Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.882
Cevap
526
Favori
1.737.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
75 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Söylemesini unuttuğum birşey daha var, bu tür custom romlarda daha çok S912 chipseti olanlarda destek veriorlar mesela Beelink GT1 çok meşhur olduğundan firmwareler daha çok gibime geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verdiğin bilgiler için sağolasın. Uyumlu rom bulduğumda deneme yapacağım. Android sürümde sorun olduğunda en azında factory reset yaparak sorunu çözmeye çalışırım. Şimdilik sürümü bozmayayım. Bir de boxun yedeğini nasıl alabilirim? Günün birinde bozulursa yedekten dönme olanağım olmalı.
  • Rica ederim.

    Yedek konusunda fazla bilgim yok ama bunu twrp recovery

    ile yapilması gerek onuda normal kumandayla olmuyormuş, mutlaka klavye yada mouse kullanılması gerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ettu E kullanıcısına yanıt
    Sizin cihaz 1gb mı yoksa 2gb modelimi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ram 2GB, rom 16GB.
  • Arkadaşlar salondaki televizyonum eski ona çok özellikli bir uydu alarak kullanmak istiyorum.
    Mkv, mp4, avi, ixvid, mpeg vs. formatlarını açan.
    Internet tarayıcısı olan, özel YouTube girişi olan, IP tv, kodi gibi bir çok özelliği olan iyi bir cihaz almak istiyorum.

    Aşağıdaki ürünleri gördüm (izmirde satılan olsun istiyorum) hangisini önerirsiniz veya başka bildiğiniz varsa onları da düşünebilirim.

    https://www.atlantashop.com.tr/urun/128/atlanta-4k-uhd-android-uydu-alicisi

    https://www.goldmaster.com.tr/urun/elektronik/ultra-hd-4k-uydu-alicisi/

    www.nextburada.com/mobile/productdetail.aspx?mpid=96993



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nemrut17 -- 28 Nisan 2017; 19:27:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • merhaba 200-300 tl civarında film izleme ve günlük işlerimi rahatlıkla halledebilceğim başımı ağrıtmayacak Ota destekli bir box bakıyordum.

    Beelink gt1 ve mecool bb2 var aklımda sizinde tavsiyelerinizi bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde satılık xiaomi android 4k tv box var. Superonline vasıtasıyla apple tv aldigim icin satıyorum. Hic kullanılmadı, isteyen ozelden ulassin...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: şazenuş

    http://www.aliexpress.com/item/Android-TV-Box-M8S-Amlogic-S812-Chipset-4K-2G-8G-XBMC-Dual-band-2-4G-5G/32364823766.html


    Bunu aldik bakalım,inşallah pisman olmam.

    Merhaba,
    Aradan 2 sene geçmiş ama. Üründen memnun musunuz hala.
    aynı ürünü hepsiburadada gördüm, tavsiye eder misiniz?
    Almam sebebim akıllı olmayan eski tv mi akıllı hale getirip dizi ve film izlemek başka bişi değil.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Papirus

    quote:

    Orijinalden alıntı: Verdo


    Amaç android dünyasından iyi şekilde faydalanmak. Özellikle media olarak. Film dizileri sorynsuz izlemek. Marketteki uygulamalara erişim ve basit şekilde gezinme. Tabi fiyatta önemli.

    Buna göre siz kendinize alacak olsanız hangi cihazları listeye alırdınız.


    Hem şoför mahalli , hem cam kenarı olmuyor maalesef...

    Yani hem medya oynatımı iyi olacak , hemde Android özellikleri için internet özelliklerini layıkıyle yapacak özellikte cihazları birarada bulmak zor.Yine de yazayım birşeyler.

    Ama ben kullandığım cihazlara göre tavsiyede bulunurum , reklamını gördüğüm bir ürün hakkında işinizi görebilir diye yorum yapmam hiçbir zaman.Tavsiye edeceğim cihazı bizzat görüp kullanmam lazım.

    Mesela harici HDD'ten medya oynatımı için şu cihazlar alternatif olabilir size ;

    İlk tercihiniz M195 olmalı.Bize göre gerçekten çok iyi , akıcı bir görüntü kalitesine sahip ; Türkçe altyazı desteği olan , 60$'lık fiyatı ile bizi şaşırtan fiyat-performans cihazı ama internet özellikleri 2.planda bir cihaz.Şimdilik en önemli kusuru altyazı ayarlarını hafızaya alamıyorsunuz.

    2.sırada Himedia Q5 tavsiye edebiliriz ama fiyatı 100 $'ın üzerinde.Üstelik görüntü anlamında kendine has renk iyileştirme menüsü ile daha renkli görüntülere ulaşabileceğiniz , videoları gerçekten akıcı oynatan ama internet özellikleri 2.planda diyebileceğimiz bir cihaz.

    3.sırada Zidoo X9 alabilirsiniz.119$ civarlarında bir fiyatı olan bu cihazı kendim kullanıyorum.Ama bu 3 cihaz arasında görüntü arasındaki kalite farkını normal boyutlu ekranlarda farketmeniz zor , büyük bir perdede hissedebilirsiniz belkide.Oldukça güzel bir cihaz ama mevcut yazılımı ile HD sesleri AVR'ye aktaramadığını görüyoruz.Bunun dışında yaptığım testlerde ( evimde bu cihazı kullandığım için ) internet performansı anlamında bir skıntı yaşamadığım , internetten film indirme özelliğini denediğim ve sorun görmediğim , zaman zaman Youtube'tan müzik dinlediğim bir cihaz diyebilirim.

