Şimdi Ara

Amrabat: Galatasaray'a dönmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Galatasaray'ın Malaga'ya kiraladığı Nordin Amrabat, Beyaz Futbol'a açıklamalarda bulundu. Tek dileğinin Galatasaray'a dönmek olduğunu ifade eden Faslı futbolcu, İspanya'da çok büyük kulüplerden bir teklif gelmediği sürece sarı-kırmızılı takımdan gitmeyi düşünmediğini ve gelecek sezon takıma geri dönmeyi istediğini belirtti.

    Her şeyin iyi gittiğini söyleyen Amrabat, "Galatasaray benden her hafta oynayacağım bir yere gitmemi istedi. Ben de La Liga'da her hafta oynuyorum. Ancak hala Galatasaray'a dönmek istiyorum. Galatasaray ile de bunu konuştuk. Barcelona ve Real Madrid isterse işler değişir. Başkan Aysal ve Mancini ile konuştuk. Bana İspanya'ya git, oyna ve dön dediler. Gelecek sezon Galatasaray'a dönmek istiyorum, sadece bunu düşünüyorum" diye konuştu.

    Başka kulüplerle anlaştığı yolundaki spekülasyonları reddeden 26 yaşındaki futbolcu Felipe Melo'nun derbideki hareketini de yorumladı. Amrabat, "Türkiye'de bir çok şey yazılıyor ama Galatasaray'a döneceğim. Melo'yu herkes biliyor, kazanmak için her şeyi yapar. Belki maçın heyecanıyla yapmış olabilir ama büyütülecek bir şey değil. Fenerbahçe'de bir şeyler yaptı. Derbilerde böyle şeyler olur. Melo çok iyi biri. İdmanlarda çok ciddi çalışır, herkes Melo'dan memnun. Galaatasaray genç oyuncular aldı, herkes sabırlı olmalı. Onlar gelecek için alındı, bana gelince ben ilk 11'de oynamak ve gelecek sezon bunu başarmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

    Amrabat sözlerine şöyle devam etti:
    "Fenerbahçe bu sezon çok güçlü Galatasaray şanssızdı, deplasmanlarda çok puan kaybetti. Galatasaray Türkiye'nin en güçlü takımı gelecek sezon şampiyon olacaklardır. Selçuk Galatasaray için her şeyi yapar. Selçuk orada çok mutlu. Galatasaray'ı çok seviyor."

    "En rahat olduğum yer Galatasaray. TT Arena'da kendimi çok rahat hissediyorum. Her hafta oynadığım için daha güçlü olarak geri döneceğim. Galatasaray'da problem şuydu bir hafta oynuyordum beş hafta oynamıyordum. Her hafta ilk 11'de olursanız performansınız artar. İlk 11'de olmazsan ritm yakalayamazsın. En büyük Cim Bom Bom ve hayalim Galatasaray'a dönmek. Tek istediğim bu, inşallah seneye şampiyon oluruz."







  • "Ancak hala Galatasaray'a dönmek istiyorum. Galatasaray ile de bunu konuştuk. Barcelona ve Real Madrid isterse işler değişir. "

    Neyin kafası bu?! [

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barcelona formasini ancak magazadan alip giyersin. Gecmisin kotu bir mirasindan baska biri degilsin orada kal mümkünse

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çare amrabat.

    amrabatın gönderilmesi saçmalık zaten .ha draxler alırsında bende o zaman başarılar dilerim amrabata aldığın adamlar salih dursun ontivero zart zurt .

    amrabat bu takımda kulübede olmayı hakeder her zaman şu kadroda. seneye 6+2 zaten .
  • açık alan topçusu.Gs'nin rakipleri kapandığı için etkili olamıyor.
  • Amrabat'ın en sevdiğim özelliği heyecan yapmaması.Selçuk,Burak Madrid gibi maçlarda takımı direkt 2 kişi eksik başlatırken Amrabat kanatlarda fırtına gibiydi.Tabiki çok eksiği var ama Galatasaray'da her zaman oynar.Makine gibi sistem için kanat şart.Bence gelecek sene Bruma,Amrabat,İzzet,Emre Çolak ile kanat futbolu oynanmalı.2 as 2 alternatif,Ribery-Robben,Bale-Ronaldo muz olamayacağına göre Amrabat-Bruma gayet iyi olacaktır.Tabi takdir Mancini'nin ama 4-2-3-1'e dönmesi şart..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • futboldan anlamayan bir teknik adam tarafından yönetildiğimizin en açık göstergesi bu adam. kanatlara ontivero, hajrovic'in alınması ve amrabat'ın gönderilmesi neresinden bakarsanız bakın saçmalıktır, hiç genç falan demeyin sanki elimizde futbolcu varda gençlere yatırım yapıyoruz. gençlere yatırım yapan takımın elinde hali hazırda idare edeceği futbolcuları olur.
  • daha iyisini alabiliriz diyenler öneri sunsunlar. amrabata en azından kulubede oturmayı hak ediyor. bir şekilde etkili oluyor bu adam. dünya kanat futbolu oynuyor artık yavaş yavaş bizde kanatlara önem vermeliyiz. Kanat forvet denemelerimize acil son vermeliyiz. adamlar ayağında top tutamıyor. Burakın sağ açıkta ne işi var Allah aşkına. yine şampiyonluk yaşayacaksak ve sizler amrabatta saç baş yoluyoruz yeeaa diyecekseniz inşallah tekrar yaşarız bunları. kısır futbol izlemekten bıktık artık.
  • Bilmem kaç senedir Türkiye'de oynuyor NURETTIN ARABA olabiliyorsa gelsin.
  • Gel gel kontenjan varya :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat düşürmek için böyle konuşuyor
    Böyle bir akıllığı beklemezdim kendilerinden, burada çok iyiyim tutuluyorum deseydi zaten fiyat artardı şimdi
    hem gelmek istiyorum diyor hem kontenjan sorunu var hem bir yığın yeni alınan oyuncu var...
    Az bonservis parası ile kurtarmaya çalışıyorlar...Ünal Aysal yemez bunu orası ayrı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barcelonanin transfer yasagi var. real transfer icin rakipsiz kaldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nef'i

    "Ancak hala Galatasaray'a dönmek istiyorum. Galatasaray ile de bunu konuştuk. Barcelona ve Real Madrid isterse işler değişir. "

    Neyin kafası bu?! [

    diğer takımları bizden farklı görmüyor demek yani.. haber uydurma ama söylediğinden bu anlaşılıyor..
  • kör ölür badem gözlü olur
  • Birde Amrabat'ı beğenmezler mi Alınan Hajrovic'i de gördük. Tamam ikiside ÇÖP fakat Amrabat'ı yollayıp Hajrovic almak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

    barcelonanin transfer yasagi var. real transfer icin rakipsiz kaldi

    Realli olarak bu transfer hakkında görüşün nedir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ambrabat = Hayro * 2
    Riera = Hayro * 3

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelsin bari madem ço seviyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: C-3PO


    quote:

    Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

    barcelonanin transfer yasagi var. real transfer icin rakipsiz kaldi

    Realli olarak bu transfer hakkında görüşün nedir

    Suarez'i alamazsak Ronaldo 2011'deki gibi santrafor oynar. Nasılsa gol atıyor. Amrabat da solda Ronaldo'yu aratmaz. Özlenen CL Kupası gelir
  • Amrabat'ı kiralayacağımıza keşke hajrovici almasaydık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.