Şimdi Ara

[ANA KONU] 20:00-24:00 saatleri arası Türk.net hız ve ping sorunu(GÜNCEL) (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.535
Cevap
29
Favori
106.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • takami59 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bulunduğunuz bölgede yaşanan sorunu tespit ettik. Network ekiplerimiz arka planda çalışma gerçekleştiriyor. En kısa süre içerisinde sorunu çözümleyecekler.
  • musti6552 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşanan sorun ile ilgili network ekiplerimiz arka planda çalışmalara devam ediyor. Sorunun çözümleneceği net bir süre bilgisi bulunmuyor. Gelişme olması durumunda forum üzerinden duyuru yapacağım.
  • Merhaba, yaşadığınız sorunu test sonuçları ile birlikte www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı açarak iletebilir misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, yaşanan sorun ile ilgili network ekiplerimiz arka planda çalışmalara devam ediyor. Sorunun çözümleneceği net bir süre bilgisi bulunmuyor. Gelişme olması durumunda forum üzerinden duyuru yapacağım.

    @TurkNetDestek yani diyorsunuz ki biz bu işi elimize yüzümüze bulaştırdık. işin içinden çıkamıyoruz. en kısa süreniz bitmiyor sizin. 11.12.2020 cuma gününe kadar bekleyecegim. daha sonra btk tuketici hakem heyeti bulabildigim tüm resmi kuruluşlara sizin haftalardır çözemediğiniz sorun ile ilgili şikayet kaydı açacagım. bilginiz olsun. eşime dostuma eskiden turkneti tavsiye ederdim. şuan allah korusun. sakın ha diyorum.

  • Fiber internet diye satılan şeye bakın [ANA KONU] 20:00-24:00 saatleri arası Türk.net hız ve ping sorunu(GÜNCEL) Nerde stabilite, nerde sabit ping?. Konum İskenderun merkez. TT VAE FTTH fiber ile bazı geceler hız bu hali alıyor. Hayatımda hiç böyle bir durumla karşılaşmadım turknet sağolsun bana bu deneyimi yaşatıyor.

    Bir el mi atsanız? @TurkNetDestek Abone no: 1912628



    [ANA KONU] 20:00-24:00 saatleri arası Türk.net hız ve ping sorunu(GÜNCEL)
    [ANA KONU] 20:00-24:00 saatleri arası Türk.net hız ve ping sorunu(GÜNCEL)


    https://www.speedtest.net/result/10567724108

    https://www.speedtest.net/result/10567717745





  • Oturduğum bölgede Telekom altyapısı uzerinden turknet kullanıyorum ve hız konusu iyice kötüleşti 1.5 2 mbitlerde akşamları size sorum şu telekoma geçersem sizce fark olur mu? Altyapı aynı olduğu için yine mi aynı hızları alırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sorunla ilgili açtığım destek kaydına -özellikle klasik, kablo ile test yapın, arka planda uygulamaların açık olmadığından emin olun vs- cevap vermeyin, çok açık ki sorun sizle alakalı dememe rağmen bu akşam klasik cevap geldi. "Yaptığımız kontroller dahilinde hattınıza tanımlı 79 mbps hızı aldığınızı görmekteyiz bal bla bla..." Bu cevabın yazıldığı anda modemde 75mbps hız tanımlı mı? evet ama speedtest diyor ki hızın 2mbps bile değil. Dalga geçiyorlar!! Hatta online işlemleri açıp size cevabı atacaktım, atamadım!! Neden? 1mbps hızla açamadım siteyi.. 95 Tl ödüyorum her ay ve bu hız bana akşam lazım. Bu sıkışıklığın olacağını nasıl öngöremiyorsunuz!! Hadi öngöremedin çözüm de üretemiyorsunuz. 75 mbps parası aldığınız hatta ortada arıza yokken 1mbps hız veriyorsunuz ve dediğiniz şey sorunun farkındayız, çözeceğiz ama süre belli değil. Oyalıyorsunuz! Sorun yaşadığım saatte ki sorun belli ama neyse,15 dk aralıklarla 3 kez onların sitesinde hız testi yapacakmışım. Gönderdiğim tek test inanmalarına yetmemiş. Donanımhaberde turknetdestek satürasyon sorunu var diyor , online işlemler teknik destek bundan habersiz ki yaptığım tek test yetmiyor bir kez daha test istiyor ve tam 3 kez!!! Destek kaydına da arıza çözüldü onayınız bekleniyor notu düşmüşler ...


