Şimdi Ara

Amazon Columbia Mont Ana Konu :) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
677
Cevap
58
Favori
112.250
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dark Saga kullanıcısına yanıt

    forum 2.ele 100 lira üstüne koy alıyorlar zaten ne uğraşıyorsun ki Amazon Columbia Mont Ana Konu :) 

  • _terminatör_ kullanıcısına yanıt
    M ve s dip fiyattan alanlar beden uymazsa İstanbul içi talibim. Mesaj dursun.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • S beden columbia indirime girerse haber edin lütfen fırsatı fena kaçırmışız. ihtiyaçta vardı umarım tekrar indirirler.


    Ankara'da S beden alıp iade edecek olan varsa aldığı fiyattan alabilirim.

  • Kumaşlar yalnızca giyimde değil günlük hayatımızın pek çok alanında karşımıza çıkıyor. Nevresimlerde, mobilya ve arabalarımızdaki döşemelerde kadar günlük yaşantının her alanında kumaşlarla iç içeyiz. Buna rağmen çok azımız seçilen kumaş türünün sağlığımız için önemli olduğunun farkındayız. Kumaşlar hakkında yapılan araştırmalar sentetik ve yeni teknoloji ürünü kumaşlardan uzak durulması gerektiğini gözler önüne seriyor. Dolabınızda naylon, polyester, akrilik adına ne varsa terk edip; pamuk, keten, yün, ipek, kaşmir gibi doğal kumaşlar kullanmalısınız.

    Geçmişte insanlar doğal liflerden yapılan yün, kaşmir, pamuk, ipek, keten ve kenevir gibi kumaşları kullanırdı. Fakat bugünkü giyim mağazalarına göz atarsanız suni ipek, polyester, akrilik, asetat ve naylon gibi sentetik kumaşlardan başka bir ürün bulamazsınız. Sunulan ürünler leke tutmayan, kırışmayan, nanoteknoloji ile üretilen suni kumaşlardan öteye gitmiyor ne yazık ki.

    Kumaşların yeni teknolojilerle üretilmesi işleri kolaylaştırıyor gibi görünse de sağlığımızı tehlikeye attığı da bir gerçek. Unutmayın kimyasal işlem görmüş doğal veya sentetik her türlü kumaş, cilt yoluyla vücudunuza nüfuz ediyor. Özellikle parlak renkli, plastik baskılı kıyafetler sadece yetişkinlerin değil çocukların da sağlığını etkiliyor.

    EN ZARARLI 6 KUMAŞ TÜRÜ

    Giyim, nevresim veya kumaş kaplı mobilyalar alırken ürünlerin etiketlerini mutlaka kontrol edin. Kumaşların ham maddelerini öğrenmeniz zararlı olanlardan uzak durmanıza, bilinçli seçim yapmanıza yardımcı olacaktır.

    • Polyester satın alabileceğiniz en tehlikeli kumaştır. Polyester naylon ve plastikten elde edilir. Derinin hava almasını önler. Polyester ve naylon kumaşlar gribal enfeksiyonlara davetiye çıkarmakla birlikte, çeşitli cilt hastalıklarına ve kadın hastalıklarına sebep olabilir. Hayvanlar üzerinde yapılan bir araştırma, polyester iç çamaşırlarının sperm sayısı ve hareketliliğinde düşüşlere sebep olduğunu göstermiştir. Benzer çalışmalar insanlar ve fareler üzerinde de yapılmıştır. Polyester sentetik yapısı itibariyle, çok güçlü bir elektrostatik potansiyel üretir. Yapılan bir diğer araştırmada hamileliği normal devam eden 5 ile 7 arasında köpeğe %100 polyester kıyafetler giydirilmiştir. Ve araştırmanın ilk ayı içerisinde bu köpeklerden ikisinin elektrostatik enerjilerinin aşırı artması sonucu progesteron oranlarında aşırı düşüş nedeniyle ani düşük yaptıkları görülmüştür.
    • Akrilik kumaşlar sentetik polimerler olan akrilik liflerinden yapılır. Akrilik ipliklerle dokunmuş kumaşlar, çocuklarda teri iyi çekmediği için vücudun ısı dengesini bozar ve gribal enfeksiyonlara sebep olabilir. Daha da ötesi, polimerler plastiğin ana maddesidir ve kanserojendir.
    • Rayon geri dönüştürülmüş odun hamurudur. Düzenli yıkama ve giyinmeye karşı dirençli olması için kostik soda, amonyak, aseton ve sülfürik asit ile işlem görmüştür.
    • Asetat ve triasetat selüloz denen ağaç liflerinden yapılır ve son ürün oluşturmak için geniş bir kimyasal işleme tabi tutulur.
    • Naylon petrolden yapılır, kalıcı ve zararlı olabilen kimyasallar ile işlenir.
    • Leke tutmaz, ütü gerektirmez, buruşmaz, güve kovucu her şey. Leke tutmaz ve buruşmaz kumaşların çoğu teflon gibi florlanmış kimyasallar ile işlenir.




