Şimdi Ara

Albikitap.com Açılmıştır! - DH'LİLERE ÖZEL KAMPANYALAR SÜRECEK (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
21
Favori
13.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Bizi tercih ettiğiniz için asıl biz teşekkür ederiz.Yine bekleriz :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LilTunechi

    Siteniz babile çok benzemiş hatta hayvan kullanmanız acaba aynı siteye mi girdim diye düşünürdü beni. Takibe aldım umarım alışveriş yaparız. Babil özellikle enpara ile ciddi bir atılım yaptı bana göre. Başarılar umarım uzun soluklu ve tercih edilen bir yer olursunuz.
    Edit: Arama kısmını geliştirmeniz şart.

    Hocam benzerlik durumunu şöyle açıklayayım site kurulumunda yazılımsal olarak üç seçenek var birincisi özel yazılım.özel yazılım da herşeyi istdiğiniz gibi yapabiliyorsunuz.Tema işlevler renk vs. Ancak özel yazılım çok zahmetli ve zaman harcanan bir şey bunun yanında maliyeti çok daha yüksek ve en önemlisi bakım onarım çalışması için başka yerden hizmet alınamıyor, yalnızca tek şirkete bağlı kalmak da hem özgürlük kısıtlayıcı hem de bir sorun yaşandığında gereksiz zaman kayıplarına yol açıyor.İkinci seçenek ise daha az masraflı daha az zahmetli ve daha güvenli yol olan hazır yazılımsal kodlar ile site hazırlanması ama bununda dezavantajı tasarım,renk ,işlevsellik açısından özgürlüğünüz kısıtlı. Son seçeneğimiz ise bizim de kullandığımız açık kaynak kodlu yazılımlar, küçük ekstra modüller ile hem hazır koddan daha fazla özgürlük tanıyor hem güvenli hem zaman ve maliyet açısından daha avantajlı. Uzun bir süre araştırdıktan sonra bir çok kriteri göz önüne alarak (kullanıcı dostu arayüz,tasarımda sadelik ve şıklık,sürdürülebilir ve güvenli altyapı vs.) şuan ki tasarım ve yazılımı tercih ettik.Sitemize benzeyen başka bir çok sitenin bulunması da doğal hatta biz bile karşılaşmıştık bir iki site ile hem yurtdışından hem yurtiçinden, çünkü hiçbir tasarım tam anlamıyla özgün değil. Herkes, özel yazılım ve tasarım yaptıran firmalarda, açık kaynak kodlu yazılım kullanan firmalarda hatta hazır yazılımlı çalışan firmalarda belli başlı bazı tasarımların üstünden gidiyor, biraz benzerlik normaldir, baktığınızda esasen tüm e-ticaret sitelerinin birbirine az ya da çok benzediğini göreceksiniz, dediğim gibi bazı klasik maddelerin üstünden gidiliyor.
    Umarız yeterince açıklayıcı olabilmişizdir, eğer başka bir sorunuz veya öneriniz varsa buraya veya özel mesaj olarak yazarsanız yardımcı olmaya çalışırız. Önerileriniz için çok teşekkür ederiz. Keyifli okumalar...

    Not: Konuya yazan diğer arkadaşlara, incelememizi yapıp iyi dileklerini, eleştirilerini, yorumlarını esirgemeyen herkese çok teşekkür ederiz.




  • alicho kullanıcısına yanıt
    Anladim o zaman hayirli olsun yine. Bu arada bu arama kismini gelistirmeniz sart cok zayif kalmis.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En kısa zamanda düzelecek hocam, biz dahil herkesin dikkat ettiği ve mutlaka giderilmesi gereken bir eksik bu, desteğiniz için teşekkürler.
  • Elaman alimi var mi hocam?

    Benim kitaplar da yarin gelecek hayirlisiyla, geldigi zaman kucuk bir inceleme yapacagim. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anlık ekip büyültmeyi düşünmüyoruz hocam ama önümüzdeki aylarda neden olmasın

    Edit: İncelemenizi merakla bekliyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicho -- 22 Temmuz 2015; 1:07:52 >
  • Hocam hayırlı olsun siteniz, ben begendim şahsen, para olsaydı alırdım bi kaç şey malum ögrenciyiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağlık olsun hocam her zaman bekleriz sevindim beğenmenize...
  • iyi günler hocam öncelikle hiçbir yerde bulamadığım Güz Alacakanlığın Ejderhaları Kitabını eklerseniz gerçekten çok mutlu olurum. İkinci olarak siparişlerde kargo takip numarasını eklerseniz çok iyi olur
  • Benim siparişim biraz önce geldi.
    Öncelikle diğer arkadaşların dediği gibi paketleme oldukça güzeldi. Umarım bu paketleme tercihiniz hiç değişmez. Koala sevdiğim için ayracınıza bayıldım. :) Kahve de oldukça şık düşünülmüş. Bugün kitap okurken içeceğim.
    Hediye paketi için de teşekkür ederim, muhtemelen fırsat bulamayacaktım o yüzden çok iyi oldu benim için.
    Ama hediye kitap çıkmadı benden. :p Şikayet etme amaçlı demiyorum elbette, sonuçta en az bir kitaplık kâr ettim zaten bir de kitap beklemek olmazdı.

