Şimdi Ara

Amnesia: The Bunker (2023) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
2
Favori
2.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Amnesia: The Bunker serinin diğer oyunlarına göre bir kaç yenilik ile karşımıza çıkmış durumda.Bu yeniliklerden birisi de silah kullanımı olmuş.Evet artık bir silahımız var fakat bu silahı düşmanları öldürmek için değil de onları korkutup bir süre kendimizden uzaklaştırmak için kullanıyoruz.Kendimizi korumak,asma kilitleri kırmak ve varillere ateş etmek için kullanıyoruz.Bu durum oyunda ki gerilim seviyesini daha da yükseltmekte.Silahı seslerini çok beğendim.Silahın dışında yeni ekipmanlar da eklenmiş oyuna.Meşale,molotof,el bombası,gaz bombası,molotof ve et.Bunların hera birisi de oldukça kullanışlı ve oynanışı renklendiren detaylar.


    Diğer bir yenilik ise oto save sisteminin kaldırılması.Evet ilk başlarda bende bu durumu garipsedim ancak oto save olmaması oyunda yaşanılan gerilimi arttırmış durumda.Oyuncuyu düşünmeye zorlayan,mantıklı hamleler yaparak oynamasını sağlayan bir sistem olmuş.


    En beğendiğim kısımlarından birisi de survival hissiyatı ve öğeleri olmuş.Jeneratör odasın da benzin bittiği zaman ışılkların sönmesi ile birlikte peşimizde olan yaratığın daha serbest dolaşarak oyuncuya verilen hissiyat ince bir detay.Yaralandığımız zaman bandaj ile kendimizi iyileştiriyoruz.Elimiz de bulunan dinamolu fener ile dolaşırken fener sönüyor ve bizden feneri doldurmamız isteniyor.Fakat bunu isterken bir de uyarıyor.Fazla gürültü çıkartmayın yoksa peşine takılır yaratık.Sesli dolduırursanız yaratık o an peşinize takılmaya başlıyor. Bunun gibi ince düşünülüp oyunda olan güzel detaylar mevcut.


    Oyunda envanter yönetme sistemi de eklenmiş.Resident Evişl tarzında envanterimizi oynadığımız esnada yönetmemiz gerekiyor.Bu da güzel bir yenilik olmuş.Atmosfer olarak her zaman olduğu gibi çok üst düzeyde bir iş çıkartılmış.Gerim gerim geriyor oyuncuyu.Mekan tasarımları çok iyi. Sesler,çevresel detaylar muazzam.


    Amnesia: The Bunker her yönüyle beğenerek oynadığım bir yapım olmuş.Sizi her saniye düşünmeye iterek oynamanızı isteyen bir oyun olmuş.Frictional Games yine harika bir iş ile çıkmış karşımıza.Bu türü seviyorsanız oynamanızı öneririm.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 13 Ekim 2023; 19:29:40 >




  • Cadılar Bayramı güncellemesi gelmiş.



    frictionalgamesyoutube
    https://store.steampowered.com/app/1944430/Amnesia_The_Bunker/?utm_source=YouTube&utm_campaign=HUTrailer The Halloween Update for Amnesia: The Bunker is here! The update brings a bunch of new features, adding new horrors and heaps of replay value. If you've beaten the game once you can challenge yourself with the new Shell Shock mode - or play around with the settings in Custom Mode. Happy Halloween! 🎃 Amnesia: The Bunker is a first-person horror game set in a WW1 bunker. A relentless, AI-driven monster stalks you. Survival depends on finding tools, crafting items, and keeping the lights on. Twitter: https://twitter.com/frictionalgames Instagram: https://www.instagram.com/frictionalgames #AmnesiaTheBunker
    https://www.youtube.com/watch?v=wZgfz3bKEEE
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.