Şimdi Ara

Amazon'da Airfryer fritözlerde indirimler başladı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Amazon.com.tr'de Okula ve Şehre Dönüş Fırsatları başladı. Elektronikten giyime, kırtasiyeden gıdaya, bilgisayarlardan yapı market ürünlerine kadar pek çok kategoride indirimli fiyatlar sunuluyor. İndirimler 18 Eylül'de sona erecek.



    Ayrıca Bkz.Amazon'da Xbox Series S oyun konsolu indirime girdi!



    Son dönemin popüler cihazlarından birisi Airfryer fritözlerde ciddi indirimler göze çarpıyor. Bu içeriğimizde Okula ve Şehre Dönüş Fırsatları kapsamında indirime giren Airfryer modellerini listeledik.



    İndirimli Airfryer modelleri





     









  • Muhtemelen çeyiz için alanlara denk geldiniz. Onlar tüm aletlere aynısını yapıyor; çaydanlık olsun, nevresim takımı olsun, mikrodalga fırın olsun...


    Airfryer aslında pek çok konuda kullanışlı:


    - Bir şeyleri kızartırken etrafa yağ sıçratmıyor. Örneğin patates kızartmasını ele alalım. Ocakta yapıldığı vakit ocağın arka duvarı, tezgah ve etrafın geri kalanı hep sıçramış ve zorla temizlenmesi gereken lekelerle dolu olmuyor. Kapalı bir alet. Sıkça ocağı, ocak demirlerini, tezgahı, fayansları silmek zorunda kalınmıyor.

    - Kızartmaları bildiğimiz kızartma gibi yapıyor. Yağsız vurgusu reklamlarda çok yapılsa da, içine konulan şeyler sprey yağla yağlandığında ya da içine konulacak şey önceden bir kapta yağlanıp da öyle koyulduğunda, tıpkı tavada kızartılmış gibi oluyor. Eksiği yok, birazcık fazlası bile var lezzet konusunda.

    - Fırının aksine bunu temizlemesi çok kolay oluyor. Bir çekmecesi var zaten, çıkarıp onu bulaşık makinesine atıyorsunuz ve temizleniyor. Fırını temizlemek tam anlamıyla kahır bir şeydir normalde. Yağ sökücüyle girişirsiniz, tepsisinden leke çıkmaz, içine bezle girişmeniz gerekir, ısıtıcı ızgaraları elleyemezsiniz falan. (Bu nedenle bazı Çin markalarının farklı Airfryer yapmak adına denediği çekmecesiz, yandan kapaklı ve tepsili klasik fırın gibi olan Airfryer'larına da çok mesafeliyim örneğin; zira içini temizlemek için normal fırın gibi bezle girişmek gerekiyor.)

    - Közleme işini çok güzel yapıyor. Önceden ocağa konulan "közmatik" diye garip adı olan aletleri kullanıyorduk. Patlıcan ve biber közlemek için çok işe yarıyordu bu aletler. Airfryer bunlardan da iyi közlüyor. Kavanozda satılan ve daha lezzetli olduğu için arada bir aldığımız közlenmiş patlıcanlara bile gerek kalmadı, bu onlar gibi güzel közlüyor.

    - Çok hızlı bu aletler, yani gerçekten hızlı. Fırın gibi önceden 15 dakika ısıtmak gerekmiyor, hemen atın çalıştırın. Fırın gibi 40 dakika 60 dakika gerekmiyor. 20-22 dakikada bitiyor işler. Fırın, önceden ısıtması ile 75 dakikayı bulabilirken bu alet onun neredeyse 4'te 1'i sürede hallediyor aynı işi. Ayrıca ocakta yapılan yemekler de genelde uzun sürer ve bunu ocak gibi uzun sürelerde pişirmek de gerekmiyor. Kullanmadan önce "hızdan kazanırım ama, lezzetten kaybederim ve dengelenir" diye düşünüyordum, ama lezzetten de kazandım hızdan da. Çok şaşırmıştım ve sevinmiştim buna.

