Şimdi Ara

Aliens vs Predator 3™ (ÇIKTI) (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
989
Cevap
0
Favori
70.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: exFAT

    Bu patch leri nerden indirebilirim?

    evet nerden idirecez
  • quote:

    Orijinalden alıntı: D®èâM


    quote:

    Orijinalden alıntı: exFAT

    Bu patch leri nerden indirebilirim?

    evet nerden idirecez

    Ben bu mesajı yazdıktan sonra oyunu oynayan bikaç kişi mesaj atmış ama sanki kimse görmemiş benim mesajı yada görüp cevap yazmamış
  • Ya var ya inanmıyorum size ben arkadaşlar. Cevap yazmamış diye kızmayı biliyorsunuz, yahu google'a girip iki kelime şey yazacaksınız "aliens vs. predator 3 patches"

    bu kadar hazırcı olmayın ya. ben bir şeye ihtiyacım olduğunda google'ın altını üstüne getiriyor, en can alıcı kelimeleri yazıp da aratıyorum, buradaki bir çok arkadaş da bunu yapıyor eminim. halbuki sizin aradığınız şey google veritabanında en az 460234534620 bin sayfada bulabileceğiniz kadar yaygın olan, son çıkmış oyunlardan biri olan bir oyunun PATCH'i!

    şunu yapmaya aciz olup gelip burada insanlara kızıyorsunuz. sorduğunuz sorunun üzerinden kaaç gün geçmiş hala daha patch'i bulmak için çaba göstermemişsiniz, üstelik gösterilecek bir çaba yok. hayvan gibi google var orada değil mi? ne biçim kullanıcısınız anlamıyorum ben sizi. şimdi gelip bu mesajıma da laf edersiniz. sene olmuş 2010...hala google kullanmayan veya kullanmayı bilmeyen insan var. çok ilginç çok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 27 Mayıs 2010; 2:39:44 >




  • Dediğini yazdımhttp://bit.ly/9mujBX burda bikaç sayfayı gezdim yok.Kendi sorunumu kendim çözmeyi yeğlerim ama aradığımda bu ve bunun gibi sayfalar çıkıyor çoğunda link yok bi kaç yer buldum ama 1 tanesi var hangisi olduğunu anlamadım 1 mi 2 mi 3 mü 3 tane yama var yazılanlara göre sonuçta ben bu oyunun yamalarını bulamıyorum link verebilecek biri olursa minnettar kalırım yoksa eyv.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 27 Mayıs 2010; 3:51:15 >
  • Oyunu araldan yarı fiyatına aldım(40 lira). Single player evet biraz hayal kırıklığı yarattı ama multiplayer modları için aynı şeyi kesinlikle söylemem. Birbirinden farklı 7 multiplayer modu var hepside süper. Ben en çok species death-matchı beğendim, marinele oynarkan gerçekten av hissi alıyoruz. Oyun içindeki Melee combatlar gerçekten çok dengeli tamamen oynayanın yeteneğine ve reflexine kalıyor, menzilli silahlarda öyle, fakat sesleri pek güzel değil bazılarıda çok kullanışsız. Grafikleri kötü diyenlerede anlam veremedim oyunun en güzel yanı grafikleri. Eleştrilerede fazla kulak asmayın, seriye ilginiz varsa düşünmeden alın...
  • arkadaşlar bende oyuna ilk marine ile başladım gerçekten tedirginlik salıyor. marine den sonra predator e geçtim oda baya ilginç. sorum şu ben predator bir turlü ilk kapıyı açtıramadım. yanlış yaptığım ne anlamadım. geride kendi ırkından olanı havaya uçurtup bir yerde de kolye var onu aldıktan sonra alienları temizledikten sonra bir kapıya varıyorsunuz. nedir bu kapıyı açmanın yolu.??
  • bu oyun da oynanmayı bekliyor be...oblivion bitsin bakalım önce
  • ben anlamadın oyun cıktımı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sıcak hava dalgası

    ben anlamadın oyun cıktımı?

