Şimdi Ara

anakartta 1 ide çıkışı bende 2tane ideli hdd var nasıl çalıştırırım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar gıgabyte anakartım var anakart üzerinde 1 tane ide çıkısı var bu çıkıştan çıkan ide kablosuyla 1 tane hdd ve 1 tane dvdrom çalıştırıyorum ve elimde 1 tane daha ide girişli hdd var bunuda baglamak istiyorum acaba 4 çıkışlı ide kablosu varmı veya nasıl yapmam lazım anakart üzerinde sata çıkışı da var ama bende sata girişi olan sürücü yok 2. hdd nasıl çalıştırcam başka türlü ltfen yardım edin ilgilendiginiz için tşk ederim SAYGILARLA DH.....



  • 1 ide girişine sadece 2 aygıt bağlanabilir. Kabloyla filan ilgisi yok. Anakartta başka ide portu yoksa ide-sata dönüştürücülerle yada PCI kartlar ile işinizi halletmeniz lazım.

     anakartta 1 ide çıkışı bende 2tane ideli hdd var nasıl çalıştırırım?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • PCI kartlar GÜZEL BİŞEYMİŞ SÜPER TEŞEKKÜR EDERİM PROBLEM HALLEDİLDİ SAYENDE




  • Evet piyasaki kablolara en fazla 2 adet ürün takılabiliyor. Mecburen yukarıdaki gibi ide kart alman lazım. gerçi sıfırları yok piyasada gibi ama ikincielleride sorunsuz işini görürür. İstanbuldaysan 15 tlye alabilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MetHun

    Evet piyasaki kablolara en fazla 2 adet ürün takılabiliyor. Mecburen yukarıdaki gibi ide kart alman lazım. gerçi sıfırları yok piyasada gibi ama ikincielleride sorunsuz işini görürür. İstanbuldaysan 15 tlye alabilirsin.

    yok ANKARA dayım da bulurum ank da itfaiye meydanı var kesin vardır bi nevi hurdacıların oldu yerler pc parçalayan yerlewr var kesin bulurum burda tşk ederim verdiginiz bilgiler için ilginize tşk ler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.