    - Fatura düşürüyor. Elbette fırından sonra elektrik faturamı düşürmesi beklenirdi ama tuhaftır ki doğalgaz faturam da düştü. Ocakta halledilecek çoğu şeyleri şipşak hallediyor. Yumurta bile haşlıyor, susuz hem de (fırın tek veya iki yönden ısı verdiği için yumurta haşlanmıyor ama bu 360 derece her yönden ısı veriyor). Bazen muıtlaka ocakta bir tencerede yapılması gereken yemekler söz konusu olduğunda da, o tencerenin içine atılması gereken (ve önceden tavada veya tencerede bir süre kavrulması gereken) doğranmış sebzeleri de Airfryer şipşak hazır ediveriyor. Patatesli bulgur yapıyorsunuz diyelim mesela, patatesini bu alet yanda hazır ediveriyor. Bir yandan patates kavurmakla uğraşmıyorsunuz. Yani ocakta pişen yemekleri illa ki tamamen üstlenmesine gerek yok, hâlen ocağı kullanırken bunu yardımcı olarak da kullanabiliyorsunuz.

    - Çok iyi hamur işi yapıyor. Pişi olsun, muffin olsun, poğaça olsun hiçbir zaman tutturamazdım fırında. Hamurişi olarak fırında kek yapabiliyordum sadece. Bu alet ilginçtir ki ısıyı tüm yönlerden eşit verdiği için (ocak sadece alttan, fırın sadece alt ve üstten verirken bu alet her yönden 360 derece eşit ısı verdiği için) hamur işini muhteşem yapıyor. Eskiden mahallelerde taş fırınlar olurdu, içinde odunla gerçek ateş yanardı, pişecek şeyleri bu ateşin yakınına koyarlardı. Her yeri cehennem alevi gibi sıcak olurdu adeta ve taş fırında pişen şeyler çok iyi pişerdi. Bu alet de aynı şekilde her yönden eşit ısı verdiği için, kendi yaptığım poğaçalara şaşırdım desem yeridir.

    - Hazır hamur işi (marketlerde satılan donmuş börekler gibi) ve hazır donmuş gıdalar (donmuş patates gibi) de çok güzel oluyor. Arada bir evin aşağısındaki ilerideki mahalle fırınından börek alırdık, şimdi market donmuş böreklerini evde yapıyoruz yeminle daha güzel oluyor mahalle fırını böreğinden. Üstelik bu aynı marka donmuş börekleri eskiden mutfaktaki fırınımızda yapardık ve mahalle fırınındakinden güzel olmazdı.

    - Bir de, bu daha öznel daha kişisel bir yorum ama, bir şeyi alıp tabağa laps diye dökmesi kolay oluyor. Tavadan dökerken yağı oluyor o yüzden tavayı eğip hemen tabağa dökemiyorsunuz. Fırından tepsiyi eldiven giyip çıkarmak, tezgahı yakmasın diye mantar koyup üstüne tepsiyi koymak, üzerindekileri maşa ile alıp tabaklara koymak gerekiyor. Bunun sepet içindeki sepetini tutup çekiyorsunuz (elinizdeki sepet delikli ve yağlar da altından dış sepete akıp gittiği için) laps diye tabaklara dökebiliyorsunuz. Öteki gibi 1,5 ila 2 dakikalık uğraş gerekmiyor en azından.


    Ha, her markanınki de iyi değildir elbette. Benim önerim Philips, Electrolux veya Tefal olacaktır (şimdi fark ettim de, önerdiklerimin hepsi Avrupa malıymış). Bunlarda hem üstteki son maddede dediğim gibi, sepet içinde ayrı sepetleri var (kullanımı çok pratikleştiriyor), hem de bu aletlerde kullanılan malzemeler sertifikalı onaylı test edilmiş maddeler, hem de diğer marka airfryer'lar gibi bunların içinde teflon kaplama yok (ki teflon sağlıksız, malum). Ayrıca malzemeleri de çok kaliteli, ki en yakın teknoloji marketine gidip herkes görebilir ki bazı ürünler (Xiaomi olsun, Karaca olsun, hele hele Kiwi veya Hutt gibi markalar falan olsun) oyuncak gibi, çekmecelerini çekince oturtamıyorsunuz, dandik plastik hissi geliyor. Çekmeceyi çekerken bile size kayıyor alet veya çekmeceyi takarken geriye kayıyor. Takır tukur ses geliyor her yerinden. Böyle fırın olarak kullanılacak aletlerin iyi ve kaliteli malzemeli olması lazım bence. O ısıya dayanabilmeleri de gerek. Bazı yerli markaların birkaç aydır arkadaki ısı tahliye ızgarasının eridiğine dair şikayetler de görmüştüm, benim kullandığım Philips olanda 6 aydır hiçbir erime yamulma olmadı. Taş gibi çalışıyor.


