Şimdi Ara

Amerika ulusal güvenlik endişesi nedeniyle UFO videolarını yayınlamayacaklarını açıkladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Amerika ulusal güvenlik endişesi nedeniyle UFO videolarını yayınlamayacaklarını açıkladı



    ABD donanmasına gelen UFO (Tanımlanamayan Uçan Nesne) bilgi talebi, yetkililer tarafından ilgili videoların gizli bilgi olduğu ve bu nedenle yayınlanmasının mümkün olmadığı belirtilerek reddedildi. ABD Savunma Bakanlığı’nın UFO'ları veya Tanımlanamayan Hava Olaylarını (UAP) araştırmak için yeni bir ofis kurma kararının hemen ardından gelen bu yanıt ise dikkatleri çekti.



    Ayrıca Bkz.Uzay enkazına yeni çözüm: FCC, ölü uydu imhasının 5 yıl içerisinde yapılmasını önerdi



    Hatırlayacağınız üzere bundan birkaç yıl önce ABD, Aralık 2017 tarihinde medyanın ve tüm kamuoyunun dikkatini çeken iki UAP videosu paylaşmıştı. Bu tarihten sonra da yine bir başka ilginç UFO videosu ABD donanması tarafından yayınlanmıştı. Pentagon ise ilgili videoların ABD donanması tarafından kaydedildiğini doğrulamıştı.



    Güvenlik endişesi nedeniyle videolar paylaşılmıyor



    Amerika ulusal güvenlik endişesi nedeniyle UFO videolarını yayınlamayacaklarını açıkladı



    Son olarak ise The Black Vault web sitesi, Bilgi Edinme Özgürlüğü Yasası (FOIA) kapsamında, ABD donanmasından daha fazla UAP veya UFO ile ilişkili videonun olup olmadığını talep etmişti. ABD donanmasına bağlı birden fazla ofise bu talebi ileten Black Vault’un aldığı cevap ise dikkat çekici. ABD donanması, "videoların Tanımlanamayan Hava Olayları (UAP) ile ilgili hassas bilgiler içerdiği için bütünüyle yayınlanmaktan muaf olduğu" gerekçesiyle talebi reddettiğini açıkladı.



    Donanma tarafından Black Vault’a gönderilen mektupta ayrıca “bu bilgilerin yayınlanması, düşmanlara Savunma/Donanma operasyonları, güvenlik açıkları ve/veya yetenekleri hakkında değerli bilgiler sağlayabileceğinden, ulusal güvenliğe zarar verecektir.” açıklamasına yer verildi.




    Kaynak:https://interestingengineering.com/culture/us-navy-ufo-videos-release-security







  • "ilgili videoların sınıflandırılmış bilgi olduğu"

    bu ne demek ya :D chicken translate...

    orjinali "classified" olan kelime burada "gizli" anlamına geliyor, sınıflandırılmış değil.

  • "sınıflandırılmış bilgi" Amerika ulusal güvenlik endişesi nedeniyle UFO videolarını yayınlamayacaklarını açıkladı Amerika ulusal güvenlik endişesi nedeniyle UFO videolarını yayınlamayacaklarını açıkladı 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyokus -- 13 Eylül 2022; 10:35:45 >
  • sıkmadı mı artık?

  • cisim tanımlanmış ve dünya dışı olduğu belli
    Farklı katagorilerde görseli belli olan ve olmayan bilgiler var ellerinde.

    Şuan abd nin yaptığı şey ufaktan ufağa empoze etmek yakın zamanda bilgiler akmaya başlar

  • hemen ulusal güvenlik argümanının arkasına saklanıyorlar...

    a: ya bakkala ekmek almaya gideceğim?
    b: olmaz. ulusal güvenlik sıkıntıya düşer.

  • Olmayan bir şeyi yayınlamasanız ne olacak ki? Adam ışık hızında yolculuk edebilecek teknolojiye sahip olacak ama jetler le elim sende oynayacak değil mi ya.

  • fendur kullanıcısına yanıt
    Uzayda isik hizinda seyahat etmek kaplumbaga sirtinda ank-ist arasini gitmek gibi. Hatta kaplumbaga daha hizli diyebiliriz 😂😂 Bence baska turlu seyahat ediyorlar. Yoksa gitmek istedigin bir yere milyonlarca, milyarlarca yilda anca gidersin isik hizinda.

  • Hala bu UFO masallarına inanan var mı?

