Şimdi Ara

Android Projesi (Para Karşılığı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Öncelikle uzaktan mysql bağlantısı yapılacak. İki tablom olacak: birincisi "kullanicilar", ikincisi "müsteriler".

    Android uygulaması açıldığında ilk sayfa kullanıcı bilgileri olacak. Kullanıcı bilgilerini girdiğinde uzaktan mysql bağlantısı ile onaylanacak/reddedilecek ve ana sayfa açılacak.

    Ana sayfada bir listview olacak. Burada "müsteriler" tablosundaki veriler gösterilecek.

    Menü kısmında "Bul", "Ekle", "Sort" ve "Bilgi" butonları/simgeleri olacak.

    "Bul" tıklandığında uzak mysql "müsteriler" tablosundaki verilerin aranması için (like %bul%) bir kısım açılacak ve veri girilirken Ana Sayfadaki listviewde gösterilecek.

    Sort tıklandığında seçenekler doğrultusunda uzak mysql "müsteriler" tablosu "GROUP BY il", "GROUP BY ilce"gibi sortlanacak ve listviewde gösterilecek.

    "Bilgi" tıklandığında yeni bir sayfa açılacak. Kaç kullanıcı olduğu, kaçının ücretli olduğu, illerden kaç kullanıcı olduğu vs. raporlama ekranı olacak.

    "Ekle" tıklandığında yeni bir sayfa açılacak İl, İlçe, Okul, Ad - Soyad, Mail, Telefon, Referans No, Ücret, Süre, Başlangıç, Bitiş edittexleri olacak ve bir tane Ürün Anahatrı textviewi olacak. Aynı zamanda bu sayfanın altında bir listview olacak. Ben il girdiğimde girdiğim ildeki kullanıcılar bu sayfadaki listviewde gösterilecek. İlçe girdiğimde ilçedeki kullanıcılar gösterilecek yani bütün veriler için arama yapılacak ve listviewde gösterilecek. Bunlar uzak mysql "müsteriler" tablosuna kullanıcı adı, yapılan işlemin adı (Kayıt Ekleme) ve tarih-saatti ile uzaktan mysql "müsteriler" tablosuna eklenecek. Ekleme yapıldıktan sonra mail ya da sms gönderilecek. Burada "Kaydet @", "Kaydet SMS", "Kaydet" ve bir tanede benim tanımlayacağım bir buton olacak. Bazı edittexlerde 6 hane girildikten sonra benim yazacağım bir methodu tetikleyecek(siz burayı boş bırakın ben methodu yazarım.) Başlangıç ve bitiş tarihleri takvim yardımıyla yapılacak. Sayfanın açılışında Başlangıç tarihi telefonun tarihi olarak otomatik alınacak. Süre girilirse başlangıç tarihine gün olarak eklenecek ve bitiş tarihi otomatik oluşturulacak.

    Ana Sayfada bir müsteri tıklandığında "Müşteri Bilgisi" sayfası açılacak. Müşteri bilgileri textviewlerde gösterilecek. Bu sayfada "Değiştir" "Sil" ve benim tanımlayacağım bir buton olacak. "Değiştir" tıklanırsa bilgiler edittexlere alınacak. "Ekle" sayfasındaki görüntü ile aynı olacak. "Değiştir @", "Değiştir SMS", "Değiştir" ve benim tanımlayacağım bir buton olacak. Butonların işlevleri "Ekle" sayfası ile aynı. İşlemler yapıldıktan sonra ana sayfaya dönülecek.


    Projeyi olabildiğince detaylı yazdım. Belki bazı değişiklikler yapılabilir.

    Sizden isteğim projeyi çalışır olarak bana kaç gün ve ne kadar ücrete yapabilirsiniz?

    Şimdiden kolay gelsin.







  • Artı ana sayfadaki listviewdeki müşterilerin bitiş tarihi telefonun tarihinden daha eskiyse müşteri bilgilerinin yazıldığı kısımın arkası kırmızı olmalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.