Şimdi Ara

Alınacak Kulaklık yok.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçenlerde araç kullanırken trafik cezasına maruz kaldığım için 72 saattir yoğun bir şekilde Bluetooth TWS kulaklık arayışına girdim. Yorumlara baktığımda herkesin kendine göre bazı kriterleri ön plana çıkardığını gördüm şöyle ki: Müzik dinleme bas ,tiz, slikonlu, slikonsuz, spor yaparken kulaktan düşmeme vs., Şaşırdığım konu şudur ki; Günlük iletişim için kullanılan telefonda konuşma yapma kriterini üçüncü plana atan insanlarn varlığı... Dışarıda yolda yürürken birçok para vererek aldığı kulaklığı kullanamama durumunu konuşmuyor da tiz,den bas tan bahsediyor.
    Hele bir video izledim ki 1150 tl lik kulaklık tanıtımı yapıyor. Balandıra ballandıra anlatıyor. Ama dışarıda yolda yürürken konuşulamıyormuş. karşı taraf gürültüden duyamıyormuş. Hem o kadar para verecek hem de konuşma yaparken kulaklığın birini ağzına tutarak konuşacak.
    Bunca zamandır araştırmam sonucu çıkardığım sonuç: Ya 1500tl veripApple Airpods Pro alacaktım. Ya dahttps://urun.n11.com/cep-telefonu-kulaklik/ttech-macaron-pro-kulaklik-P329802396







  • İletişim amaçlı kulaklık bakıyorsanız bakmanız gereken son kulaklık tipi TWS'dir. Her yerde söylenir dışarıda konuşuyorsanız eğer karşı taraf sizi duyamaz diye. Mantık dahilinde bakınca da zaten mikrofonu kulağınızın içine takıyorsunuz. Eğer iletişim için BT kulaklık bakıyorsanız daha öncesinde kullandığım iki kulaklık da çok iyi iş gördü: Plantronics Explorer 500, Samsung Level U. Özellikle Level U'nun ses iletimi çok iyi ve 2 kulaklığın fiyatı da gayet normal seviyelerde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.