Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (1980. sayfa)

5 sn
332.517
Cevap
8.120
Favori
73.051.716
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1593 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19781979198019811982
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İndirim zamanların da aradığım fırsatı bulamayıp ve ürün alamayıp,normal zamanlar da bir çok ürün aldığım site...Seviliyorsun Amazon.. Diğer malum sitelerin hepsi bir yana sen bir yana.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jüpiter kullanıcısına yanıt

    Paketleme hattında meydana gelen operasyonel bir sorun neticesinde, gönderilerde yer alan etiketler doğru alıcılar adına basılmış fakat kutunun içinde yer alan irsaliyeler farklı müşterilere ait olacak şekilde paketleme yapılmıştır. Bu nedenle bazı müşterilerimizin kimlik bilgilerinin (ad, soyadı ve T.C. kimlik numarası) ve iletişim bilgilerinin (adres) yer aldığı sipariş başka bir müşteriye gönderilmiştir. Bu durum 23/11/2020’de gerçekleşmiştir.


    yuh olayı kes bu gerçek mi gerçekse çok ciddi bir olay ne demek bir müşterinin adı, soyadı, T.C. kimlik numarası ve iletişim bilgileri başka bir kişinin eline geçmesi kanım dondu yeminle şu olayı amazon.com veya amazon.eu yapsa yeminle müşteriler yüksek tazminatlı davalar açar üstüne devlet ağır yaptırımda bulunur onunda üstü her yerde manşet olurdu. bunu basit bir şirket değil koskoca amazon yapıyor nasıl bir kritik hatadır vay bee çok şaşırdım




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 28 Kasım 2020; 20:33:36 >




  • BayCicik kullanıcısına yanıt

    Paket hasarlıysa almaman gerekli ama haaarlı değise imza atıp görevliyi bekletip açıp kontrol edebilirsin. Pahaşı şeyleri şubeden almakta yarar var kolaygelsin felan değilse


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TV gibi büyük ürünler hangi kargoyla gönderiliyor, deneyen oldu mu acaba? Normalde kolaygelsin'le geliyor Ankara'ya ancak büyük ürünlerde durum nedir?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kef

    İki hafta önce cumartesi gece yarısı verdiğim siparişi pazar akşam saat 9'da AGT getirdi. Yani evet.

    MSI'ın geri ödeme kampanyasına katılabilmem için faturanın en geç 30 kasımda kesilmesi gerekiyor. Sitede "ürün teslim alındığında faturayı görebilirsiniz" diyor. Çok saçma bir uygulama.

  • Arkadaşlar bişi dikkatimi çekti. Son günlerde takip ettiğim ürünün Amazon fiyatı Hepsiburada fiyatı neyse 50 kuruş 1 lira altı oluyor. Hepsiburada indiriyor fiyatı Amazon da indiriyor Hepsiburada çıkarıyor fiyatı Amazon da çıkarıyor. Dünden bugüne 200 liraya yakın iniş çıkış oldu beraber oldu fiyat değişiklikleri. 🙄🤔
  • https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08P3VYX8Q/ref=ox_sc_act_title_1?smid=AQ2F9CMGC0UJS&psc=1

    Normal mi sizce fiyatı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • elbetbirgun kullanıcısına yanıt

    Akakce gibi sitelerde ilk sırada çıkmak için botlarla yönetiliyor olabilir :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: hanedantr

    amazon germany den ürün alıpta iade etmek isteyen çıktımı aranızda süreç nasıl işledi acaba

    Süreç benzer, size bir iade kodu veriyor. Onu basıp kutunun üstüne yapıştırıp yönlendirdiği uluslararası kargo hizmeti sunan firmaya gidiyorsunuz (beni ptt’ye yönlendirmişti). Nakliye ücretini siz cebinizden ödüyorsunuz. Ücretin geri iadesini kargo ellerine ulaşınca amazon size yapıyor. Burada sorun bazı ürünleri firmalar uluslararası kargo için kabul etmeyebiliyor. Pilli ürünler gibi. Eğer böyle bir ürün iade edecekseniz sıkıntı büyük. Diğer türlü süreç sorunsuz işleyecektir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon benim için bitmiştir.
    Yeğenimin hp geri iade kampanyası için başvurusu sonuçlanmıştı.
    Amazondaki bitmeden yakala laptopu yakaladık.
    Fatura adresi diye biyer bulamayınca yeni bir adres belirledim yeğenimin adına. Hepsiburadaki gibi teslim ve fatura adresi ayrı ayrı sorulmayınca herhalde tek adres oluyor oraya fatura edilir dedim aldım laptopu.
    Sabahta mh ye sordum fatura kesilmemiş ama isim benim ismim görünüyor. Fatura adını değiştiremeyiz dediler.
    İptal et yeniden al dediler ama aynı fiyattan veremeyiz dediler.
    Hiç bir şekilde yardımcı olamayacaklarını söylediler.
    Hesabım kısmında vergi ile ilgili bir ayar varmış ordan değiştiriliyormuş.
    Vesselam dedimki iptal ediyorum. Lenevo tablet almıştım onuda iptal edicem dedim edebilirsiniz dediler bende ettim gitti.
    Tamam ben bilgisizlikten ve aceleden bir hata yaptım ama bu yere göğe sığdırılamayan amazonun ne kadar müşteri dostu olduğunu da göstermiş oldu.