  • İstanbul'da bir mont zirvesi düzenleyip beden ve renkleri istediği gibi olmayan arkadaşlar montlarını değiştirsin

  • takip

  • hayatgezi kullanıcısına yanıt




  • Seraph1924 S kullanıcısına yanıt
    Yorum yok mu yürüyüş için nasıldır bu mont ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt

    takibe aldım hocam bir de lake 22 varmış, dip fiyatları zaten kaçırmışım biraz daha indirimli yakalamak açısından sık sık takip edeceğim. belki kara cuma ayağına bir indirim olur.

  • Columbia Lake 22 Down erkek montuhttps://www.amazon.com.tr/dp/B07MBFV9Q2/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_F62N0EH7BZP4HQT93HW6

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fırsat: Columbia erkek Powder Lite kapüşonlu suni elyaf cekethttps://www.amazon.com.tr/dp/B01HTGB556/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_dl_V0Z231ZRDPAJF263EVGZ?psc=1
    Ben de bunu sipariş verdim. Metro da beden için deneme yaptım. Normal bedenimden 1 numara küçük verdim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Columbia powder modelini geçen hafta çarşamba günü sipariş verdim cuma günü teslim edildi. (İstanbul). Kargo dahil 1150 tlye almıştım. 185 boy 95 kğ medium beden tam oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar af buyurun, bilmediğimden soruyorum.Kumaşımı özel yoksa hani ayakkabilarda olur ya goreteks vb. gibi bir teknolojisimi var kumaşının.
    Bakıyorum fiyatına ama oda pek uygun gelmedi.
    Diğer şişme polyester montlardan pek farklı değil sanki,
    Konusu açılacak kadar numarası nedir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi economist52 -- 21 Kasım 2021; 16:44:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sergen Yalçın bile Lumberjack giyiyor Amazon Columbia Mont Ana Konu :) 

  • İstanbul Anadolu yakası beğenmeyen m bedene talibim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muğla s beden beğenmeyen olursa aldığı fiyattan alabilirim. Büyük fırsatı kaçırmışız, bekleyeceğiz artık bidaha girmesini

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • jeo123 J kullanıcısına yanıt

    184 90 kilo ile L beden almayı düşünüyorum. Siz montunuzu kazağın üzerine mi giydiniz ve montun sarmasını mı istiyorsunuz?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mukaddem.

    184 90 kilo ile L beden almayı düşünüyorum. Siz montunuzu kazağın üzerine mi giydiniz ve montun sarmasını mı istiyorsunuz?

    Hocam biraz sarmasını istedim. Bol gelir large beden

    Amazon Columbia Mont Ana Konu :)

    Amazon Columbia Mont Ana Konu :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • economist52 kullanıcısına yanıt

    Amazonda fiyatlar anlık. 400-500lü fiyatlara bir çok kişi aldı. O fiyatları kaçıranlar 800-900 bantları da uygun görüp yine de alıyor. Uygun mu değil mi bu alanın ihtiyacına ve beklentisine bağlı bir şey. Ben geçen sezon sonu delta ridge 650 dolum kaz tüyünü kendi sitesinden 850'ye almıştım bir daha bu fiyatlara gelmeyecektir. O yüzden 650 fill lake 22 gibi modelleri bulan arkadaşlar çok kelepir olmasa da ucuz olduğu için tercih ediyor.


    Modeller konusunda da delta ridge ve lake 22 ikisi de 650 fill dolgulu. Şu an delta ridge bende lake 22 arkadaşta var. Delta ridge lake 22'den bir tık daha yeni teknoloji olmasına rağmen tek başına 3-4 derecenin altında bence üşütür. Powder lite giyen arkadaşlarım sıcak tutma anlamında powder lite'ı bu iki modelden bir tık iyi olarak değerlendiriyor. Powder lite'ın hakkaten kolları biraz geniş biraz sıradan gösteriyor bu da montu. Montun içinde hafif boşluk olan arkadaşlar dert edinmesin bir tane polar alıp soğuklarda iç katman olarak kullanabilirsiniz böylece hem bol olma sorunu kalkar hem de çok soğuk havalar için de bir kombin oluşturulmuş olur.


    Son olarak mont uzun yıllar kullanılan bir şey. Aklınızda soru işareti varsa almayın. İhtiyacınız daha farklı bir modelse biraz daha bütçenizi zorlayabileceğiniz zaman alın. Birazcık beğenmiyorsanız şüpheniz varsa almayın. Giydiğinizde rahat hissetmiyorsanız almayın.





  • jeo123 J kullanıcısına yanıt
    Bu foto ve bilgi tam fikir verdi bana tesekkurler. Lake 22 L beden aldim bana baya büyük olacak, 180 90 kiloyum. Yine 580tlye denk getirirsem M beden alicam bu sefer.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.