Şimdi Ara

...::::Anayasa Referandumunda Hayır Diyenler Kulübü - 1486 Kişi Dev Konu::::... (263. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.398
Cevap
83
Favori
175.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
511 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gozbilginli

    ben cennet cehennem demedim, bilinçaltına yerleşmiş ne yapayım

    ne saçmalıyorsun sen ya?O zaman ne alaka bu konuya böyle bir şey yazman.Neymiş insanlar sevdikleriyle beraber olsunmuşmuş.Ya çok safsın herkesi de kendin gibi saf sanıyorsun ya da aklınca hala safa yatıyorsun.Ne alaka yani bu konuya böyle bir şey atman onu söylesene?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gozbilginli

    sol kafaya bak alçakçaymış, benim Peygamberim "kişi sevdiğiyle beraberdir " demiş , ona istinaden yazdım, sen hayırcıları sevmiyor musun? Heryerde onlarla birlikte olursun İnşallah ne var bunda kızacak?

    Senin peygamberin değil o kardeş, bütün insanlığın peygamberi.

    Hayır diyen biri, bütün hayır diyenleri sevecek diye de bir kaide yok.

    Reisiniz nasıl empoze ediyorsa artık, bütün akkafalar düşünmeden aynı sloganı atıyor.
  • Benide ekleyebilirsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AppleFB -- 10 Nisan 2017; 14:14:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MehmetNY

    Vatanıma hizmet etmek için yıllarımı verdim! Kabul edemem böyle bir hakareti. Annemden, babamdan yıllarca ayrı kaldım, abimin düğünü oldu gidemedim, cenazemiz oldu gidemedim... hepsi ne içindi? Senin gibi tek kuruş etmezlerden bu lafları yemek mi?

    Allah'tan kork! Sen evinde keyif çatarken, akşam televizyonun başında çayını içerken biz çile çekiyorduk, eğitim yapıyorduk, sürünüyorduk. Hepsi ne içindi? Senin gibilerden fetocu, vatan haini damgası yemek mi? Allah biliyor ya Askeriyeye fetocuların girmesine kimlerin izin verdiğini.

    Emeğimizle, alnımızın akıyla kazandık biz o okulu. Sen biri bana torpil yapsa da işe girsem derken biz mülakat sıralarında geceliyorduk.

    Kabul edemiyorum, aklım almıyor arkadaş! Bilmediği, hiç görmediği birine fetocu demek ne kadar da kolay sizin için.

    Hükümet bile bize doğrudan bu ithamlarda bulunamazken sen nasıl bu kadar kendinden emin konuşabiliyorsun?

    Hayır diyenlere "vatanı satmış" gibi kelimeler sarf etmene girmek bile istemiyorum. Böldünüz ülkeyi, savaş alanına çevirdiniz.

    Fetocu arkadaşlarınızla ters düştüğünüzden beri TSK'nın anasını sattınız. Uçacak pilot, tamir edecek teknisyen, operasyon yapacak komutan bulamıyor ordu. Kendi bölük komutanımın sözleri: "Fetocu olması gerekmiyor, Ak Partili olmaması yetiyor." Diyor.

    Senden sadece şunu istiyorum: binlerce askeri öğrenci hakkında bu hakareti etmeni, aşağılamanı geçiyorum. Bana şunu ispatla: Söylediğin sözleri ispatla! Sözde sana göre fetocuymuşum. O halde ispatla da haklısın diyeyim.

    İstersen gel de yüzüme söyle bunları. Bir insanın yüzüne baka baka hem yalan hem de iftira atabilecek misin merak ediyorum?

    Birgün gelecek suçsuz olduğumuzu siz de kabul edeceksiniz. O gün gelince yüzümüze nasıl bakacaksınız?

    Sen bakma bu ülkenin canına okuyanlara kardeşim , Bu ülkede milli orduya kumpas kurduklarını unutmadık şimdi ganimet kavgasına tutuştular.
    Bu arsızların laflarına çok takılma bakma herkes neyin ne olduğunun farkında.




  • Hocam beni de ekler misin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MehmetNY kullanıcısına yanıt
    Sana tavsiyem haksizliga ugradiginu dusunuyorsan ic hukuk yollarini tuketmen daha sonra bireysel olarak aihm ye basvurman tehdit etmen aleyhine sonuclanir ceza alirsan daha cok zoruna gider

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MehmetNY kullanıcısına yanıt
    Psikolojini iyi anliyorum her seyde hayir vardir olaya kader cihetiyle bakmalisin herkes belli sinivlardan gecer bu hayatta biz de gectik 85 puan ile 120 kisi arasinda 10. Olup giremedim fetocu ve pkklilar yuzunden cogu simdi isten atildi haksizlik goren sabredcek Allah mukafatini verir dusman olmaya gerek yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fişlenme kulübü =) Beni de yazmanızı rica edeceğim =)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MehmetNY


    quote:

    Orijinalden alıntı: kefeniyle yola çıkan adam

    Sana tavsiyem haksizliga ugradiginu dusunuyorsan ic hukuk yollarini tuketmen daha sonra bireysel olarak aihm ye basvurman tehdit etmen aleyhine sonuclanir ceza alirsan daha cok zoruna gider

    Maalesef OHAL süresi boyunca Khk ile gelen kanunlara dava açamıyoruz. Anayasa mahkemesi bile yetkisizlik kararı veriyor. Denedik hiç bir şey olmuyor. Aihm'ye de başvuracak kadar nefret etmedim ülkemden.

    Kimseyi de tehdit etmedim.

    Kelimelerimi dikkatli seçerim.

