Şimdi Ara

Amerikada Bir Kuryenin 1 Maaşıyla Alabileceği Ekran Kartı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Adam amerikada yaşadım çalıştım diyor diğerleri türkiyeden sallıyor  Biri çıkmış almanyada şöyle iş var diyor ötekisi amerika 5 kat pahalı diyor. He öyle türkiyeden daha fakir yaşıyorlar. Bizde batı özentisi olduğumuz için orayı övüyoruz değil mi? Fakirseniz fakirliğinizi bilin adamlar her türlü daha çok kazanıyor. Pizza kuryeliğinden bahseden adama kargo deposu öneriyorlar işe bak. Amerika 5 kat pahalıysa oradakiler ne yiyip ne içiyor? Şimdi biri çıkar kira şu kadar der. Gider şehrin merkezinde pahalı bir yeri gösterir. Türkiyede şehrin merkezinde sanki asgari ücretli veya 2-3 bin yüksek alan ev tutabiliyor ya. Hangi ülkede en düşük ücretle iyi bir ev tutulabilir ki?


    IQ testi isteyende türkiyedeyken açlıktan nefesi kokan biri hesabı çizilip cezanın bitmesini beklemeden yeni hesap açıp kanadaya gittim diyen biri. Kanadada depocu hamallık yapıyor ayda bilmem kaç bin dolar kazanıyormuş. Konu komple palavracı dolu.





  • fx5200 neyinize yetmiyor. zamanında 4090 mı vardı. biraz tasarruf be kardeşim. şu lüksten vazgeçin. fx5200 bile lüx. geforce mx 2 falan da yeter normalde ama hadi yine iyisiniz köftehorlar.

  • Doğru ekran kartı dediğin şey Amerikada lüks birşey değil.Ps Oyun kondolları bile lüks değil.Ps5in Amerika satış fiyattı en son 500$ dı bunu. vergisiyle birlikye 600 700 olsun.Bir asgari ücret nekadar Amerikada? Adamların alım gücü var bizden tabiki çok daha iyiler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben almanyadayim bende bu ara bu ara almak istiyorum 4090 1800 euro civari hazir sistem alsam i9 4090 vs yaklaşık 3 bin euro yapıyor almadım düşünüyorum hala

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.