Şimdi Ara

Almanya , Amerika , Kanada (Hangisini Seçmeliyim?) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bence Amerika en iyisi.
  • Amerika.ve Avrupa universieleri arasinda soyle bir fark var, Amerika'da uni.ye girmek onemli girince bir sekilde mezun olursun Avrupa'da tam tersi girmesi kolay ama 2 kere kalirsan kapinin onune koyalar. UoT'den kabul alabilirsen tabi ki git.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BalaNari

    Amerika.ve Avrupa universieleri arasinda soyle bir fark var, Amerika'da uni.ye girmek onemli girince bir sekilde mezun olursun Avrupa'da tam tersi girmesi kolay ama 2 kere kalirsan kapinin onune koyalar. UoT'den kabul alabilirsen tabi ki git.

    Haklısınız hocam avrupaninda oyle bir zorluğu var işte bunuda göze almak gerekli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nockeee

    Bence zaten Amerika'da top 10 üniversitelerde okumayacaksan Amerika'da okumak cok da mantikli degil. Niye mantikli degil diye sorarsan, ayni sevide okullari Avrupa'da da bulabilirsin ve okullar genelde devlet üniversiteleri oldugu icin 20-40 bin dolar/euro'luk yillik ücretleri yok. Dersen ki ben ille de Amerika'da yasiyacam, onun icin de Amerika'da bir üniversite okumaliyim, orasi sana kalmis. Avrupa'da da cok iyi egitim alip yine Amerika'ya gitme sansin olur, ama Amerika'da okudugun zaman daha kolay olabilir kalman.

    Nasıl oluyor kardeş avrupa bedava

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paranyz varsa Amerika veya Kanada elbette.

    Almanya'da okumak için Türkiye'de ayny bölümü kazanmy? olmanyz gerekli.Üniversiteye ba?vurarak ?artly kabul alabilirsiniz.Tabiki bankada bir miktar paranyz bulunmak zorunda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wulkas06

    Merhaba arkadaşlar. Bu 3 ülke arasında arada kalmış bulunmaktayım.
    Bilgisayar mühendisliği düşünüyorum.
    Amerika için diploma notum önemli sanırım. diploma notum 80 geldi.
    İyi denilebilecek ingilizcem var ama herhangi bir belgem yok, Almancam çok kötü seviyede. Gidersem bu 3 ülkede de hazırlık okuyacağım zaten.
    Acaba hangi ülkeyi seçmeliyim ?
    (Arkadaşlar birde Almanya için bir sorum var : 15 Temmuzda çoğu şartlı kabul veren üniversitenin başvuru kabulu sona eriyor. Öğrenci Adayı vizesi alamayacağım sanırım. Dil için vize almam gerekiyor. bunuda tercih etmeyin sıkıntı çıkarabilir diyenler oldu. ne gibi bir sıkıntısı olabilir ? )

    Şimdiden teşekkür ederim , Düşünceleriniz benim için önemli arkadaşlar.

    Yalnız amerikada üniversiteler yabancı uyruklu kişilere paralıdır nerden baksan en az senede 14-15 bin dolar para verirsin geçim olayı var birde Kanada da Amerikaya benzer.Ama Almanyada üniversiteler ücretsizdir bazıları ücretlidir onlarda 500 eurodue yıllık ve Almanca öğrenmek gelecek için yararına olacaktır.Ama param var sıkıntı yok hallederim dersen Amerika yı seç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Amerika kanada.
    Almanyayi pas geç, hiç düşünme bile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba değerli arkadaşlar ben ve arkadasim 2 yillik makine bitirdik dgs girdik ve pek umudumuz yok olursa kibrisolur ama biz daha doğrusu bnm ailem almanya fikrini ortaya atti diğer arkadaşın aileside destekliyor. Benim halam Nürnberg de yasiyor esi alman ama ikimizde de almanca pek yok orta halli bi üniversite ye kayit olma şartları nedir bizim 1 yil hazirlik okumamiz gerek 2 yillikta gordugumuz derslerdwn bazilari muaf oluyomu. Kayit olma asamalari bize bu is ne kadara patlar tl bazinda :) biz arkadaslarinizinve kardeşlerinizi bilgilendirirseniz cok mutlu oluruz Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam kanadayı kimse anlatmamış ama hep Amerika ve kanada önerilmiş ?
  • Konudaki tek doğru cevap üstteki arkadaştan gelmiş.Çok yüksek dereceli okullarda okumayacaksan (ilk 50 diyelim) kesinlikle Almanya.Neden?

    Avrupayı çok küçümsüyorsunuz gözünüzde arkadaşlar.Amerika iyi olabilir ama Almanya'da bugün sanayinin ve makinenin 1 numaralı ülkesi(Mercedes,BMW,Audi,Adidas en basit örnekler.) ve bence eğitim olarak dünyanın en iyi mühendisleri Almanya'da.

    Devlet üniversitelerinde burslu ve devlet katkılı olarak okuyorsunuz.Bir kuruş paranız gitmiyor üstüne birde para alıyorsunuz.

    Bizim kültürümüz birazda olsa oraya geçmiş durumda.Buda bir sebeb mi felan demeyin arkadaşlar gidip tamamen farklı bir kültüre adapte olmak sandığınızdan çok daha zor.

    Amerika da veya Kanada da vereceğiniz okul paralarını Almanya da babanız size verse orada çok daha iyi bir şekilde yaşarsınız.

    Almanya dünyanın en sosyal devleti diyebilirim.Bir kabul aldığınız zaman bütün imkanlar ayağınıza seriliyor.

    Amerika ise aşırı kapitalist bir ülke.Okula kabul edilseniz bile burs murs verilmiyor yine çatır çatır parasını veriyorsunuz.Hastaneye gidiyorsunuz parasız bakmıyorlar bile.(Diş çekimine 100 $ dolar vermişti babam.)Şahsen bu ülkede yaşamaktansa Almanya'yı 100 kat tercih ederim ama tercih yine senin




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.