     Albikitap.com Açılmıştır! - DH'LİLERE ÖZEL KAMPANYALAR SÜRECEK
     Albikitap.com Açılmıştır! - DH'LİLERE ÖZEL KAMPANYALAR SÜRECEK




  • İnceleme yazınız için çok teşekkür ederiz.Bir sonraki siparişinizde mutlaka hediye kitap olacak, arada unutuyoruz böyle :) Tekrar bekleriz, keyifli okumalar.
  • Hocam hediye kitap konusunda ben yukardaki mesajımda hediye kitabı bilerek belirtmedim, inceleme yapacaklar arkadaşlar da hediye gelen kitabın ismini yazmasınlar, hem siz sonraki siparişlerde zor durumda kalmayın, hemde herkese aynı kitabı göndermiyorsanız eğer diğer arkadaşlar bana neden ondan gelmedi diye sitem etmesin Gizli kalsın yani hediye kitaplar bence.. Hediye gelen kitabın adını konuda yazmayınız diye bir not ekleyebilirsiniz ilk mesajınıza çok daha güzel olur sanki bilemiyorum. Veya siz zor durumda kalmayın, hediyeler konusunda eleştiri gelmesin diye ben çok temkinli davranıyorum galiba. Yani sizi sevdik bu düşüncemiz ondan.


    @Kitsune
    Dostum ben sana bir kitap hediye edeyim ayıp ettin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 22 Temmuz 2015; 22:36:37 >




  • Hocam öncelikle bizden çok daha duyarlı okuyucularımızın olması bizi memnun ediyor böyle, sürekli olumlu şekilde gelen paket incelemeleri içinde çok teşekkür ederiz, sanırım bir karışıklık olmuş unutulmuş, bayram öncesi çok kalabalıktı etraf ondan, bir dahaki en ufak alışverişinizde iki tane söz bizden size hediye (alışveriş yaptığınızda notlara yazarsanız bu sözümü unutmayız :) )
    Hediye kitapların ismi konusunda ise bir gizliliğe gerek yok, kitapçılara yapılan özel indirimler oluyor zaman zaman tedarikçilerde, ucuza bulduğumuzda toplu alıyoruz böyle hediye etmek için, sanırım şu aralar Aylak Adam Yayınlarının kitaplarından yolluyoruz, bir sır olmasına gerek yok yani :)
    Bizi sevdiğinizi çok iyi biliyoruz, bizlerde sizi çok seviyoruz, çok sağolun, donanımhaberi hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız emin olun arkadaşlar...
    Konuya yazan, bizi destekleyen, alışveriş yapan/yapmayan, fikrini belirten herkese çok teşekkür ederiz.


    Not: Sitedeki bize söylediğiniz eksikleri de unutmadık üstünde çalışıyoruz merak etmeyin...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicho -- 22 Temmuz 2015; 23:16:18 >




  • Sitenizden ben de alışveriş yaptım. Bir kaç görüşüm /tavsiyem olacak.
    Siteniz biraz babili andırmıyor değil,fakat güzel olmuş. Sipariş geçmişi bölümüne gelince ordan kargo takip numarası ya da direkt olarak kargonun nerede olduğunu gösteren bir bölüm göremedim. Sitenizle ilgili bir diğer tavsiyem ise, mobil sürümü yok. Bu da telefondan gerek kitapları incelerken, gerek sitede dolaşırken biraz zor olmasına sebep oluyor.
    Arama motorunun duzeltilmesi gerekiyor. İş bankası yazdığımda soru bankaları çıkıyor, siz de bunun farkındasınız sanırım en kısa zamanda bunun da duzeleceğini umuyorum
    Ayrıca, siparişi ayın 20sinde verdim ve 23unde kargoya verilmiş. Bu sipariş ettiğim kitabın pek güncel olmaması ve bulunması zor olmasından dolayı göz ardı edilebilir. Ayrıca müşteri memnuniyeti konusunda denilecek bir şey yok, aradığım kitabı siz kendinize arıyormuş gibi çabalamanız gayet sevindirici bir şey.

    Şimdilik bunları diyebiliyorum, kargom geldiğinde yeni bir mesaj yazarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba, tavsiyeleriniz ve düşünceleriniz için çok teşekkür ederiz, arama konusu en kısa zamanda düzelecek, keza mobil sürümde öyle, mobil sürüm esasında var, ancak güncel değil o yüzden şimdilik kapattık.
    3 günlük kargoya verilme süresi ise hala bizim, tedarikçimizin ve kargoların bayram yoğunluğunu atamamasından kaynaklıdır. Normalde en geç dün sabah kargoya verilirdi hocam.
    Mobilde olduğumdan detaylı cevap atamadım, bu arada size de hediye kitap veremedik peşinen söyleyeyim kitap kalmadı pazartesi tekrar gelecek :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldığım kitaplar dün geldi hocam gerçekten paketleme çok güzeldi kahve ve çay hediyeniz içinde çok teşekkür ederim . Bu arada daha öncede yazmıştım cevaplamadınız (Güz alacakaranlığın Ejderhaları) kitabını ekleyebilirimisiniz. Bir diğeri kargo takip numarasınıda kargoya verildiğinde mail atarsanız daha iyi olur. Tekrar teşekkürler
  • Daha önce başta D&R, kitapyurdu olmak üzere çeşitli sitelerden birçok kez kitap almıştım ancak paketleme anlamında elime gelen en sağlam kargo olduğunu söyleyebilirim.Bu konuda oldukça güven verici olduğunuz su götürmez bi gerçek.Önceki yorumlarda fotopraflarla da desteklenmiş bu.