    Bir de çok ses olur diye çok çekiniyor insan almadan önce, ama alıp da çalıştırınca beklenenden az ses olduğu görülüyor. Mutfakta çalışırken yan odada duyarım başım şişer sanmıştım, mutfakta bile çok az ses veriyor, suyu açınca veya bulaşık makinesi çalışırken bu aletin sesi duyulmuyor bile. Öyle bir alet.


    Bir de son olarak, ocak ve fırına kıyasla Airfryer'da pişen şeylerin daha sağlıklı olduğuna dair bazı iddialar ve birkaç bilimsel makale de gördüm ama bunlar test edilip onaylanmış şeyler değiller henüz. Halen araştırmaları yapılıyor. Başka yerlerce de tekrar test edilip onaylanması gerekiyor. İlk araştırmalar pozitif olsa da, yine de bekleyip görmek gerek tabii. Yine de doğrudan ateşe temas eden gıdalardan ya da ateşe temas eden metale (tava vb.) temas edip üzerinde kara yanıklar oluşan gıdalardan daha sağlıklı olması yüksek ihtimaldir tabii, ama henüz tamamen kanıtlanmış bir şey değil bu.


    Özetle bu alet aslında tıpkı bir mikrodalga fırın gibi, ya da tıpkı bir çay makinesi gibi, efendime söyleyeyim düdüklü tencere olsun, bulaşık makinesi olsun, bunlar gibi bir alet işte. Demek istediğim: "Yokluğu olmazsa olmaz değil, yokken de güzelce yaşanır; ama varlığı hayatı kolaylaştırır, pişman etmez."

  • Amazon’da airfry indirimleri bitmedi ki başlasın. En son ünlü cosori prime indirimi bitince daha da ucuzladı diye millet sövüyordu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanki Xiaomi'nin yanında hepsi dandik kalıyor. Ha bir tek philips'in şu 8500 lira olanı. E o fiyata da 2 xiaomi alınca yine tek philips'ten daha avantajlı oluyor.

  • teflon free philips modeli var mı amazon da?

  • iyi pumpladilar şunları.....Yaa askimmmm bizdeeee airrrfryeeerrr alalimmmmm miieaaa yaaa cokk tatliieaaa

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ssbrutality S kullanıcısına yanıt

    En azından işe yaramaz bir şey değiller, çok kullanışlı aletler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • grupima kullanıcısına yanıt
    yapma hocam millet bir iki kez kullandi kutusuna coktan koydu bile

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ssbrutality S kullanıcısına yanıt

    haftada 3 gün kullanırım kutuyu çöpe atalı çok oldu

  • Cosorınin Global sitesine girince yeni tip (mini fırın benzeri ) ler lansman yapmıslar. bence cekmeceli airfrylar bir sure sonra çöp olur. Zaten mantigı , ufak bir fırın . Evdeki 15 yıllık fırında aynı işi yapıyor. az yag koyarsan pişiriyor, turboyu actıgında üflüyor.

    yıllar önce bu turbo fan işini , yemek kokularını karıstırmıyor diye satmıslardı. şimde de ısıyı eşit dagıtıyor diye satıyorlar.

    Mini fırın tipi olanlar bence cok daha amntıklı, ama evinizde bildigimiz turbolu fırın varsa bence bu cihazlar gereksiz. Her alan , yok fırından farkı yok , yagsız pişirfi diyor. Niye alıyorsun o zaman ?

  • Anneye hediyelik f/p tavsiyesi olan var mı?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2600 e bordo renk almıştım. Ama aklım hep siyahta kaldı


    yakın zamanda 2850 ye satıldığını gördüm siyahın


    uzun süre airfryer olayına hiç girmedim. Hadi dedim bi tane alayım 2600 bandına düşmez daha cosori


    şuan evde yemeklerde yardımcı oldu. gayet verimli kullanılıyor.

