Şimdi Ara

alfa 156 t-spark

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar.
    bu araba hakkında yorum alabilir miyim?..daha önceden bi kaç yorum yapılmış ama tatmin etmedi.
    99 model, 75 bin KM' de ve 19.000 ytl civarında fiyatı var..Klima, ABS, Hidrolik Direksiyon, Sürücü Airbag, Yolcu Airbag gibi özelliklere sahip...yakıt, yedek parça sıkıntısı çeker miyim.? yada buna benzer bi otomobil önerir misiniz.fiyat 19.000 ytl yi geçmezse sevinirim



  • bu dediğin 1.6 mı 2.0 mı?

    2.0'ı kullandım. 220 hızda bile kaymak gibi kayıyor. ama söyleyeyim çok nazlı, kısa ömürlü. kullandığım şirket arabasıydı. 140 binlerde falan. daha önce şirkette filo olarak ilk kasa lagunalardan vardı. sonra değiştirp filolarını alfa romeo 156 2.0 t.spark yapmışlar. nasıl diye sordum, lagunalar kadar dayanıklı diil çabuk döküldü filan dediler. hakkaten de ankara'dan izmire gidecektim, bu çukuru farketmedim accık sert girdim. sonra yolda sol önden çok gıcık bi ses gelmeye başladı ve izmirden döndüğümde de bayaa bi artmıştı. yol boyunca can sıkıp durdu. sonra servise götürmüşler 1.5 milyar civarında bi masraf çıkmış. bi de iyi benzin içiyor hızlı kullanırsan.

    güzel yanları yok mu? elbette var. mesela kırmızı ışıkta kalkış yaparken yanındakiler daha kalkmadan sen 200-300 metre fark atmış olabiliyorsun. koltuğa yapışıyorsun resmen. 2. viteste 80-100'ü görebiliyorsun, frenlerine dokununca olduğu yerde kalıyor, dağ tırmanırken bile rahat rahat sollama yapıyorsun, önünde pek araç kalmıyor filan. velhasılı güçlü, atak ve çok spor bi araba. motor sesini de unutmamak lazım, süper bi sesi var. ama eksileri de bunlar. karar senin.




  • yorumun için saol..1.6 motor bu otomobil, 2.0 gibi sağlam kalkmaz tabi :)) arabayı öyle sert de kullanmayız zaten.babam ve ben kullanacağız.babam da 100 ü geçmez.
    peki ufak tefek bakımı falan nasıldır acaba fiyat bakımından..ayrıca otomobilin fiyatı konusunda ne düşünüyorsunuz?
  • arabayı temiz kULLanırsan süper araba..virajLarI manyaq aLıyor..

    tipi yeter zaten..bırakda o kadar nazLı oLSun :\



    (yanLız parçaları pahalı die biLiyorum ama..parçası ucuz diede araba alınmaz bence)
  • çook teşekkür ederim cevaplar için..lagaluga sana da ayrıca teşekkür ederim,üşenmeyip bu kadar yazı yazmışsın.gerçekten saol....

    neyse alfa 156 ı aile arabası olarak kullanmayacağız anlaşılan..başka bi otomobil bakacaz onun için.


    yaaaaaa ama ne alacaz kiii.ne zor iş yaa otomobil almak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker -- 30 Temmuz 2005, 15:07:55 >
  • arkadaşlara katılıyorum. alfa aile arabası olacak bi araba diil. gerek iç hacim gerek bagaj olarak daha uygun aile arabaları var. bi de zaten italyan otomobilleri biliyorsun çoğu fiat grubu altında çalışıyor. dolayısıyla markaları artık kullanım amacına göre kategorize etmişler. bunlar içinde alfa markası daha ziyade ucuz spor isteyenler için uygun görünüyor. yani alfa sportif özellikleri ile ön plana çıkıyor, aile arabası olarak değil.

    aile için çok daha uygun, alırken olmasa da kullanırken sorunsuz ve ucuz başka bi sürü marka ve model var. bütçene göre uygun bişi bulabilirsin sanırım. beğeniler ve istekler farklılık gösterdiği için de şahsen ben marka önerisinde bulunmuyorum. sonra çok fazla tartışmaya açık oluyor çünkü...
  • aile arabası olarak almayacak olsanız keşke de bu aracın zevkine varabilseniz diyorum! 147-156 hatta eski 145 ler bile resmen "farklı" otomobiller!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: NeRoBiAnCo

    aile arabası olarak almayacak olsanız keşke de bu aracın zevkine varabilseniz diyorum! 147-156 hatta eski 145 ler bile resmen "farklı" otomobiller!



    özeLLikLe 145 boxer motorlar çok keyifli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.