    Kargo süresi de olukça makul.Ben bu güne kadar netten onlarca alış veriş yaptım ama hiç birinde 1-2 güne ürünün geldiği olmadı.İstanbul'dayım birde.Yani birçok firma zaten burada bulunuyor.Sitenizde bayram dolayısıyla ürünler salı günü teslim edilmeye başlanacaktır uyarısını görünce ben kafadan bikaç gün daha eklemiştim, İzmir'den kargolanıyor felan diyerek ama salı günü elime ulaşınca şaşırdım yine.Yalnız burada şöyle bir sorun var.Kargo takip numarası siparişim kargoya verildikten sonra da görünmedi.O kadar kurcaladım ben site ekranında göremedim.Mail olarak da gelmedi, aras kargo sms atınca öğrenebildim.Ya ben beceremedim ya da burada bir eksiklik var.

    Kitap ayracı ve kahve göndermek illaki sizlere bir maliyet sunuyordur ama böyle şeyler genelde çok olumlu karşılanıyor.Diğer sitelerden zerre kadar bir hediyelik bir şey almışlığım yok, kitap ayracı bile.Hoş, bir koli ayraçta alsam ben kullanmıyorum ama yinede bu bi teşekkürü sunuyor sizlere.

    Site olarak düzeltilmesi gereken en önemli iki şey var sanırım.1.si arama motorunun düzeltilmesi. 2.si ise temin etme imkanınız olduğu halde sitede kitapların görünmüyor oluşu.Sizi forumdan tanıyanlar benim gibi özel mesaj gönderip sorabilir ama öyle denk gelmiş olanlar takdir edersiniz ki kitabı göremeyince alternatiflere yönelir.Bu sizin için de müşteriler içinde biraz nahoş bi durum.

    Netten onca ürün almıştım ama ilk kez albikitap.com çalışanları tarafından gerekli hassasiyetin, ilginin müşterilerine üst düzeyde gösterildiğini gördüm.İnsan bunu hissedince fiyatı her yerde aynı bile olsa sizden sipariş vermek istiyor. Albikitap.com sektörde yeni olabilir haliyle düzeltilmesi gereken sorunlarda var olmuş olabilir ki hallolurda ama büyüdüğünüz kadar bu ilgi ve alakanızı da artırırsanız adınız anıldığında can sıkıcı yorumlar peşi sıra dizilmez.Müşteri memuniyetine önem verdiğiniz ölçüde yayılma, tanınma hızınız artar diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeson01 -- 23 Temmuz 2015; 16:02:49 >




  • Merhaba arkadaşlar, mobilde olduğumdan uzun yazamayacağım ama hepinize teşekkürler, çok sağolun, hep birlikte daha da iyi olacağız inşallah.
    Sorunların farkındayız, hepsi düzelecek çok yakında. Kargo takip numaralarını esasen mesaj olarak atıyoruz ama son iki gündür bayağı sorun yaşadık telefon hattı konusunda, dün itibariyle düzeldi, bundan sonra hem mail hem mesajla iletilecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam selam.

    Yazılım firmasıyla inşallah görüşmüşsünüzdür, zira aradığım kitapları bulamıyorum. Arama çubuğu çok işlevsiz kalıyor... Ayrıca önceki mesajlarımızda belirtmiştim, kitapların altında stok bilgisini mutlaka belirtmelisiniz... Bu çok önemli bir şey. Bizler sizlerle bu konuda tanış olduk ama sitenizi her ziyaret edenin bu konudan haberi yok elbette. Bu yüzden kitapların altında şöyle uyarılar olabilir..

    STOK DURUMU: KİTAP STOKLARIMIZDA BULUNMAKTADIR.
    Alternatif;
    STOK DURUMU: VAR. STOKTAN HIZLI GÖNDERİM.
    Alternatif 2
    STOK DURUMU: KİTAP STOKLARIMIZDA YOK. TEDARİK SÜRECİ 1 İŞ GÜNÜ
    Alternatif 3
    STOK DURUMU: KRİTİK STOK: KİTAP TÜKENMEK ÜZERE.
    Alternatif 4
    STOK DURUMU: KİTAP TEDARİK EDİLEMEMEKTEDİR.

    Önerilerimi gerek buradan, gerekse özel mesajdan iletmeye devam edeceğim. Sizde bir yukarda beraber büyüyeceğiz demişsiniz, pek sevindik.




  • BilboBagins kullanıcısına yanıt
    Memnun kalmanıza çok sevindik. Aradığınız kitap içinde pm attım hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.