    Arkadaşlar varsa bu tarz hız çakılması yaşamayan ISS lütfen yazın. Şikayet hareketi olşursa seve seve katılırım. Çok sinirliyim şu anda...





  • Sanırım tüm Fiber sistemler çöktü. Ataşehir/Esatpaşada da durum aynı. Turktelekoma bildirilen destek kayıtlarına dönüş yapılmadı.Evden çalıştığımız dönemde kabul edilebilir birşey değil gerçekten!

    100mbps hız olarak satılan internette 1mbps hızı anca alabiliyorum o da kopma olmazsa!

    Umarım tüm sorunu olanlar için Turknet bir çözüm bulur yoksa çok müşteri kaybedecekler...


    Abone No: 1864446

  • biglooper B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüm. Teknik uzmanlarımızın kontrol edebilmesi için test sonuçları ile birlikte www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?
  • ProgreSsive aTTacK kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sorun yaşanan bölgelerde network ekiplerimiz tarafından çalışmalar yapılmaktadır. Bazı bölgelerimizde sorun çözülmüştür. Diğer bölgelerimiz için de çalışmalar devam ediyor. En kısa süre içerisinde sorun yaşanan diğer bölgelerimiz için de çalışmaları tamamlayarak sorunu çözümleyeceğiz.
  • akndigital A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunu teknik uzmanlarımızın kontrol edebilmesi için hız testi sonuçları ile birlikte www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Merhabalar,

    Alın size destek kaydı. Değişen hiç bir şey yok. Evden çalışılan dönemde bu kopmalar gerçekten inanılmaz.


    [ANA KONU] 20:00-24:00 saatleri arası Türk.net hız ve ping sorunu(GÜNCEL)
  • adamlar hala sorun olmadığını düşünüyor



    "Merhaba, belirli zamanlarda kapasite sınırının aşılması nedeniyle ping artışı olabiliyor, kapasite artırımı gerektiğinde sağlanacaktır. Sunucu performansları sürekli olarak takibimiz altında. İyi günler."

  • Otomatik cevaplarınızdan gına geldi biri yazar sorun vardı giderdik öbürü yazar hattınızdaki ping e müdahale edemiyoruz.21 den önde 20 - 25 olan ping nasıl müdahale edilemiyorda 21 den sonra 150-160 ms lere çıkıyor.ben bu 150 ms ping le ne oynayabilirim söyler misin?

    @TurkNetDestek Destek Numarası:39294895

  • @TurkNetDestek bu ayın 27'sinde faturam çıktığı gibi tüketici hakem heyetine başvurmazsam namerdim. O zaman göreceğiz bakalım el mi yaman bey mi yaman.
  • akndigital A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunu bugün alarak saha ekiplerine ilettik. Şu an çalışmalar devam ediyor. Ekipler 3 iş günü içerisinde sorunu kontrol ederek bilgi verecektir.
  • @TurkNetDestek iyi günler, size PM gönderdim. Rica etsem ilgilenebilirmisiniz

  • two_face kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunun tekrar kontrol edilmesi için bildirimde bulundum. Teknik uzmanlarımız tekrar kontrol ederek size bilgi verecektir.
  • Oyun indiriyordum steam'den sabit 5mb ile indirirken(70mb internet ama steam sınırladım yoksa 7mb ile de indiriyordu) saat 19:00 olmasıyla birlikte 25mbe kadar hız sabitlendi her akşam ki gibi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7ADF8CF23 -- 11 Aralık 2020; 19:5:54 >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Siz varya herşeyi hak ediyosunuz.bu kafayla batarsınız siz anca twitch dekilere reklam verin.binge müdehele edemiiiiiiz .başta hata bizde diyip sonra bunu demek.birazcık zeka kırıntısı olsa sizde bu kadar kişiye elle tutulut bi açıklama yaparsınız anca milleti keriz yerine koyun.milletde aptal değil.
    Not: niye değiştirmiyosun diye sora bilirsin merak etmeyin kampanyadan faydalanmak için 3 ay geçmesi lazım bittiği gün türk telekomdayım. [ANA KONU] 20:00-24:00 saatleri arası Türk.net hız ve ping sorunu(GÜNCEL)




  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.