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpmighty -- 5 Nisan 2011; 16:24:55 >



  • Kardeş sorununu burada yaz ki insanların kafası karışmasın senin başlıkta kilitlenmesin eğer hack filan işi varsa mcpsp.com gibi sitelere gir burada boşa uğraşma
  • Hack ile uzaktan yakından alakası yok. Bluray film oynatmayla ilgili bir problem yaşıyorum. Sorum onunla ilgili. Alacağım cevaba göre soru şekilleneceği için, bu cihazlardan birine Ankara'da sahip olanlardan cevap bekliyorum.
  • bende j modeli var ama 3.60
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.