Şimdi Ara

Amerika dil eğitimi ve çalışma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    30 yaşındayım ve yaklaşık 6 senelik finans sektöründe tecrübem var, İngilizce aslında yok değil var fakat tam yetkinlik kazanmak için mevcut işimden istifa edip Amerika'ya gitme planım var, öncesinde 6 aylık bir eğitim düşünüyorum, Calirfornia yada Florida eyaletlerini düşünüyorum, güzel bir birikimin var fakat 6 senedir biriktirdiğim tüm paramı açıkçası dil eğitimine harcamak istemiyorum, oralara gitmiş ve konu hakkında bilgi verecek arkadaşlara ihtiyacım var.
    Sormak istediğim sorularım şunlar,

    1. Mümkün olan en uygun şekilde bir okul seçmek istiyorum, zaten mevcut ingilizcem var sıfırdan öğrenecek değilim, bol bol pratik yapmam gerek alanında en başarılı olanlar olmasa da olur, önerilerinize açığım.
    2. Şehir olarak hangi şehri önerirsiniz, şehrin ulaşımından önce iş bulmak için olanakları göz önünde bulunduruyorum.
    3. Alacağım mevcut öğrenci vizesi ile orada çalışma imkanım olacak mı? Olacaksa sahip olduğum finans sektörü tecrübesi ne kadar işe yarar? Orada kalifiye sayılır mıyım yoksa garsonluk baki mi kalır?
    4. Eğitim bittikten sonra çalışma vizesi de bitecek tabi ki,amacım sonrasında da orada kalabilirsem kalmak, eğer iş konusunda sponsor olacak bir firma bulamazsam illegal yaşamak ne derece mantıklı olur?
    5. Önereceğiniz şehre göre konaklama maliyeti ne olur? Amacım aile yanında kalmak ne kadar çok insan o kadar çok pratik demek, ama öncelik amaç en uygun olanı tabi ki
    6. Dil eğitimden sonra çalışma vizesi için orada bir üniversiteye kayıt yaptıranları duydum, konuda hakkında bilgisi olan var mı?
    7. Bu eyaletleri istememin nedeni iklimleri,önerilere açığım.
    8. Dil eğitimleri ile ilgili "Amerika ile iletişimi sağlayacak" Türkiye'den önereceğiniz firmalar var mı? Yada kesinlikle bulaşma dedikleriniz

    Sorularım ile ilgili yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum.







  • benim de 6 ay - 1 sene dil eğitimi alma niyetim var. takip edeceğim konunuzu.
  • Alacağın f1 vizesi ile resmi olarak çalışma şansın olmayacak

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.