Şimdi Ara

Anakart Fan Ayağı sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar 20 gün kadar önce bir bilgisayar toplama hayaliyle parça parça bileşenleri almaya başladım anakart olarak msi b350 tomahawk modelini n11 de 500 tl gibi fiyata buldum piyasanın 300 tl altında bi fiyattı açıklamada yanlış sipariş sonucu kutusu açılmıştır yazıyodu bende nasıl olsa bişey çıksa iade imkanım var güvenilir site dedim. daha sonro anakart geldi fakat ben içini açtığımda bi anormallik sezmedim işte geçtiğimiz bayramdan önce tüm parçalar elimde toplamıştım sonra birleştirmek için bi bilgisayrcıya gittim anakartı açtığımızda işlemci bölgesinde fanın ayaklarının oturması için gereken, o işlemcinin çevresindeki 4 delikten çıkan arka plakaya sabitlenmiş olan parça yoktu. 4 adet boş yuva vardı ryzen işlemci aldım stok fandanıda oturtamadık haliyle boşluk kalıyo hiç bir şekilde girmiyor. sonra mağazayla iletişime geçtim böyle böyle analttım durumu anladım doğrudur dedi elimde aynı modelden yok dedi olursa ben sana b250 den alıp yollıyım dedi olmassa iade alırız dedi öyle olunca tamam dedim sonra bayram öncesi olduğu için kargoyu bayramdan sonra yollıcaktı bana yani bu gün. şimdi ulaşmay açalışıyorum fakat ulaşamıyorum. size sorum şu öncelikle b250 anakartının bahsettiğim parçası b350 medile uyarmı uymadığı durumda başak hangi yolla çözebilirim bu sorunu en son çare olarak anakartı hala iade edebilirmiyim? Şimdiden teşekkürler







  • kimi işlemci fanlarında o plaka paket içeriğinde olabiliyor.

    teknik servisleri dolaşıp, böyle bir plaka arayabilirsin. bildiğim kadarıyla o plakanın boyutu standart.
  • Merhaba Slhksk,

    Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

    n11.com
  • Söyle paranı düşünürken ucuz eti bulup sonra yahnisinin yenmemesi gerçekten çok can sıkıcı. Bu pkakayı AliExpress gibi yerlerden çok cüzi miktara bulabilirsiniz. Umarım yeni bilgisayarınızı bir an önce toparlar ve kullanırsınız.
    Satıcı pisliğin tekiymiş insanlar neden böyle birbirini kazıklamaya çalışıyor anlamak çok güç.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.