  • ssbrutality S kullanıcısına yanıt

    Muhtemelen çeyiz için alanlara denk geldiniz. Onlar tüm aletlere aynısını yapıyor; çaydanlık olsun, nevresim takımı olsun, mikrodalga fırın olsun...


    Airfryer aslında pek çok konuda kullanışlı:


    - Bir şeyleri kızartırken etrafa yağ sıçratmıyor. Örneğin patates kızartmasını ele alalım. Ocakta yapıldığı vakit ocağın arka duvarı, tezgah ve etrafın geri kalanı hep sıçramış ve zorla temizlenmesi gereken lekelerle dolu olmuyor. Kapalı bir alet. Sıkça ocağı, ocak demirlerini, tezgahı, fayansları silmek zorunda kalınmıyor.

    - Kızartmaları bildiğimiz kızartma gibi yapıyor. Yağsız vurgusu reklamlarda çok yapılsa da, içine konulan şeyler sprey yağla yağlandığında ya da içine konulacak şey önceden bir kapta yağlanıp da öyle koyulduğunda, tıpkı tavada kızartılmış gibi oluyor. Eksiği yok, birazcık fazlası bile var lezzet konusunda.

    - Fırının aksine bunu temizlemesi çok kolay oluyor. Bir çekmecesi var zaten, çıkarıp onu bulaşık makinesine atıyorsunuz ve temizleniyor. Fırını temizlemek tam anlamıyla kahır bir şeydir normalde. Yağ sökücüyle girişirsiniz, tepsisinden leke çıkmaz, içine bezle girişmeniz gerekir, ısıtıcı ızgaraları elleyemezsiniz falan. (Bu nedenle bazı Çin markalarının farklı Airfryer yapmak adına denediği çekmecesiz, yandan kapaklı ve tepsili klasik fırın gibi olan Airfryer'larına da çok mesafeliyim örneğin; zira içini temizlemek için normal fırın gibi bezle girişmek gerekiyor.)

    - Közleme işini çok güzel yapıyor. Önceden ocağa konulan "közmatik" diye garip adı olan aletleri kullanıyorduk. Patlıcan ve biber közlemek için çok işe yarıyordu bu aletler. Airfryer bunlardan da iyi közlüyor. Kavanozda satılan ve daha lezzetli olduğu için arada bir aldığımız közlenmiş patlıcanlara bile gerek kalmadı, bu onlar gibi güzel közlüyor.

    - Çok hızlı bu aletler, yani gerçekten hızlı. Fırın gibi önceden 15 dakika ısıtmak gerekmiyor, hemen atın çalıştırın. Fırın gibi 40 dakika 60 dakika gerekmiyor. 20-22 dakikada bitiyor işler. Fırın, önceden ısıtması ile 75 dakikayı bulabilirken bu alet onun neredeyse 4'te 1'i sürede hallediyor aynı işi. Ayrıca ocakta yapılan yemekler de genelde uzun sürer ve bunu ocak gibi uzun sürelerde pişirmek de gerekmiyor. Kullanmadan önce "hızdan kazanırım ama, lezzetten kaybederim ve dengelenir" diye düşünüyordum, ama lezzetten de kazandım hızdan da. Çok şaşırmıştım ve sevinmiştim buna.

    - Fatura düşürüyor. Elbette fırından sonra elektrik faturamı düşürmesi beklenirdi ama tuhaftır ki doğalgaz faturam da düştü. Ocakta halledilecek çoğu şeyleri şipşak hallediyor. Yumurta bile haşlıyor, susuz hem de (fırın tek veya iki yönden ısı verdiği için yumurta haşlanmıyor ama bu 360 derece her yönden ısı veriyor). Bazen muıtlaka ocakta bir tencerede yapılması gereken yemekler söz konusu olduğunda da, o tencerenin içine atılması gereken (ve önceden tavada veya tencerede bir süre kavrulması gereken) doğranmış sebzeleri de Airfryer şipşak hazır ediveriyor. Patatesli bulgur yapıyorsunuz diyelim mesela, patatesini bu alet yanda hazır ediveriyor. Bir yandan patates kavurmakla uğraşmıyorsunuz. Yani ocakta pişen yemekleri illa ki tamamen üstlenmesine gerek yok, hâlen ocağı kullanırken bunu yardımcı olarak da kullanabiliyorsunuz.

