Şimdi Ara

Alfa Romeo MiTo Otomatik Vites Araç Aranıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, Alfa Romeo Mito model otomatik 2. el araç aramaktayız. (2011-2013 model arası) Malum sitede ilanlar mevcut fakat bayilerede numaramızı bıraktık, istediğimiz gibi bir araç bulamadık. Etrafında satmak isteyen varsa iletişime geçebilir mi? Birde kullanan var ise tavsiye eder mi? Kullanım ve yakıt hakkında bilgilendirebilirseniz sevinirim.



  • ErkanÇ E kullanıcısına yanıt
    Güncel, Otomatik araç hala aramaktayız.
  • Bütün tanıdıkları, eşi dostu seferber ettim, sana araba arıyoruz.
    En kısa zamanda dönecem.
  • nihilist76 kullanıcısına yanıt
    Boş konuşmazsak iyi olur. Gerek yok vakit kaybı olmasın.
  • Ben Mito aldığım zamanlar 2-3 ay önce çok güzel TCT araçlar vardı ama hepsi satıldı. Sahibinden sitesinden takip edin güzel araçlar çıkıyor çok aceleniz yoksa.
  • bencn17 B kullanıcısına yanıt
    Takip ediyorum fakat göründüğü gibi düzgün araçlarla karşılaşamadım henüz. Bayilerden de haber bekliyoruz hemen hemen hepsine numaramı bıraktım. Alımı da satımı da zor bir araç.

    Peki siz memnun kaldınız mı aracınızdan? Müsaitseniz kullanıcı olarak yorumunuzu yazabilirseniz sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ErkanÇ

    Takip ediyorum fakat göründüğü gibi düzgün araçlarla karşılaşamadım henüz. Bayilerden de haber bekliyoruz hemen hemen hepsine numaramı bıraktım. Alımı da satımı da zor bir araç.

    Peki siz memnun kaldınız mı aracınızdan? Müsaitseniz kullanıcı olarak yorumunuzu yazabilirseniz sevinirim.

    Benim aklımda Mito hiç yoktu araç alım zamanı.

    Mini modellerine bakıyordum Cooper s, Clubman s gibi. Ancak 2. el'de ciddi olarak bu araçlarda temiz bulmak çok zormuş bir kaç aylık aramdan sonra anladım bunu. Alfa sevgim hep vardı ancak Mito konusunda pek sıcak değildim taki ilk 135 TCT SPORTİVO deneyene kadar.

    Ben QV modelini aldım bu sırada çok sayıda Mito modeline baktım Alfa kullanıcıları bir kere araçlarını ciddi manada temiz kullanıyorlar ben aldığım sahibi kadar iyi bakabildiğimi sanmıyorum araca örneğin. Bu konud aiçiniz biraz rahat olabilir araçlarını gerçekten seven insanlar tercih ediyor ve belli paraları bu araca bağlıyorlar.

    Araç hakkındaki izlenimlerime gelirsek bir kere performans olarak çok fazlasıyla tatmin eden bir araç bunun yanında yakıt tüketimi ile bu keyfi fazlasıyla katlayan bir araç diyebilirim. Ben Mini için şehiriçi 12 lt civarı düşünürken şimdi aynı performans gene keyifli bir araç ile şehiriçi 7,5 lt civarı tüketimim bulunmaktadir.

    Mito sınıfına göre yalıtım olarak ve yol tutuş olarak çok çok iyi bir araç bunun yanında çok sert bir araç değil özellikle N modu, D modu ise bariz olarak araç daha sert bir yapıya dönüşüyor. İç malzeme kalitesi üst seviye değil zaten bu beklenemez bana göre Mini kadar iyi değil ancak Mini'den çok geride değil Fiat grubundan olduğundan dolayı bazı ortak parçalar göreceksiniz ancak kesinlikle kalitesiz değil bunu söyleyebilirim. Araç 2 senelik ve tıkırtı vb. sesler araçta bulunmamakta. Sport donanım mutlaka olması gerekn bir donanım bunu söyleyebilirim Sport donanımsız Mito ne kadar iyi olsa da tercih etmezdim. Koltuk kalitesi sürüş pozisyonu oldukça iyi bir araç.

    Siz TCT istiyorsunuz bu söylediklerimin hepsi onun içinde geçerli tek farkı otomatik ve performans olarak biraz daha yavaş olması kesinlikle kötü değil hatta piyasadaki çoğu araçtan çok iyi Tct bana göre Çift kavramalar arasında en stabil çalışanı en iyisi demiyorum ama konforlu ve en sorunsuz kullanıcak şanzımanlardan biri. Ve yakıt tüketimi oldukça ekonomik olduğunu söyleyebilirim.

    140 km hızlara kadar çok ciddi ses sorunu olmayan ancak bu hızlarda başlayan ve artan rüzgar sesi sorunu sürücü tarafından özellikle fazladır. Lastik ses genelde nasıl bilmiyorum benim lastiklerim Michelin Sport Pilot 3 yol sesi konusunda sıkıntım yok yalnız ortalama lastiklerde nasıl bir sonuç veriri net birşey söyleyemem.

    Cam tavan olayı güzel ve araca yakışıyor ancak ses olayı biraz fazla olduğu söylendiği için eğer sizin için çok gerekli değilse tercih etmemeniz daha iyi olur diye düşünüyorum.

    Bunun yanında Alfa gerçekten farklı bir araç ve güzel bir dünya bir kere araç çok güzel ve ilgi çekiyor ve yollarda oldukça az bu benim için önemli bir kriter bu yüzden mutluyum bu durumdan. 2. el'i ciddi manada yavaş bir araç satmak oldukça zor biraz da şans işi tabi ama piyasada oldukça yavaş giden bir marka.

    Mito Alfa'nın ürettiği ülkemize özellikle en uygun ve sağlam oturmuş araçlarından biri en sorunsuz Alfa modeli olma ihtimali yüksek diyebilirim. Bu yüzden içiniz rahat olsun. Servisleri oldukça pahalıdır, kaskosu sigortası oldukça pahalıdır, Premium araç muamelesi görüyor bu konuda.

    Genel olarak keyifli güzel ve sınıfında değerlendirirsek kaliteli bir araç ben hiç pişman olmadım umarımda olmam benzinli ve performanslı bir araç için oldukça ekonomik bir araç aban göre 3-4 sene kullanmayı düşünüyorum açıkçası kısa zamanda değiştirip daha üst bir araca geçme planım vardı ancak bu araç sayesinde bu planımı erteledim diyebilirim.

    Kolay gelsin...




  • ErkanÇ E kullanıcısına yanıt
    Burası ilan panosu mu arkadaşım..
    Bi de up yapıyor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nihilist76


    Burası ilan panosu mu arkadaşım..
    Bi de up yapıyor..

  • bencn17 B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için gerçekten çok açıklayıcı olmuş dediğiniz gibi kullanıcısı apayrı bir otomobil. Şansımıza bakalım nasıl birşey olacak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nihilist76


    Burası ilan panosu mu arkadaşım..
    Bi de up yapıyor..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.