    Kara cuma o kadar yardırıp hüsran oldum kısacası.
    Gülümsetemeyen cuma oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar Amazon prime üyeliğinde ekstradan indirim oluyor mu?yaklaşık 60 adet kitap aldım 900 lira tuttu.acaba sepette indirim felan oluyor mu?bir ara prime a özel yüzde 20 ek indirim var diye duymuştum ama kampanya devam ediyor mu bitti mi bilemedim.yardımcı olabilecek arkadaş var mı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Ne demek gerçek mi? Yalan söyleyecek halimiz yok ya, olmayan bir olayı kafamdan uydurup, buraya yazacak şu çok beğenilen Amazon'u karalayım diye mi yazdım?
    Gelen ürünü de hemen teslim ettim ağırlık yapar benim bünyede.
    Amozon şirketi ciddi bir firma olabilir fakat çalışanları için aynısını düşünmüyorum. Daha önce böyle saçma bir olayla karşılaşmadım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7/24 kargoya veriyorlar sanırım. Hatta az önce kargoya verilen bir ürünüm oldu. Kargo aşamasına geldiğinde fatura kesiliyor ve siparişlerim bölümünden erişilebiliyor. Sipariş ayrıntılarında faturası kesilince Fatura 2 bölümünden görebilirsiniz.

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SnnKlnc

    Evet MNG. Dün takip kodu gelince umutlanmıştım bugün elimde olur diye ama sanırım söyledikleri gibi Çarşambayı bulacak.

    @SnnKlnc Hayırlısı olsun bekleyeceğiz çare yok.


    @drilldozer Kolay gelsin yine hızlı ama MNG benim bölgemde kanser ettiği için sonuç ne olacak bekleyip göreceğiz. Sürat ve MNG'den gönderi yapanlardan normalde alışveriş yapmıyorum.


    @Gravaze Haklısınız bölgeden bölgeye çok farklılık gösteriyor. Benim bölgemdeki MNG ve Sürat'dan hiç memnun değilim, çok fazla bekletiyorlar ve genelde benim gidip almam gerekiyor. MNG şubesi uzak ve çok ters yerde olduğu için epey can sıkıcı oluyor.


    @iDoctor 1 puanı MNG sebebiyle kırdım, bölgemde MNG felaket çalışıyor. Amazon yerine başka bir firma MNG ile gönderseydi daha fazla puan kırardım. MNG ve Sürat ile gelen gönderilen kanser ediyor, her kargonun peşine düşmek zorunda kalıyorum ve çoğunlukla ben gidip alıyorum. Aras ve Yurtiçi kargo ise çok daha sorunsuz getiriyorlar.


    Yurt dışı sitelerinden de alışveriş yapan çok eski Amazon müşterisi olduğum için bende sıkıntı olmamış olabilir. Bir ürün için o an görünen stoktaki tüm malı aldım ama sorun yaşamadım. Örneğin type-c kablo alırken 10 tane alırım çünkü kedim zaman zaman gelip ısırıyor, kablo hastası kendisi.  


    O maddeye göre ihtiyacı tespit etmek biraz zor, evde kedisi olan kabloyu, evde hastası olan medikal malzemeyi, evde yeni doğmuş bebeği olan bezi yüksek adette alabilir. Tabi yüksek adet dediğim 5-10-15 gibi tutup da 50 adetten 100 adetten bahsetmiyorum.


    @kaiserx Okudum, ülkemizde çok değişik işler olduğunu tekrar deneyimlemiş oldum teşekkür ederim.  Kargo konuları genelde şube bazlı olduğundan kimisi çok memnun kimisi benim gibi çok şikayetçi.





  • BayCicik kullanıcısına yanıt
    Çünkü : hasar varsa bunu kargo firması öder. Siz teslim alırsanız ya size ya da satıcıya patlar, kargo firması aradan sıyrılır..
  • HULKBABA H kullanıcısına yanıt
    Öyle gibi. Hayır Hepsiburada neye göre fiyat yapıyor onu anlamadım. Sabah 523 lira idi şimdi 699 lira olmuş "efsane fiyat" diyor. 😁
  • 
Sayfa: önceki 19781979198019811982
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.