Şimdi Ara

Amazon Prime Day başladı: İşte düşen ilk fırsatlar! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
393
Cevap
18
Favori
93.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teramycin

    Bu mesaj silindi.

    Allah sana akıl, fikir, terbiye nasip etsin. Sonra gel konuşalım ;)

  • davetsiz07 kullanıcısına yanıt

    O aralıkta ne var artık bilmiyorum. Ben en son baktığımda Lenovo Legion 5 15ARH05 vardı tabi 10k üstüne çıkmış olabilir.

  • Dün gece ilk indirimler başladiginda guzel urunler vardi. Ancak sabah itibari ile bir cazibesi kalmadi. Ben 5.400 TL'ye laptop aldim, sabah stok yoktu. Oglen bu defa 6.000 TL'den yine stoklara girdi ancak simdi yine stok yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teramycin T kullanıcısına yanıt

    hükümete karşıtlığınızı milletin ailesine laf atarak mı gösteriyorsunuz ? Sizin gibiler yüzünden iktidar daha da güçleniyor herkes solu din düşmanı olarak görüyor inan buradaki herkes bu fiyatlardan senden daha fazla sinirlidir kızgındır ama kimse onun bunun ailesine laf atmıyor sana bir laf ederdim ama seviyesiz bir insan olduğunu gösteriyorsun insan müsveddesi.

  • Bakayım dedim bı ara Laptop vardı alıp satayım dedim aman dedim milletle uğraşmayayim koyarım 300-400 lira için muhatap olunmaz. Baktım çift Typc C İgreen kablo vardı 21 kusur onu aldım tamam.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim açımdan da Prime day büyük hayal kırıklığı oldu. Prime day öncesi alacağım ürünleri Prime day'e sakladım. Ancak çoğunun fiyatı tam tersine arttı. Prime day öncesi çok daha iyi fiyatlar vardı :( Prime day öncesi almadığıma çok pişman oldum. İlgilendiğim bazı ürünlerde ise dikkatimi çeken, prime day'den hemen önce fiyatları yükseltildi sonra fırsat olarak bir miktar düşüldü ama yine prime day öncesine göre yükselmişti.



    Prime Day nedeniyle tam bir hayal kırıklığı yaşadım kısacası.



    Ama yine de Amazon'un müşteri memnuniyetine verdiği önem, iade politikaları, prime day olmasa da zaman zaman sundukları harika promosyon ve kampanyalardan dolayı beklemede kalacağım. Önceliğim daima Amazon. Bugün olmasa da yarın mutlaka iyi fiyatlar yine sunulacak. Amazon'da prime üyelerine her zaman fırsat var.



    Alışverişimi Amazon'dan yaptığımda paketlemesinden, en ufak sıkıntıda iletişim aşamasında, iade konularında olsun her an Amazon müşterisine kendisini özel hissettirmeyi çok iyi başarıyor. Umarım hep böyle kalır.



    Hele o kargo kolisi yok mu, beton mübarek :) Hepimizin malı kendimize kıymetlidir arkadaşlar, Amazon bunu çok iyi biliyor ve en az bizim kadar kıymet veriyor satın aldığımız ürünlere. Ucuz olsun pahalı olsun. Ürünümün 40 parçaya ayrılmış bir kolide gelmeyeceğinden emin olmak güzel bir duygu.



    Halen Amazon ile tanışmamış herkese şiddetle hemen üye olmalarını tavsiye ederim :)



    Sevgiler arkadaşlar.





  • İstediğim kitap setine 1 lira indirim gelmiş???? Sağolsun.

  • Kimse adamların bedavaya satmalarını beklemiyor. Ama indirimler tatmin edici değildi. bir çok ürün neredeyse piyasa fiyatınaydı. Niye piyasa fiyatına satıyor demiyoruz ama indirim yapıcam indirim yapıcam diye 2 haftadır sitelerinde banner var. Ama ortada indirim yok doğru dürüst. Kabul ediyorum hiizmet kaliteleri daha iyi ama kampanya hayal kırıklığı oldu. Belki bir iki üründe güzel fiyat vardı ama diğer bir çok indirimli ürün piyasadan çokta farklı bir fiyatta değildi.

