Şimdi Ara

****ALİBABA VE ALİEXPRESS ***** (320. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.452
Cevap
228
Favori
651.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 318319320321322
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Adres bilgilerimi ingilizce girdim bir sorun olur mu ? hatta şehiri mi önce türkçe sonra ingilizce yazdım :/
  • dostlar WELDER MOODY replika saat arıyorum? Yardım edebilecek var mı lütfen.
  • ghostdawis kullanıcısına yanıt
    aliexpress te yok
  • arkadaşlar son tahlilde sipariş için sınırımız nedir?
    tl ve dolar olarak
  • Watch Timer Store
    Hublot, Tag Heuer, Cartier, Rolex, Audemars Piguet, Bell Rose, Luminor Panerai, Mont Blanc, Richard Miller, U Boat, Rado, Channel, Omega, Breitling

    Saat almak isteyenlere yeni saat mağazası

    https://www.aliexpress.com/store/all-wholesale-products/2995023.html
  • Beyler 3 kilo bitki getireceğim. Vergisini veririm ama gümrük problem yapar mı acaba yine?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar aliexpressten alisveris yaptm. 1 haftayi geçti saticiya msj atiyorum cvp vermiyor kargo durumumu ss atiyorum kargoya vermis mi yoksa iptal mi edeyim bilir kisilerden yardim bekliyorum.





    Takip bilgisinde waiting for pick up yaziyor herhangi bir gelisme yok satici kargoya vermis midir yoksa iptal mi etmeliyim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam biraz sabırla beklersen daha iyi olur, ürününün tedarik süreci sipariş bölümünde yazar, kimisi 3 gündür, kimisi 7 gündür, standart shipping olanların kargo bilgileri 10 günden önce çok nadir girilir, bence bekle eninde sonunda ürünün gelir ama 15 gün, ama 30 gün, ama 45 ama, 60
  • Tamam ucaga yüklendi bilgisi geldi hocam. Simdi tek.merak ettigim sey,, 3 ayri saticidan yaklasik 65 dolarlik alisveris yaptm gumruge takilma olasiligi var mi bunlarin ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hell_to_hell

    Tamam ucaga yüklendi bilgisi geldi hocam. Simdi tek.merak ettigim sey,, 3 ayri saticidan yaklasik 65 dolarlik alisveris yaptm gumruge takilma olasiligi var mi bunlarin ?

    Tek partide yani tek bir paketin bedeli 30€ (32$ civarı) üstünde olmadığı sürece aynı anda gelse de sorun olmaz. Zaten aynı anda gelmesi de çok düşük bir ihtimal.
  • krky kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam ikinci partide dagitima cikmis yarin elimde olur sanirim iyi haberler geliyor pes pese :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kerimcem

    quote:

    Orijinalden alıntı: kerimcem

    aliexpress hesabımı kapamış 10 ca alişverişim olmasına rağmen...

    Your account is temporarily unavailable.
    çıkan msj bu siparişlerişmi görebiliyorum ama birşey alamıyorum + mağza sayflarına girmiyor..
    başına gelen varmı...bir satıcıya ampullerini begenmedim oldukça kötü dedikten sonra oldu..acaba onla alakası olabilirmi?
    nasıl çözücez....

    http://community-aliexpress.ru/filedata/fetch?id=12018&d=1419628134&type=large

    ya arkadaşar hesabım kapatılmış hepte rusların başına gelmiş dorğu düzgün acıklamda yolunuda bulamadım yardımcı olurmusunuz?

    sizin hesap ne oldu ?

    bende de böyle diyor Your account is temporarily unavailable. (Hesabınız geçici olarak kullanılamıyor.)

    satıcıların kabul ettiği anlaşmazlıkların paraları karta geri gelirmi acaba , sizin başınıza böyle birsey önceden geldiği için tecrübeleriniz vardır konu ile ilgili A4 3360 puan 220 tamamlanmış siparişim vardı , böyle oldu benimde dün




