Şimdi Ara

alkolden ehliyetin gitmesi için 1 bira içmek yetiyor mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
134.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • onemli olan ne kadar alkol içildiği değil , içtikten ne kadar sonra üflendiği. ben bir yudum almıştuım üşüdük kalktık . bir yudum aldıgım için güvenle direksiyon başına geçtim. polis cevirdi. sorun etmeden üfledim. 132 promil alkol çıktı.


    polise bir yudum içtiğimi ve olayı anlattım. keşke soylseydin dedi polis. biraz su içerdin vs dedi. ki söylemiştim halbuki. sonra kan testi istedim. nitekim 0 promil çıktı kanda da ehliyeti geri almıştım.


    sonrasında 2 kişi bir büyük içip 2 saat sonra direksiyon basına geçtiğimde de ki zaten kendimi iyi hissediyordum. üflediğimde 40 promil çıktı sorun olmadı. gerçi 0 çıktıgı da oldu

  • Asker uğurlaması öncesi herkese 1 bira dağıtılmıştı. İçip yola çıkmıştık Polis konvoyun peşine takıldı beni durdurdu üfletti, 30 promil çıkmıştı

  • Herkes geyik yapmış. Konu ciddi sandım değilmiş. Durun ben de öyle yapayım o zaman:

    Merhaba ben
    Sinan Çetin 'in oğlu Rüzgar Çetin. 2 ufak fıçı bira içtikten sonra Etilerdeki evime dönerken biradan kaynaklı keyfi hareketler yaparken bariyersiz yolun karşı şeridine geçmişim, tam o sırada karşı şeritten gelen Renault Megane araca kafadan çarptım. Aracım Porsche babam Sinan olduğu için burnum kanamadı, ehliyetim alınmadı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.