    - Çok iyi hamur işi yapıyor. Pişi olsun, muffin olsun, poğaça olsun hiçbir zaman tutturamazdım fırında. Hamurişi olarak fırında kek yapabiliyordum sadece. Bu alet ilginçtir ki ısıyı tüm yönlerden eşit verdiği için (ocak sadece alttan, fırın sadece alt ve üstten verirken bu alet her yönden 360 derece eşit ısı verdiği için) hamur işini muhteşem yapıyor. Eskiden mahallelerde taş fırınlar olurdu, içinde odunla gerçek ateş yanardı, pişecek şeyleri bu ateşin yakınına koyarlardı. Her yeri cehennem alevi gibi sıcak olurdu adeta ve taş fırında pişen şeyler çok iyi pişerdi. Bu alet de aynı şekilde her yönden eşit ısı verdiği için, kendi yaptığım poğaçalara şaşırdım desem yeridir.

    - Hazır hamur işi (marketlerde satılan donmuş börekler gibi) ve hazır donmuş gıdalar (donmuş patates gibi) de çok güzel oluyor. Arada bir evin aşağısındaki ilerideki mahalle fırınından börek alırdık, şimdi market donmuş böreklerini evde yapıyoruz yeminle daha güzel oluyor mahalle fırını böreğinden. Üstelik bu aynı marka donmuş börekleri eskiden mutfaktaki fırınımızda yapardık ve mahalle fırınındakinden güzel olmazdı.

    - Bir de, bu daha öznel daha kişisel bir yorum ama, bir şeyi alıp tabağa laps diye dökmesi kolay oluyor. Tavadan dökerken yağı oluyor o yüzden tavayı eğip hemen tabağa dökemiyorsunuz. Fırından tepsiyi eldiven giyip çıkarmak, tezgahı yakmasın diye mantar koyup üstüne tepsiyi koymak, üzerindekileri maşa ile alıp tabaklara koymak gerekiyor. Bunun sepet içindeki sepetini tutup çekiyorsunuz (elinizdeki sepet delikli ve yağlar da altından dış sepete akıp gittiği için) laps diye tabaklara dökebiliyorsunuz. Öteki gibi 1,5 ila 2 dakikalık uğraş gerekmiyor en azından.


    Ha, her markanınki de iyi değildir elbette. Benim önerim Philips, Electrolux veya Tefal olacaktır (şimdi fark ettim de, önerdiklerimin hepsi Avrupa malıymış). Bunlarda hem üstteki son maddede dediğim gibi, sepet içinde ayrı sepetleri var (kullanımı çok pratikleştiriyor), hem de bu aletlerde kullanılan malzemeler sertifikalı onaylı test edilmiş maddeler, hem de diğer marka airfryer'lar gibi bunların içinde teflon kaplama yok (ki teflon sağlıksız, malum). Ayrıca malzemeleri de çok kaliteli, ki en yakın teknoloji marketine gidip herkes görebilir ki bazı ürünler (Xiaomi olsun, Karaca olsun, hele hele Kiwi veya Hutt gibi markalar falan olsun) oyuncak gibi, çekmecelerini çekince oturtamıyorsunuz, dandik plastik hissi geliyor. Çekmeceyi çekerken bile size kayıyor alet veya çekmeceyi takarken geriye kayıyor. Takır tukur ses geliyor her yerinden. Böyle fırın olarak kullanılacak aletlerin iyi ve kaliteli malzemeli olması lazım bence. O ısıya dayanabilmeleri de gerek. Bazı yerli markaların birkaç aydır arkadaki ısı tahliye ızgarasının eridiğine dair şikayetler de görmüştüm, benim kullandığım Philips olanda 6 aydır hiçbir erime yamulma olmadı. Taş gibi çalışıyor.


    Bir de çok ses olur diye çok çekiniyor insan almadan önce, ama alıp da çalıştırınca beklenenden az ses olduğu görülüyor. Mutfakta çalışırken yan odada duyarım başım şişer sanmıştım, mutfakta bile çok az ses veriyor, suyu açınca veya bulaşık makinesi çalışırken bu aletin sesi duyulmuyor bile. Öyle bir alet.