    Konu başlığındada yazıyor oyun çıktı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sıcak hava dalgası

    ben anlamadın oyun cıktımı?


    Aylar geçti çıkalı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mydonnoz

    arkadaşlar bende oyuna ilk marine ile başladım gerçekten tedirginlik salıyor. marine den sonra predator e geçtim oda baya ilginç. sorum şu ben predator bir turlü ilk kapıyı açtıramadım. yanlış yaptığım ne anlamadım. geride kendi ırkından olanı havaya uçurtup bir yerde de kolye var onu aldıktan sonra alienları temizledikten sonra bir kapıya varıyorsunuz. nedir bu kapıyı açmanın yolu.??


    Açmıyorsun üstünden atlaman gerek. Shift + space
  • he tamam anladım.konu eskiymis.ilk sayfada keske cıksa falan diyor adam.
  • Oyun 25-30 fps arası gidip geliyor ama gel gelelim anlık takılmalar yüzünden oyundan soğudum takıldımı 4-5 sn sürüyor.Bunun yok mu bir çözümü?
  • oyunu full ayarlarda Predator ile bitirdim süper... ama insan ırk'ı ve alien'lar o kadar iyi değil...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: assassin creed

    Oyun 25-30 fps arası gidip geliyor ama gel gelelim anlık takılmalar yüzünden oyundan soğudum takıldımı 4-5 sn sürüyor.Bunun yok mu bir çözümü?



    Patchleri yukleseydin pc patchleri ufak tefek optimizasyonlar içeriyodu, yukluysede donanım yada sürücü kaynaklı olabilir.
  • arkadaşlar ya bu marineyle oynarken predatorü öldürdükten sora bi odaya girmemi gösteriyo. oraya gidip gerekli düğmeye basmamla orda kalmam bir oluyo. bekliyorum baya bi ne kapı açılıo nede çıkacak bi yer var. acaba bi yol varda ben mi bulamadıom? yoksa oyunda oluşan bi bug mı bu acaba?
  • Oyunu orjinal multiplayer oynayan varmı ?
  • arkadaslar oyunu yenı kurdum predatorla oynuyrm..2 cı bolumde fabrıkalrın oldugu bolumde alt katta alıenlerın oldugu yerde kaldım cıkısı bulamıyorum..eskı bır cızgı romancı olarak yenıden fantastık dunyalara donemenın heyecanındayım...ılerleyen zamanlarda alıen ve predator hakkında bılgıler vermeye calısacagım buradan....( ılk tasarımcılar-cızerler-ve fılmler )
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaneda

    arkadaslar oyunu yenı kurdum predatorla oynuyrm..2 cı bolumde fabrıkalrın oldugu bolumde alt katta alıenlerın oldugu yerde kaldım cıkısı bulamıyorum..eskı bır cızgı romancı olarak yenıden fantastık dunyalara donemenın heyecanındayım...ılerleyen zamanlarda alıen ve predator hakkında bılgıler vermeye calısacagım buradan....( ılk tasarımcılar-cızerler-ve fılmler )



    Alevli bir tünel olması lazım dediğin yer doğru tahmin ettiysem. Ordaki tünelin üstünde su borusu var oraya plasma casterla ateş et alevler sönücek. Olmasa bile shifte bas nereye gitceğin gösteriyor bu arada söylediğin şeylerden bahsedersen iyi olur.

    Edit: multiplayer oynayanlar steamden ekleyebilirler nick: smartgun[TR]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hydralisk -- 13 Haziran 2010; 23:32:56 >
  • arkadaşlar takıldığım yer burası. predatorle kapıştıktan sora içeri girdiğimde kontrol paneline basıyorum. fakat gitmem gereken yerde dklarca beklememe rağmen kapı açılmıyor. bu bi bug mı? yoksa yapmam gereken birşeymi var odada. odada dört dönüyorum şuan =/ biri fikrini söylerse sevinirim. 3 update de yüklü ayrıca oyunda...

     Aliens vs Predator 3™ (ÇIKTI)
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.