Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (6244. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Beckonn , Oduncu. , EzioAuditoreDaFirenzee Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 20 Misafir (3 Mobil) - 19 Masaüstü4 Mobil
5 sn
134.910
Cevap
423
Favori
3.585.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 62426243624462456246
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

    Aynen dostum Mert eli cebinde resim verdi ve taraftara bakarak güldüğü için Almanya'dan maçı izlemeye gelen arkadaş maskeyle sahaya atladı ringe çıkar gibi yumruklarını kaldırdı sonra binlerce holigan sahaya girip korner direkleriyle futbolcu kovaladılar falan. Tüh ya keşke gülmeselerdi, büyük suç.


    Kadıköy'de kanarya sevinci yapan Pepe de idam edilmeli senin düşüncene göre. Çok acayip kafalar görüyorum vallahi enteresan.

  • Anlamadığınız nokta şu sayın objektifimsiler, bizim ts'yi yendiğimiz her sonuçta bu tarz bir olay çıkacak ve kaos yaşanacaktı. Son zamanlarda bunların yaşanmıyor olması bizim ts'yi uzun zamandır yenemiyor olmamızdı. Ne zaman yensek böyle bir olay yaşanacaktı o gün de geldi çattı işte.


    Bunlar yenilgiyi sindiremez, özellikle de Fenerbahçe'ye yenilmek onlar için ölüm gibi bir şey hepsi sinir küpü olur anında. Ellerine geçeni atarlar. gs'ye karşı yedikleri golde sevinecek kadar taraftar olanlar bizim maçta holigana dönüşür. Olay bu.

  • Shieldwall kullanıcısına yanıt

    Bölümde 2-3 farklı yazımda yazdım,maske ile giren kişiye taraftar demiyorum,hiç de demedim. Maske ile giren ayrıca,Trabzon düşmanıdır. Maske ile girmesinden belli show yapmak için geldiği girdiği. En az 2 yıl cezaevinde kalmalı ve Trabzonspora verdiği maddi zarar 7 sülalesinden alınmalı.

    Bu kişinin showu bir yana,maç boyunca Hakan Yandaş ve İrfan Eğribayat`ın kışkırtmaları ortaya çıktı.

    Olayların seyircinin sahaya girmesinin maskeli kişi hariç ortasahada sevinmeyle ilgisi yok. Seyirci, Fenerbahçe futbolcuları sahada seviniyor diye sahaya girmedi. Maskeli kişi bence taraftar olmasa da show in sahaya girse de o şiddeti acımasızca daebeleri hak ermiyor. Bu kişinin cezasını Fenerbahöe futbolcuları veremez,Türk yargısı verir. Ben Şişli`de polis aracına molotof atanı yakalayıp döğdüm Savcı karakolda 1 gece bekletti,fırça attı sanane sen mi cezasını vereceksin dedi.

    Sonuç olarak Fenerbahçe`den Osayi ve Osterwolde yapmaması gerekeni yaptılar bence en az 5`er maç ceza almalılar. Batsuayi ise sahada çok sayıda seyirci olmasının verdiği gerilimin seviyesi itibariyle bence en fazla 2 maç ile cezalandırılmalı 1 maç da olabilir.

    Osayi ve Osterwolde durumu ayrı. Kabul edikemez,hoş görülemez. Canice,acımasızca.. Güvenliğin etkisiz hale getirdiği kşiyi o şekilde darp edemezsin. O görüntülerden sonra sahaya binlerce kişinin girmemesi sevindirici. Yoksa dünyaya rezil olacağımız yaralanmalar belki de ölüm yaşababilirdi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 28 Mart 2024; 3:55:55 >




  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

    Haklısınız.

    Fred'in füzesi de tahrik etmiştir bence. 2 maç ceza da ona yazalım.

  • Bugun Sansursuz Futbol kanalinda izledim: Toplanti da bu konuyu neden rte'ye tasimiyorsunuz diye sorulmus. Cevap olarak biz daha once kendisine bi konuda ulasmaya çalistik. Kendisinin bize "KIRGIN" oldugu söylendi, denmis.

