Şimdi Ara

Amerikadaniste ve Amerikapaketim Güvenilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
8.306
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Amerikadaniste ve Amerikapaketim bu sitelerden daha önce alışveriş yapmış olanlar var mı deneyimlerini paylaşabilirler mi?



  • Amerikadaniste'den amazon.com üzerinden satılan fakat türkiyeye gelmeyen ufak bir ürün almıştım bir sıkıntı olmamıştı dhl ile 3 günde gelmişti. Tabi bu dediğim olay 2016'da olmuştu şimdi nasıl bilemem.
  • Yakın zamanda alışveriş yapan var mı acaba

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İkisinden de alışveriş yapmadım ama hiç cazip değiller. Eskiden Borderlinx vardı üyelik ücreti premium falan yoktu ücretsiz kayıt artı shipping 10 dolardan başlıyordu. Bunlar yok üyelikti yok premiumdu bir de üstüne kargo min. $20 dan başlıyor.

    Daha ucuz bir alternatif bilen varsa rica ediyorum buraya yazsın.
  • Ben 3 senedir her türlü alışverişimde kendilerini tercih ediyorum. Siparişi alırken onlara linki bıraktığınızda sizin için ürünü linkten alıyorlar. Fakat ürünü bu şekilde aldığınızda ürün fiyatının yüzde onu kadar komisyon ücreti alıyorlar. Fakat böyle aldığınızda aynı zamanda taksit de yapabiliyorsunuz. Ya da amerikadaki adresleri mevcut istediğiniz ürünü sitesinden kendi kredi kartınızla alıp onların adresine gönderebiliyorsunuz. Ürün sevkiyat merkezlerine ulaştıktan sonra ağırlığı ve hacmine göre kargo ücreti hesaplanıyor ve kargo ücreti de ödendikten sonra maksimum 1 hafta içinde ürün adresinize ulaşıyor. Bana her zaman her konuda yardımcı oldular. Kargo hacmi ve ağırlığının düşürülmesi olsun ürünün 90 gün sevkiyat merkezinde kalması olsun her zaman attığım tek bir mail ile sorunlarımı giderdiler. Siparişlerimin türkiyeye ulaşma süresi hiçbir zaman 1 haftayı geçmedi. İl dışına çıkacağım zamanda bile ellerinden gelenin en iyisini yaparak siparişlerimi zamanında bana ulaştırdılar. Bir aralar herkes kylie lip kitlerin peşindeydi. Fakat türkiyeye gönderim yoktu(Gümrükten kozmetik geçirilmiyo maalesef). Kendilerini o zaman internette araştırma yaparken keşfettim. Ve son 3 senedir neredeyse her şeyimi amerikadan ve amerikapaketimden istiyorum. Ürün alırken kesinlikle orjinal mi diye kuşkulanmayın çünkü ürünler sizin koyduğunuz linkten satın alınıyor zaten. Kendileri sayesinde kylie lip kitlerime kavuştum. Bunun gibi hizmeti veren amerikapostam vs gibi başka sayfalar da var. Ama amerika alışverişlerindeki tek tercihim her zaman amerikapakerim. Sundukları hizmetten dolayı herkese teşekkürler




  • sude011 S kullanıcısına yanıt
    ne reklam yapmışsın yav. insanın kullanacağı varsa bile soğutuyorsunuz haberiniz olsun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerçekten reklam yapma niyetinde değilim 3 senedir kendilerini kullanıyorum ve çok memnunum. Eğer benim gibi yurt dışından sipariş vermek isteyip de kararsız kalanlar varsa sadece onlara klavuz olarak amerikapaketimin güvenli ve iyi bir site olduğunu göstermek istedim. Reklam yapma gibi bir niyetim yok ki bu yazdıklarımdan da herhangi bir çıkarım yok
  • 10 kasımda üye olmuş 11 kasımda amerikapaketime övgüler gelmiş..ben amerikapaketim den alışveriş yaptım ama ürünleri 1 aydan fazla oldu teslim alamadım...şu an için güvenilmez uzak durulması gereken bir site.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.