    Dikkat ederseniz her 3 cihazda da internet özelliğini ön plana çıkarmıyorum.Çünkü bazen açan site bir bakarsınız bir sonraki gün açmıyor.Mesela Google Play , mesela Youtube.Hiç belli olmuyor.Açılmadığı gün Cache belleği temizliyorum cihazda şak diye bağlanıyor tekrar. Dolayısıyla internet özelliği anlamında hiçbir cihaz için garanti veremem.

    Ama ben iyi bir görüntü kalitesi ile ucuz yollu film seyredeceğim dersen al bir M195 , 60$'a takla at.

    Birazda daha paraya kıyarım dersen diğer 2 alternatifte aklında bulunsun.

    Selam. Yaşlı babam için evde vakit geçirsin diye bir tane medya oynatıcı almak istiyorum android özelliği olmasa da olur. Benim için birinci öncelik görüntü kalitesi iyi olsun ve 1 tb. hard diski desteklesin, artı çok da pahallı olmasın.. Mesajınızda M195 tavsiye etmişsiniz bu tavsiyeniz hala daha geçerli mi yoksa daha başka önereceğiniz cihazlar var mı. Yanıtlarsanız memnun olurum. Teşekkürler.




  • surfcasting S kullanıcısına yanıt
    Selam ,

    M195 bulmanız bu saatten sonra zor , sanırım üretilmiyor.Bulabilseydiniz sadece HDD'den film izleme amacıyla rahatlıkla işinizi görürdü.Fiyat-performans ürünü olan bu cihazın 2.elini bulsanız bile alabilirsiniz.

    Onun haricinde Zidoo'nun X9 , X6Pro modelleri de işinizi görebilir ama bu ürünlerin görüntüleride iyidir ama fiyatları hep belli bir seviyede gezer haliyle.

    Ben olsaydım 109$'a Zidoo X8 alırdım.En azından görüntü kalitesi gerçekten iyi ve yeni bir cihaz.

    Bizim derdimiz görüntü olduğu için belli bir seviyenin altına inemiyoruz.İşte bazen M-195 gibi fiyat performans ürünleri yakalayıp 60$'a işi bitirdiğimizde oluyor ama dediğim gibi bazen.

    Daha ucuz maliyetli cihazlar hakkında ise fikrim yok.Onu diğer konu başlıklarına danışın isterseniz...
  • Papirus P kullanıcısına yanıt
    sanırım ilk işim 2. El Piyasasını araştırmak olacak, bulamazsam eğer diğer alternatiflere yönelirim. Teşekkür ederim cevabınız için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar Android Tv Box almayı düşünüyorum evimde wd nin media playeri var ama internet yok ne yazıkki Android Tv Box kutusu almayı düşünüyorum şöyle video izlerken gecikme ve takılma yapmayan donanımı güçlü bir cihaz önerebilirmisiniz
  • sorix
    Şöyle önceki sayfaları gezinirsen ben dahil (X96) birçok arkadaşın kullandığı Android Box cihazlarının özelliklerini, fiyatını, nereden satın aldıklarını öğrenebilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ettu

    sorix
    Şöyle önceki sayfaları gezinirsen ben dahil (X96) birçok arkadaşın kullandığı Android Box cihazlarının özelliklerini, fiyatını, nereden satın aldıklarını öğrenebilirsin.

    konu 2015 de açılmış hacım güncel bir cihaz olsun istiyorum o yüzden direk sordum eski cihazlara bir kaç yıl güncelleme verip bırakıyorlar
  • 2 tb lik harici hard disk takıp 1080p görüntü kalitesindeki altyazılı filmleri rahatça projeksiyonumda izleyebileceğim bir medya oynatıcı arıyorum fiyat çok önemli değil tavsiyelerinizi bekliyorum
  • Merhaba arkadaşlar bende bu TVBOX konusunda yeniyim.
    İstediğim şeyler şu şekilde


    -Kasmadan kullanabileceğim

    -İPTV içinde olursa çok güzel olur

    -PVR özelligi olursa harika olur durdurup devam edebileceğim kayıt yapabileceğim.

    -Telefonumdaki görüntüyü aktarabileceğim screen miror yada mirecast

    İkinci el satan varsa oda olur pm beklerim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaNoZ -- 11 Mayıs 2017; 14:48:14 >
  • Pc açmadan , usb flash disk ile uğraşmadan dizi indirip izleyeceğim ya da dizi yayınlayan sitelerden dizi izleyebileceğim bir cihaz almak istiyorum. Bunları sorunsuz yapsın yeter oyun, bluray vs beklentim yok. TV'm zaten o kadar iyi değil. 30-40 dolarlık bir ürün önerebilecek var mı ?
  • PaNoZ kullanıcısına yanıt
    Hocam bulursanız benide yeşillendirin, benim içinde en önemli özellik iptv yada d-smart/tivibu vb dijital platformlarını sorunsuz desteklese yeter.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

    Pc açmadan , usb flash disk ile uğraşmadan dizi indirip izleyeceğim ya da dizi yayınlayan sitelerden dizi izleyebileceğim bir cihaz almak istiyorum. Bunları sorunsuz yapsın yeter oyun, bluray vs beklentim yok. TV'm zaten o kadar iyi değil. 30-40 dolarlık bir ürün önerebilecek var mı ?

    Benimde aynı beklentim var. 2TB harici HD bağlayarak Torrent çalıştırabileceğim ve medyaları sorunsuz oynatabileceğim bir box bakıyorum.

    Gözüme kestirdiğim Beelink GT1 Ultimate var. birde Minix U1 var ancak U1 daha a özellik barındırmasına rğmen daha pahalı o sebeple şimdilik GT1 e odaklandım. güzel bir cihaza benziyor kullananlar ne diyor acaba?
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.