Şimdi Ara

Amazon Rezilliği (siparişimi iptal edip, fiyatı artırdı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 26.10.2022 tarihinde Amazon.com.tr den 1 adet Xiaomi robot süpürge satın aldım. 6983 TL idi. Sonrasında siparişim kargoya verildimi diye kontrol etmek için baktığımda siparişin iptal edildiği farkettim. Sebep olarakta ;


    "Bu siparişi, önceki satın alma geçmişinize göre, bir hanenin temel ihtiyaç sınırını aşıyor olması nedeniyle kabul edemiyoruz. Kullanım ve Satış Koşullarımızda belirtildiği üzere, ürünleri yalnızca ortalama bir hanenin genel ihtiyaçlarını karşılayacak miktarda satıyor ve yalnızca son tüketicilere satış yapıyoruz. Bu durum, tek bir siparişteki ürünlerin sayısı için geçerlidir. Söz konusu prensip, aynı ürüne yönelik verilen birden fazla sipariş için de geçerli olup ayrı siparişlerin toplamda normal bir hanenin genel ihtiyaçlarını karşılayacak bir miktara denk gelip gelmediği gözetilir."


    Bu açıklamayı yazmışlar. Üründen 1 adet aldım ve geçmişte hiçbir üründen 1 den fazla almadım. Tekrar satın almak için baktığımda fiyatını 7290 Tl çıkardıklarını gördüm. Amazon.com.tr böyle ucuz bir fark için bunu yapmaz , kesin bir yanlış yapmışlardır diye müşteri temsilcileri ile görüştüm. Fakat 3 kez görüşmeme rağmen , inatla 3 görüşmenin sonunda da klasik copy-paste cevabı aynen tekrar ettiler.


    Malesef bu kadar amazon'un düşeceğini hiç tahmin etmezdim. Fiyatı arttan ürünü mesnetsiz bir iddia ile iptal edip bundan fayda sağlamayı düşünmüş. Bu güne bir sürü kişiye aman başka yerden alma sıkıntı yaşarsın diye amazona yönlendirdim. Demek ki artık bundan sonra tersini yapacağız.


    Bu konuda nasıl bir yol izlememi önerirsiniz.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.