  • Bana inanılmasa da yaşadığım sürece ısrarla yorum yapmayı sürdüreceğim. İnanmayın veya inanın 26 Haziranda UFO tabir edilen kimliği bilinmeyen uçan nesnelerin uçma teknolojisinin temellerine sahip üç volt ile çalışan ve yerde hareket eden bir prototip yapmayı başardım. Belki daha hızlı hareket eder düşüncesi ile de 7,4 volt ile çalışan model uçak motorlarına sahip ve yerde hareket eden başka bir prototipi de dün test yapılabilecek seviyede yapmayı başardım. Her iki prototip de hem ileri ve hem geri hareket edebiliyor. Dün yaptığım prototipin toplam ağırlığı 130 gram ve altında da tekerlek yok. Yere sürtünerek hareket ediyor. Ayrıca motorların 4,5 amperde çalışması gerekirken kullandığım adaptör motorlara 1,4 amper elektrik veriyor. Altına tekerlek koyup, amperini de 4,5 ampere yükseltebilirsem daha hızlı hareket edecektir. Nihai hedefim uçan bir prototip yapabilmek fakat elimdeki imkanlarla o aşamaya gelebilecek miyim bilmiyorum. Bunu zaman gösterecek. Nasıl ki NASA video yayımlamakta endişe duyuyorsa ben de kişisel güvenliğim nedeni ile hiçbir yerde video paylaşımı yapmıyorum. Tüm bunları sizlere film senaryosu gibi hayal ürünü olarak değil tam manası ile gerçekleri açıklıyorum. Anti yerçekimi sistemi kinetik enerji, manyetizma ve motor kombinasyonu ile mümkündür. Eğer sağlığım izin verirse gelecekte doğru paylaşımlar yaptığım anlaşılacaktır. Şunu da sizlere ayrıca belirteyim, benim sizleri kandırmakla elime en ufak bir kazanç geçmeyecektir.





  • antigravity74100 A kullanıcısına yanıt
    Kısaca RC araba yaptın yani

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısaca evreni uzaylılar yönetiyormuş. Ayrıca Hz. İsa gibi süpergüçleri varmış o yüzden gizliyorlar

  • AirSupport kullanıcısına yanıt
    Gırgır yaptın, zekân tavan yaptı. Tebrikler. Dünyada en iyi şey dalga, gırgır. Böyle devam edin, herkesin takdirini alırsınız. Tekerleksiz ve pervanesiz RC araba yap da herkes görsün o zaman.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antigravity74100 -- 13 Eylül 2022; 13:35:30 >
  • Tabi buyrun alın görüntüleri diyecek halleri yoktu heralde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cocainbar kullanıcısına yanıt

    Evet biliyorum bunu da işte millet anlasın diye yazdım böyle. Yani ışık hızı bile yeterli değil uzayda yolculuk için. Büyük ihtimalle uzayı bükebilecek bir yol bulmuşlardır kim bilir :)

  • antigravity74100 A kullanıcısına yanıt
    Sen işin kinetik enerji ve manyetizma kısmını mı yaptın?

  • Gençler uzaylılardan warp motorunu çalmışlar ama nasıl çalıştırılacağını bulamamışlar..


  • antigravity74100 A kullanıcısına yanıt

    Titreşim ilemi yürütüyorsun. Yerden kaldıramadığın sürecek çok anlamı yok.


    Yerçekimini yalıtabilmek mümkün değil. En azından bugün için.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 13 Eylül 2022; 17:26:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aliveli90 kullanıcısına yanıt
    Bir nevi titreşim sayılabilir fakat tam olarak değil. Titreşim tek başına hareket sağlamaz. Sadece sistemin gereği olarak titreşim ortaya çıkar. Ben yerçekimini yalıtmaya çalışmıyorum, yerçekimi hiçbir şekilde yalıtılamaz ve yok edilemez. Sadece yerçekimine karşı bir kuvvet oluşturmak mümkündür. Uçan bir araç yapamazsam ben de işe yaramayacağından eminim çünkü uçan bir araç olmadıkça bana inanılmayacaktır. Sadece inanılması için uçan araç yapmak zorundayım. Bu sistemin temeli gülle fırlatmak veya bir ipe bağlı bir cismi havada döndürerek bırakmaya çok benzer. Yakın gelecekte elimdeki drone motorlarını kullanarak uçan bir prototip yapmaya çalışacağım. Bu konuda maddi imkânlarım biraz sınırlı. Bu işi zamana bırakmaktan başka çarem yok. Sonuç olarak sekiz yılda çok büyük bir aşama kaydetmiş oldum. Saygı çerçevesindeki sorunuz için teşekkür ederim. .





  • vozy kullanıcısına yanıt
    Hayır, oluşturduğum prototipler manyetizma ve motorlarla kinetik enerjiyi ortaya çıkararak yerde hareket eden araçlardır. Bir otomobili de hareket ettirdikten sonra vitesi boşa alırsan araç kinetik enerjisi ile bir süre daha ilerleme yapacaktır. Bu sistemi tekerlek bağlantısız yapabilmek bu kadar kolay değildir. Çok özel bir tasarım yapmak zorunludur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antigravity74100 -- 13 Eylül 2022; 17:53:03 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.