Şimdi Ara

Anfi Arızası İçin Lütfen Yardım [ ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Üstadlarım resimde gördüğün anfi 1 hafta öncesine kadar sorunsuz çalışmaktaydı ve çokta memnundum. ama bunun baglı oldugu priz grubunda başka bi kabloda kısa devre oldu ve haliyle evdeki sigortalar attı. ve bu anfi o günden sonra çalışmıyor. Öndeki Güç Lambası Yanıyor Kondansatörlerde Herhangi bir şişme , patlama yok. acaba sıkıntı diyotlardamı diye 4 diyoduda değiştirdim ama sonuç SES ÇIKMIYOR. Acaba Direk Entegredemi sorun var yoksa bu işi nasıl çözebilirim. neleri değiştiriyim.. Tavsiyelerinizi Ve Yardımlarınızı Bekliyorum.
     Anfi Arızası İçin Lütfen Yardım [ ÇÖZÜLDÜ]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holor96 -- 16 Ağustos 2014; 22:25:03 >







  • quote:

    Orijinalden alıntı: holor96

    Üstadlarım resimde gördüğün anfi 1 hafta öncesine kadar sorunsuz çalışmaktaydı ve çokta memnundum. ama bunun baglı oldugu priz grubunda başka bi kabloda kısa devre oldu ve haliyle evdeki sigortalar attı. ve bu anfi o günden sonra çalışmıyor. Öndeki Güç Lambası Yanıyor Kondansatörlerde Herhangi bir şişme , patlama yok. acaba sıkıntı diyotlardamı diye 4 diyoduda değiştirdim ama sonuç SES ÇIKMIYOR. Acaba Direk Entegredemi sorun var yoksa bu işi nasıl çözebilirim. neleri değiştiriyim.. Tavsiyelerinizi Ve Yardımlarınızı Bekliyorum.
     Anfi Arızası İçin Lütfen Yardım [ ÇÖZÜLDÜ]

    entegre çatlamış sanki..




  • Entegre Bozulmadan öncede Öyleydi Ustam. Üzerinde bi çizik gibi birşey var ama burda çatlamış gibi gözükmüş. yani öncedende vardı
  • Fotografa göre o çizikten farklı, kırılmış gibi..
    Entegreyi değiştiriver ucuzdur zaten,(değiştirmiş olduğun diyotların yönü dogru ise) çalışacaktır

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet Bugun Entegreyi Değiştirdim ve Sorun Düzeldi.. Prizde Kısa Devre Olunca Entegre Yanmış. Yardımınız İçin Teşekkürler Hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.