  • dentv kullanıcısına yanıt
    açtırmak çok zor evet geri alırısn yeni gıcır hesap açıcan mecbur açtırmak için kimliktten tutta extreye kadar her türlü halt istiyorlar istersen uğraşda başkasının kartını kullanma bir daha..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 30 Mayıs 2017; 12:46:12 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kerimcem

    açtırmak çok zor evet geri alırısn yeni gıcır hesap açıcan mecbur açtırmak için kimliktten tutta extreye kadar her türlü halt istiyorlar istersen uğraşda başkasının kartını kullanma bir daha..

    benim kapanma sebebi kart mevzusu değil , o kart olayından 3 kere kapandı siparişler farklı kart girince oluyor açılıyor yine , bu seferki kapanma gümrük sorunu nedeni ile anlaşmazlık açacaktım satıcıya yazdım cevap yazmayınca (daha önceleri hemen yazıyordu ) 4 gün cevap vermedi sonra bende sana eksik puan vericem diyince şikayet etti ondan kapanmış
  • Arkadaşlar sony hdr as50 aksiyon kamerası için kask yan bağlantı aparatı arıyorum ama bulamadım. Türkiye fiyatı 120 lira aliexpressde daha uygun alternatifini bilen varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orhanyıldız kullanıcısına yanıt
    önceleri buralar bağ idi bahçe idi dolar uçtuğundan beri aliex. girmeye korkar oldum olurda girerimde sipariş veririm diye çok uc noktada şeyler olmadığı sürece fiyatlar kur sebebi ile Türkiye Fiyatları ile eşit geliyor bence.
  • Alibaba dan ekran karti siparisi verdim bana tracking code verildi parayi yolladım verilen kargo sirketinin linkine girdigimde tracking code girildiginde urunun gumrukte olduğu görülüyor. Satıcıda bunun icin ekstra para istedi ama internette okudum gumruk aliciya ihbarname gönderiyormus veya kargo teslim edilirken elden gumruk ucreti aliniyormus o nedenle biraz suphelendim abd den geliyor urun ve yaklasik 3 gun oldu siparis verileli sonra birsey fark ettim saticinin numarasi ile verilen kargonun contact numaralari ayni google a kargoyu yaziyorum linkleri cikmiyor. Adama yazdim tr girince hangi sirket ile gelecek bu kargo yok turkiyede falan dedim bizimle teslim edilecek dedi. Anlamadigim nokta su gumruge takilan urunun gumruk fiyatini saticiya neden veriyoruz veya suan gerçekten gumrukte ürünümüz var mi nasil öğrenebiliriz. 230 dolar gumruk ucreti istendi cunku 3 karta 300 dolar verdik tek seferlik riske giricez artik diye verdik 300 dolar dolandirildiysak 230uda ayakta yemeyelim. Yardimci olabilirseniz sevinirim. Birde söyle bisey var olurda bu urunler gelmezse malezyaya gidip baska yerden elden alip gelicez ürünü bu sefer havaalaninda gumruge takilmadan gecme ihtimalimiz var mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • MystNami kullanıcısına yanıt
    ekran kartları yasaklı ürün değil hocam. avrupa ülkesinden alıyorsanız %18 diğer ülkelerden %20 gümrük vergisi alınır normalde (30 euro üstündeki ürünlerde). ekran kartlarının gerçek değeri 300 dolar mıdır? gümrük kargonun üstündeki fiyatı baz almaz. aldığınız ekran kartlarını araştırır ve kendi belirlediği fiyat üstünden vergisini alır. sizin kargonun birde şöyle dezavantajı var. 3 tane ekran kartı almışsınız. kargonuzu ticari için değerlendirmiş olabilirler. bu durumda vergiler falan değişir.
    alıcının para istememesi lazım. vergi olan kargolarda ptt kapıya getirip sizden tahsil ediyor. bende öyle oluyor.
    yolcu beraberinde takılmıyor genelde ama kıl bir görevliye rastlarsanız yine sorun yaşarsınız..
  • Beyler yabancı takım forması alan var mı önerebileceği satıcı yada site...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yeni üye oldum ve mobilden her gün verilen coinleri kazanmak için tıkladığımda hep bu uyarıyı veriyor başka bir cihazdan bağlanınca da yine aynı şekilde söylüyor. Bu durumda ne yapmalıyım? Teşekkürler.

     ****ALİBABA VE ALİEXPRESS *****

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 318319320321322
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.