    Allah nasip eder de "evet, size haksızlık yaptık" diyecekleri günü görürüm. Başka da birşey istemem. Ne üniformamı ne de tazminatı...

    Aihm'ye gitmelisin. Ülkeyi sevmekle falan alakası yok bunun. Hakkın olan bir şey var ve devletin başındaki kişiler sana bunu vermiyor. Hakkını ara.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • kimsenn şevkini kırmak istemem ama hdp kanadından tıpkı 2010 referandumu gibi boykot olmasa da düşük katılım olacağını düşünüyorum. bu da hayır oylarını ciddi düşürecektir.
  • hocam benide ekler misin
  • Her konu gibi bu konuda kızışmış.
    Umarım siyasetten ekonomiye, eğitimden topkum bilincine kadar her şey bir an önce düzelir ülkemizde.

    Kısacası:Ekleyebilir misiniz?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuya hayır diyeceğini belirtmesine rağmen ismi ilk sayfada ki listeye eklenmeyen arkadaşlar var ise onlar tekrar nicklerini koyu renk olarak konuya eklerse , liste güncellensin.

    quote:

    Hayır gümbür gümbür geliyor , Ak parti bu tokatla bireylerin menfaatlerini korumayı bırakıp , ülke meselelerine odaklanabilecek.


    Not: Kılıçdaroğlu oylanmıyor , Cumhurbaşkanı ve Başbakan sanki öyle bir durum var gibi karşısına çıkamadıkları bu adamın arkasından konuşup duruyor adamın bulabildikleri açığı yok hep yalan , dolan , iftira.

    İlla oylamada bu kişilerin olduğu bir taraflaşma seçilecek ise :


    Ailesinin Kendi kendini ödeyen gemicikler olanları tercih edenler (Cumhurbaşkanı,Başbakan) : Evet Verecekler

    Ailesinin Gemisi olmayanları tercih edenler ise (Kemal Kılıçdaroğlu) : Hayır verecekler.




  • Hayır cephesi yalanları ve gerçekler genç kardeslerim iyi okusun;



    1. Yalan



    Chp parti meclisine girmesi icin 18 yasindaki secmenin belli bir kotasi vardir bu tüzüğünde yazar yaklasik 9 milyon genc nufusu yalanlariniza alet etmeyin. Ve emeklilikleri 65 yasina gelmeden mumkun degildir.



    2. Yalan



    Gelecek fazladan 50 milletvekilinin zarari 180 milyon tl dir.

    Hesaplama yapildiginda cikan sonuc 45 milyon tl dir carkcibasi burada da insanlari kandirma yoluna giymis moka basmistir.



    3. Yalan



    Milletvekili sayisinin 600 olmasina her zaman karsiydik diyor lakin 60 darbesi sonrasi senatorler dahil 640 milletvekiline onay veren kendi partileri



    4. Yalan



    Muhtarliklar yerel yonetimler kapatilacak



    Kanunla kurulan bir yer cumhurbaskanligi kanun hukumde karanamesi ile kapatilamaz bu isin yuku meclistedir.



    Daha onlarca yalan mevcut taviscok cia mi6 feto tarafindan eline tutturulani okuyor millet tabi yemiyor hala yalanlara körü körüne yobazca inanacksaniz lafimiz yoktur bunun adi mezhepcilikten ulkeyi hainlerin kucagina atmaktan baska birsey degildir.



    Insallah 16 nisan devrimiyle bize yutturulan ve surekli bizi geriye atan bu sistemden kurtulacagiz. 1982 anayasina hayir deyip bu anayasayi desteklemiyorum diyen adam sanimiyetsiz ikiyuzlu bir yalancidir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yapılan Anayasa değişikliği ile ilgili neler yapılmış, anayasanın değişen maddelerini hani fesih vs falan yok diyorlar ya varmıymış yokmuymuş gensoru varmıymış yokmuymuş neler yalan neler gerçek okuyup herkes öğrensin.


    Resime tıklayın açın üzerine tıklayın büyütün okuyun,okuyup bilinçlenelim

    https://resmim.net/f/AqZ49A.jpg





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyber tech -- 14 Nisan 2017; 13:2:16 >




  • cyber tech C kullanıcısına yanıt
    Insanlara hala yalan söyluyorsunuz gensoru nerede burda cumleyi gosterin? Su an referanduma giden degisikliklerin son halini paylasin yalan yalan yalan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kefeniyle yola çıkan adam

    Insanlara hala yalan söyluyorsunuz gensoru nerede burda cumleyi gosterin? Su an referanduma giden degisikliklerin son halini paylasin yalan yalan yalan

    Yalan konuşan saçma sapan iddialar üreten sen ve senin gibilerdir, okumanız yok ancak karşınızdakine çamur atsanız yalan söyleseniz işiniz gücünüz bu, paylaştığım resim TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ AYLIK BÜLTENİ'nin resim haline getirilmişidir. Referandumda değişen maddeleri https://resmim.net/f/AqZ49A.jpg linke tıklayarak resmi büyüterek okuyabilirsin.


    İlgili Bültene de aşağıdaki linkten ulaşabilirsin.

    https://www.tbmm.gov.tr/develop/owa/tbmm_internet.arama?q=tarihi%20s%C3%BCre%C3%A7te%20s%C3%B6z%20milletin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyber tech -- 14 Nisan 2017; 13:25:25 >




  • 82 anayasına hayır diyen bu anayası desteklemek zorundaysa, o zaman evet diyen de şimdi desteklememeli. Hadi bakalım bunlara da laf et.
  • 
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.