    Sebebi soruldugunda sizin sirketin su alanda ki faaliyetleri sebebiyle denmis. Ama bizim o alanda hiç faaliyetimiz olmadi ki diye cevap verilmis. Onlar da aa öyle mi? demisler.

    Seçim günü görecekler aaa öyle mi demeyi.
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

    Boş yapmayın be kimse sizin fikrinizi merak etmiyor burada bir kişiden acaba gs liler ne kadar ceza almalı bizim topçularımız için ne der diyen bir kişi gördün mü? Hiç ceza almayacağız şampiyon da olacağız  

  • bizim başkan bu süreci inşallah düzgün planlamış ve iyi yönetecektir. öyle restler çekti ki şu an 50 tane hamle yapması ve bunların doğru olması lazım. bana halledemeyecekmiş gibi geliyor ama hayırlısı.

  • f@ithline kullanıcısına yanıt

    Bu üyenin 10 a yakın hesabı var girdiği her forumu karıştırıyor kaale almayın bir bakıyorsun mobil operatörler de bi bakıyorsun zeytinyağı konusunda

  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Aman da ne kadar objektif yorumlamışsınız olayları. Herkesin gözüyle gördüğü ortada, neyin yorumunu yapıyorsunuz burada. Gidin kendi takımınızın forumuna yapın yorumlarınızı.
  • tff osayi ve osterwolde konusunda kulağının üstüne yattı ceza falan veremeyecekler


    belli oldu feneri şampiyon yapacaklar.. burda yapılacak en doğru hareket gs nin ligden çekilmesi

  • 4. sınıf bir takım olan Sparta Prag'dan 4 yiyen takım kendini avrupa fatihiyiz diye avutmaya devam edebilir


    Amaçları Olympiakos maçı öncesi moral bozmak, FB final oynasın istemezler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 28 Mart 2024; 12:16:7 >
  • "Fenerbahçe cadiz FC" hayırlı olsun...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pesclass

    "Fenerbahçe cadiz FC" hayırlı olsun...

    Laliga da oynayamazmış yasal olarak mümkün değilmiş


    kaynak: popoSport

  • LADEGA kullanıcısına yanıt

    Belçika liginden bi takım olacak büyük ihtimal hocam


    Westerlo eski fbli yöneticinin takımı diye biliyorum

  • Fenerbahçe ye ligin gidişatını etkileyen cezalar çıkarsa olay çok farklı boyutlara taşınır. Sonlara doğru düşme hattındaki bir takıma sahada her türlü sertliği yapmalarına karşılık taraftar organizasyonu da içinde olmak üzere galibiyet teşviği (teşvik primi suç değil ya) ödemesi yapılıp şartlar eşitlenebilir. Taraftar sahaya indiği anda oluşan kaosta hiç kimse futbolcuların ceza almayacağını garanti edemez.
    Ne güzel dünya başa baş şampiyonluk yarışındasın şampiyonluktan 30 puan geride bir terörist vukuatları olan camia rakibinden 5 yerken göbek atıp senin maçında operasyon çekiyor, karşılığında “penaltımsılarla, neden penaltı verdiğimi ben de bilmiyorum !” larla kollanan,( bu kollama bile yetmediği için) camia ciddi avantaj sağlıyor
    KİRLİ DÜZENLE TEMİZ SAVAŞ OLMAZ…
  • GURUR TABLOSU..

    💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐
  • Demir1357 kullanıcısına yanıt

    keşke Champıonshıp e gitsek Acun gibi alalım ordan bi takım 💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

  • trmeto kullanıcısına yanıt

    Osayi'nin kesinlikle heykeli dikilmeli. Yurdu düşmanlardan korur gibiydi adeta. Neden derseniz Trabzonlu taraftarların yaptığını ancak bir düşman yapabilirdi!

  • 
Sayfa: önceki 62426243624462456246
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.