Şimdi Ara

Amerika'ya gitmeden bu ülkede hesap açtırmak mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
13.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ABD’de vatandaşı olmayan, bu ülkede yaşamayan kişiler de Amerika’da bir banka hesabına sahip olabiliyorlar. Üstelik bunun için ABD’ye gitmek de gerekmiyor.

    Peki bu hesap ne işe mi yarayacak diye sorabilirsiniz?

    Amerika’da açacağınız bireysel banka hesabı ile paranızı hesabınızda biriktirebilir, bu hesaba ödeme alabilir, paranızı istediğiniz ülkeye transfer edebilirsiniz. Bakiyenizde bulunan parayı, ATM kartınız ile dünyanın herhangi bir yerindeki ATM’den çekebilirsiniz.
    Amerika Visa/Master ve Amex bireysel banka hesabınızı; “paypal, stripe, square up” gibi ödeme sistemlerine kayıt olurken;” amazon, ebay ve etsy” gibi alışveriş sitelerinde bir şey alırken veya satarken; para göndermek istediğiniz birine para gönderirken, mevduatlarınızı bu ülkede değerlendirirken kullanabilirsiniz.

    Amerika’da bireysel banka hesabı açarken, Amerika’ya gitmenize gerek olmaması işin en güzel yanı. Ortalama bir hafta içinde işlemler tamamlanmakta ve kartınız size postalanmaktadır.

    Burada dikkat edilmesi gereken bir husus var. Bazı bankalar hesabınızda bulunan parayı yurt dışına transfer etmemektedir. Bu ayrıntıya dikkat edilmesi gerekiyor. Türkiye’deki bazı bankalar da yurt dışından gelen ödemeler için yaklaşık 50 USD kesebilmektedirler. Bbununla beraber 6 USD işlem ücreti alan bankalar da vardır. Bu sebeple hem Türkiye’de hem de ABD’de hesap açabileceğiniz bankaların komisyon oranlarını ve para transfer politikalarını incelemenizde fayda var.

    Amerika’da bireysel banka hesabı açmak için bir pasaporta sahip olmanız gerekmektedir. Türkiye’den hiç çıkmadan ABD’de banka hesabı açtırma fikri size de cazip geldiyse; bu konuda bir aracı firmadan yardım almanız gerekiyor. Hem bireysel hesap açmak isteyenlere hem şirket hesabı açmak isteyenlere hizmet verilebilmektedir.

    Kaynak: amerikadasirket.com Social Enterprises INC.







  • Merhaba öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Bazı bankalar yurt dışına parayı transfer etmemektedirler demişsiniz. Bu bankaların hangileri olduğunu bilgini nasıl bulabilirim . Sizin bilginiz var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.