  • aga hani laptop

  • Ahmet bey bakın yukarıda bir yorumum var. Evet Amazon'u destekliyorum çünkü ben her anlamda memnunum. Siz memnun değilsiniz diye memnun olanlara fanboy, manboy, silkinmek hoşlarına gidiyor gibi saçma sapan ve terbiyesizce konuşamazsınız. Bence siz gidin bi güzel silkinin de belki sizin gibi düşünmeyenlere saygı duymayı öğrenirsiniz.

    Amazon'u iyi takip ederseniz ürünlerinizi piyasanın çok altına fiyatlardan alabilirsiniz. 30 gün koşulsuz iade garantisi de cabası. Amazon öncesi satın aldığım özellike bir çok elektronik üründe en ufak sıkıntıda servis servis dolaşmaktan gına gelmiş biri olarak herşeyden önce Amazon'a bu nedenle müteşekkirim.

    Uzun lafın kısası yazdıklarınız Amazon'dan memnun olan arkadaşlarımızı rencide edebilir.

    Bu nedenle eleştiriniz varsa bile daha saygılı, üsturuplu bir şekilde, başkalarını incitmeden dile getirmenizi öneririm.

  • Msi rtx2060 super gaming x 8gb 3415 TL

    Amazon Prime Day başladı: İşte düşen ilk fırsatlar!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pwrbank ürünlerinden 4 tanesine baktım fiyatları yazdığınız gibi değil daha yüksek çıkıyor sayfalarında !!!

  • Fiyatlar yükselmiş. Baseus kablolar 15 liradan 50 liraya çıkmış. Teşekkürler amazon.

  • Amazon türkiye’ye ayak uydurmuş kazıkçı moda geçmiş :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 adet rtx2060, 1 adet sony Bluetooth kulaklık 1 adet de AirPods Pro ile sezonu kapattık bakalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Airpods proyu kaçırdık içime oturdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amazon sitesinde world kredi kartı puanı kullanılıyor mu

  • Merhaba,


    Ufak tefek biz de bir şeyler aldık. Çaydanlık alacaktım ama çay makinesi 220 TL'ye düşünce böyle alalım dedik.



    Amazon Prime Day başladı: İşte düşen ilk fırsatlar!
    Amazon Prime Day başladı: İşte düşen ilk fırsatlar!
    Amazon Prime Day başladı: İşte düşen ilk fırsatlar!
    Amazon Prime Day başladı: İşte düşen ilk fırsatlar!




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Acemi_mühendis

    Kimse adamların bedavaya satmalarını beklemiyor. Ama indirimler tatmin edici değildi. bir çok ürün neredeyse piyasa fiyatınaydı. Niye piyasa fiyatına satıyor demiyoruz ama indirim yapıcam indirim yapıcam diye 2 haftadır sitelerinde banner var. Ama ortada indirim yok doğru dürüst. Kabul ediyorum hiizmet kaliteleri daha iyi ama kampanya hayal kırıklığı oldu. Belki bir iki üründe güzel fiyat vardı ama diğer bir çok indirimli ürün piyasadan çokta farklı bir fiyatta değildi.

    Ben kendi adıma memnun kaldım bu kampanyadan, firmanın toplumun tüm kesimini memnun etmesini bekleyemeyiz zaten, siz hayal kırıklığı yaşamış olabilirsiniz, başkası sevinç çığlıkları atmış olabilir. Amazon un hizmet kalitesi diğer şirketlere göre on gömlek üstün, adamlar geçen sene aldığım fakat sorun yaşadığım ürünle ilgili yok servisdi yok kullanıcı hatasıydı, falan uğraştırmıyor direk iade alıyor, bence en büyük kampanya budur. Artık bütün online siparişimi amazona kaydırdım. Bu yaptığım fanboyluk değil, bana verilen değer ve güven duygusuyla alakalı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.