    Bir de son olarak, ocak ve fırına kıyasla Airfryer'da pişen şeylerin daha sağlıklı olduğuna dair bazı iddialar ve birkaç bilimsel makale de gördüm ama bunlar test edilip onaylanmış şeyler değiller henüz. Halen araştırmaları yapılıyor. Başka yerlerce de tekrar test edilip onaylanması gerekiyor. İlk araştırmalar pozitif olsa da, yine de bekleyip görmek gerek tabii. Yine de doğrudan ateşe temas eden gıdalardan ya da ateşe temas eden metale (tava vb.) temas edip üzerinde kara yanıklar oluşan gıdalardan daha sağlıklı olması yüksek ihtimaldir tabii, ama henüz tamamen kanıtlanmış bir şey değil bu.


    Özetle bu alet aslında tıpkı bir mikrodalga fırın gibi, ya da tıpkı bir çay makinesi gibi, efendime söyleyeyim düdüklü tencere olsun, bulaşık makinesi olsun, bunlar gibi bir alet işte. Demek istediğim: "Yokluğu olmazsa olmaz değil, yokken de güzelce yaşanır; ama varlığı hayatı kolaylaştırır, pişman etmez."





  • Cosorinin dual blaze olanı hariç çift taraflı ısıtma yapan var mı karıştırma gerektirmeyen?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • grupima kullanıcısına yanıt
    Destansı yorumun için Teşekkürler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bunlara nisan ayında gümrük vergisi artisi yaptilar, dolar da cok uygundu o zaman. Hem dolar artti hem vergi artti ama çoğu airfryer eski fiyatindan bile ucuz enteresan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar kanser yapıyor vb. haberi görürüz yakında. O zaman ucuzlarsa alırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • grupima kullanıcısına yanıt

    Dostum öncelikle eline sağlık , üsenmeden yazmıssın , teşekkürler. Bende baya araştırıp , beklemeye gectim. Esas soru hayatıma ne katacak ? Evde ankastre fırın ve ankastre mikrodalga var. Ocakta elektrikli :) canımız cok kızartma cekerse , bahcede ufak tuple yaparım ki hiç yapmadık, çünkü bizim evde yagda kızartma neredeyse hiç pişmez. Parasıda onemli değil , ama bir türlü kafam yatmadı. Cosori nin global sitesindeki yeni model, sanki yeni trend olacak gibi,( mini fırın gibi olanlar) ben fırın temizleme işine cok takılmıyorum acıkcası . Zaten koca ankastere fırın airfry parasına satılıyor neredeyse. Kirlenirse yenisini alırım . Acıkcası ben cihazlara hizmet etmek istemiyorum , cihazlat bana hizmet etsin :))

    araştırmaya devam . Mesela robot supurge için bütceden ziyade , en iyi ürün peşindeyim . Fuarda yeni cıkacak modelleri izliyorum . Airfry içinde yeni nesilleri bekleyesim var :))


    tekrar detaylı ve samimi mesajın için teşekkürler. Forumun boyle düzeyli yorumlara ihtiyacı var.👍


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • airfryerlara çok uzun süredir direniyorum bir süre daha da direneceğim gibi duruyor. Bu direnişimin sebebi alıp 1-2 yemek yaptık sonra kutusuna kaldırdık diyenler bir de sağlık konusunda bu kadar yüksek derecelere çıkan bir cihazın teflon ya da başka sağlıya zararlı bir kaplama vs kullanıyor olması gibi bir ön yargı . Ön yargı diyorum çünkü bunu kullanmayan cihazlar olabilir fakat teknik detaylarında bunu göremiyorum. Cosori vs gibi markalar yerine Philips'in bu ürününe bu prime indiriminde çok yükseldim ama yine de elim gidip de gönül rahatlığıyla sipariş veremiyorum. Yukarda yazan arkadaş gibi bu kadar bekledik madem bir süre daha bekleyelim.







  • Merak ettiğim bir konu var internette araştırdım fakat çok bilgi bulamadım. Airfry hergün kullanıma uygunmudur? Bir gün patates kızartması errtesi gün et, pilav, sebze hergün farklı yemekler yaparsak da sağlık açısından bir sakıncası varmıdır?

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.