Şimdi Ara

Amsterdam Otel Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar
    ağustos ayında 3 çift olarak amsterdam seyahatimizde uygun bütçeli ve merkeze direk erişimi (metro, tren, otobüs) olan bir otel arıyoruz. hangi bölgeleri tavsiye edersiniz



  • merhaba,

    amsterdam'da yaz aylarinda otel fiyatlari cok yuksek, 3 cift kalacaksaniz eger en mantiklisi airbnb uzerinden ev kiralamak olacaktir. 3 cift icin maliyeti yarisindan daha az olacaktir hem de uygun butceli otellere gore daha konforlu.

    bolgelere gelirsek, oud-west ve pijp bolgeleri hem turistiklik alan ve aktivitelere yakin yuruyerek sehir merkezine gidebilirsiniz ( 2 km civari )
    nieuw west ise sehre biraz daha uzak fakat cok fazla toplu tasima mevcut.
  • Teşekkürler hocam
  • Biz ibis budget ta kalmistik... Havalimanına ring seferleri var düzenli... Havalimanında ise 3-günlük ulaşım kartları alırsanız sorunu çözebilirsiniz.
  • O tarih aralıklarında bende araştırma yapıyorum.Buraya bir göz atın isterseniz. Havalimanı yanından tek metroyla şehir merkezine inebiliyorsunuz 10 15 dk içerisinde.

    https://www.booking.com/hotel/nl/ibisairport.tr.html
  • 1-2 günden fazla kalacaksanız o civarda otel tavsiye etmem. Tamam airport free shuttle var ama schipholden merkeze inmek maliyetli oluyor tekli bilet alırsanız fiyatını hatırlamıyorum ama ovchipkaart olunca 4 euro kesiyor schiphol central gidiş dönüş 8 euro yapar kartsız tekli bilet almak daha pahalıdır mantık olarak 6 euro olsa gidiş dönüş 12 yapar 5 gün kalsanız 60 euro sadece schiphol amsterdam arası ulaşıma vermiş olursunuz. Ibiste kaldım ama hiç otobüs kullanmadığım için hakkında bir bilgim yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ezergecer26 E kullanıcısına yanıt
    Hocam otel+merkeze ulaşım masrafını da katarak aynı fiyat aralığında benzer otel bulamadım açıkçası ben.Yoksa ulaşım maliyetleri yüksek o konuda hem fikiriz.

    Ağustos başı 1 gece konaklama 254 TL gözüküyor şuan.12 euro da yol masrafı demişsiniz 50 lira civarı bir rakamda o yapar kişi başı 354 tl 1 gece iki kişi konaklama + merkeze ulaşım olmuş oluyor.Bu fiyatlarda booking üzerinden kontrol sağladığımda aynı standarlarda pek yer bulamadım açıkçası.
  • Şimdi nasıl bir tatil planladığınızı bilmiyorum tabi ama sırf 7 gün Amsterdam gibi birşey düşünüyosanız bütçeyi biraz daha arttırıp merkezdeki yerlere bakmanızı tavsiye ederim. Gittiğiniz dönem itibariyle zaten ucuz olması beklenemez zaten easter yani şu zamanlardan ekim sonuna kadar şehir hep kalabalık olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ezergecer26 E kullanıcısına yanıt
    Hocam dönemle alakalı bir durum değil ki bu olay.Merkez her zaman için daha pahalı ve standartları biraz daha düşük(bütçe artarsa tabi ki kaliteli yerler mevcut).Standartları düşürmek yada maliyeti arttırmak yerine bu şekilde tek ulaşımlı yerde konaklamak bana daha mantıklı geldi.Turla gittiğimizde çok uzak bir noktada kalıp gidip gelmiştik ama burası yormaz yol açısından.Gönül kanal kenarında manzaralı bir yerde kalmak ister orası ayrı Aslında dediğiniz gibi konaklama masrafını biraz arttırabilenler için gitmişken o şekilde bir yer tercih etmek daha güzel olacaktır.Sonuç olarak güzel memleket
  • Daha önce gittiyseniz sıkıntı olmaz ne ile karşı karşıya olacağınızı biliyorsunuz :) Bazen öyle turla giden kişiler oluyor şikayet ediyorlar o yüzden uyarayım dedim ama tecrübeniz varmış. Fiyat konusuna gelirsek tabi her zaman merkezle suburb arasında fark var ama demek isteğim prime time suburb fiyatı ile dediğim dönemdeki merkez fiyatları aynı. Şimdiden iyi eğlenceler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ezergecer26 E kullanıcısına yanıt
    Pronto sağ olsun baya bir uzakta otel tutmuştu geçen sene Ama google maps sayesinde bineceğiniz otobüs trene kadar her şeyi yazdığı için rahat bulmuştuk.Fakat ilk gidişimiz olduğu için temkinli davranarak erken hareket etmiştik merkezden.Bu sefer acısını çıkarmamız lazım Teşekkürler bilgiler için.İnşallah gitmek nasip olur tekrar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.