Şimdi Ara

Altyapı sorunlu diye taşındım hala internetim yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhaba. 05.10.2020 tarihinde nakil işlemlerimin başlatılması için kayıt açtım. Kayıdıma cevap olarak ortalama 7 gün süreceği ve işlemlere başlatıldığı belirtildi. Bekledim bekledim yanıt yok 12.10.2020 tarihinde turknet tarafından arandım ve telefon değişikliği için onay verdim. 1 gün sonra yani 13.10.2020 tarihinde destek kaydıma cevap olarak 7 gün daha beklemem gerektiğini bu sürede internet kullanamayacağım belirtildi. Yani ben ayın 5inde nakil işlemi başlatıyorum ayın 13ünde yani 8 gün sonra 7 gün daha beklemem gerektiği söyleniyor. Birde komik olan şey nakilden önce eski evimde 20 gün arızadan dolayı internet kullanamadım ve ne turknet nede tt sorunu çözemedi 20 gün boyunca ve internet lazım olduğu için ev değiştirmişim yine kullanamıyorum. Bu hafta çözümlenmez ise internetimi kapattıracağım ve başka oparatörlerden birine abone olacağım. @TurkNetDestek

    Altyapı sorunlu diye taşındım hala internetim yok


    Altyapı sorunlu diye taşındım hala internetim yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atawest -- 15 Ekim 2020; 12:10:7 >







  • @TurkNetDestek bana da cevap verin lütfen. Dm de attım

  • Merhaba, nakil işlemlerinizin önceliğini ilgili ekibimize ilettim. Kontrol ederek size bilgi verecekler.
  • Merhaba, turknet altyapı olmadığı bilgisini aktardı ancak turk telekom müdürlüğüne gittim ve altyapının olduğunu tt kaynaklı bir problemin olmadığını direk yüzyüze görüşmemde söyledi. Ben ne yapacağım şimdi? TT mi geçiyim sorun çözülmesi için? @TurkNetDestek


    Apartmanda 5 kişiye sordum ttnet kullanıyorlar aktif olarak ama bilgi paylaşmadılar devre numarası vs.


    Altyapı sorgulaması yaptım turk telekomun sitesinde hipernet gözüküyor extranette 79mpbs port var altyapı var gözüküyor.


    sizin sitenizde 35 gözüküyor ama hattımın 75 desteklediği söyleniyor. Acil bilgi verir misiinz? Sizden gelecek bilgiye göre iptal işlemlerini başlatacağım veya bekleyeceğim. Turkneti seviyorum o yüzden defalarca şans verdim ama pandemi sebebi ile artık mecburum düzelmez ise kapatacağım.



    Bu mesajı yazarken bile turk telekom bize geç bize geç diye arayıp duruyor. Altyapı yoksa neden bize geç diyip duruyor bunlar :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atawest -- 16 Ekim 2020; 10:30:58 >




  • Atawest A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, nakil başvurunuzu yaptığımızda adreste boş devre bulunmadığından dolayı nakil işlemleriniz tamamlanmamıştır. Dilerseniz hizmeti dondurarak ilerleyen günlerde tekrar nakil başvurunuzu yapabiliriz.

    "Nakil talebiniz için sizleri aradım. Hizmetinizi taşımak istediğiniz adreste boş devre bulunmadığından nakil işlemlerimize devam edemeyeceğimizin bilgisini verdik. Hizmetinizi dondurma ve iptal edeceğinizin bilgisini verdim"
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.