Şimdi Ara

Amd 7860k Apu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    Ekran kartım bozulduğu için bu işlemciye sahip olan anakartımın onboardına bağladım ekranı, beter bir performans veriyordu, videolar bile kırık kırıktı. Sonra iyi bir ekran kartı aldım , işlemcinin performansını araştırırken bu işlemciyle ekran kartı olmadan battlefield 4 ü medium ayarlarda oynarken görünce şaşırdım. Şimdi diyorumki elimdeki ekran kartını satıyım tekrar, bu işlemcinin grafik setiyle yoluma devam ediyim. R240 ayarında falan demişler.

    Sorum şu ben bu işlemcideki apuyu nasıl kullanırım. https://www.amd.com/tr/support/previous-drivers/apu/amd-series-processors/amd-a10-series-apu-for-desktops/a10-7860k-radeon-r7-series

    buradaki 580mb lık driverda mı çözüm?







  • Selam. Ekran kartı ramlarinden beslenir. O nedenle 8 artı 8 ram idealdir. Ayrıca frekansı da çok farkettiriyor. 2133 hz altı alma. Bende 7670 var. Bir ay önceye kadar son çıkanlar hariç orta ayarlarda oyunları çok kasmadan oynuyordum. Ama takılmalar yeni oyunlarda çok fazlalaştı.bu nedenle rx 570 aldım.işlemci canavar gibi destekledi. Şu anda en sağlam oyunu orta ayarda açıyor. Uzun süre upgrade etmem.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pal

    Selam. Ekran kartı ramlarinden beslenir. O nedenle 8 artı 8 ram idealdir. Ayrıca frekansı da çok farkettiriyor. 2133 hz altı alma. Bende 7670 var. Bir ay önceye kadar son çıkanlar hariç orta ayarlarda oyunları çok kasmadan oynuyordum. Ama takılmalar yeni oyunlarda çok fazlalaştı.bu nedenle rx 570 aldım.işlemci canavar gibi destekledi. Şu anda en sağlam oyunu orta ayarda açıyor. Uzun süre upgrade etmem.
    Asıl merak ettiğim bu apuyu kullanmak için linkteki yerden mi driver indirmek lazım
  • Apuyu kullanmak için anakartta gpu ya güç veren güç girişine apu kablosunu takmalısın. Ondan sonra birşey yapmana gerek yok. Windows oto atik olarak tanıyor r240 olarak. Radeon sürücülerini güncelle yeter.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pal

    Apuyu kullanmak için anakartta gpu ya güç veren güç girişine apu kablosunu takmalısın. Ondan sonra birşey yapmana gerek yok. Windows oto atik olarak tanıyor r240 olarak. Radeon sürücülerini güncelle yeter.
    anakartta ne yazıyor , nereye takıcaz , nette bilgi bulamadım
  • Anakart haritasında yazar. İnternetten modelini bulup indirmen lazım. Ya da modelini paylaş bulmaya çalışalım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 7860K'dan performans almak için DDR3 2400Mhz 2x8 16GB ram kullanman lazım. Onu da bulabileceğini pek sanmam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.