Şimdi Ara

Amazon.com iade yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Amazon.comdan aldığım invicta markalı saat dün elime ulaştı fakat memnun kalmadığım için iade etmek istiyorum. İade kağıtlarını çıkardım. DHL 106 Euro UPS 176 dolar ücreti var dedi. (aldığım saat neredeyse o kadar.) Amazon zaten 20 dolara kadar karşılıyor. Amazonla irtibata geçtim daha uygun bir kargoya ver dediler. Ben de PTT den fiyat aldım gittim kargoyu vereceğim içinde kol saati var olmaz gümrüğe takılır dediler. Zaten iadede vergisini vermeyecekler bir de DHLye versem zarar katlanacak. Aklıma satmaktan başka bir şey gelmiyor. Fiyatını bulmayı geç satabilir miyim emin de değilim. Ne yapmalıyım tecrübeli olanlar bi aydınlatabilirse iyi olur iş biraz acil sonuçta.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revanchist154 -- 20 Nisan 2019; 16:53:51 >



  • Geri iade icin 3 kagit cikiyor. Ikisini kutunun ustune yapistiriyorsunuz, imza yerine de imza atiyorsunuz, sonuncusunu ise yine imzalayip ptt ye teslim ediyorsunuz. Onlarda gumrukte kendilerine verdiginiz bu kagidi kullaniyorlar. Normalde iade oldugundan vergi cikmiyor ama ciksa bile diger firmalardan yine ucuza gondermis olursunuz. Riske girmeyeyim derseniz satmaya calismak da bir secenek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O saatler çin malı. Fiyata bagli olmakla birlikte satmaniz baya zor olacaktir. En iyisi zarara baakmadan iade edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ^Biotech^ ^ kullanıcısına yanıt
    Amazonla görüştüm uygun bir kargo şirketiyle yolla sorun olmaz dediler. Ben de gittim başka bir PTTye sorgusuz sualsiz aldılar 116,50 tl de ödemesi var dediler. Şansıma tam da karşıladıkları max kargo ücreti olan 20 dolara denk geliyor 2-3 gündür kafama takılmıştı ama halloldu çok şükür.
  • revanchist154 R kullanıcısına yanıt
    Gecmis olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • invicta mı çin malı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.