Şimdi Ara

Albikitap.com Açılmıştır! - DH'LİLERE ÖZEL KAMPANYALAR SÜRECEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
409
Cevap
21
Favori
13.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Albikitap.com Açılmıştır! - DH'LİLERE ÖZEL KAMPANYALAR SÜRECEK


    Merhaba arkadaşlar "bir kitap sitesinden bekledikleriniz" isimli konumda bahsetmiş olduğumuz sitemiz an itibariyle açılmıştır. (Link: http://forum.donanimhaber.com/m_103792643/tm.htm)
    Donanımhaberin desteği bizim için çok önemli, yorumlarınız, teklifleriniz ayrı ayrı büyük bir ciddiyetle değerlendirilecek. Sizlerle beraber siteyi daha da geliştireceğiz.


    Sitemizin bazı avantajları:

    -39TL üzeri KARGONUZ BİZDEN
    -Açılışa özel %50YE VARAN İNDİRİM!
    -Sade ve şık tasarım! Reklamlar arasında kaybolmaya son!
    -Bonus, Maximum, CardFinans, AsyaCard ve Paraf'a 9 TAKSİT
    -Kart kullanmıyorum derseniz PAYPAL ,BANKA HAVALESİ veya KAPIDA ÖDEME ile alışveriş imkanı!
    -Ayrıca her verdiğiniz alışverişte SÜRPRİZ HEDİYELER sizleri bekliyor



    İyi okumalar DH...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicho -- 5 Ağustos 2015; 14:51:39 >







  • Hayırlı olsun, indirimleri oransal olarak da yazarsanız iyi olur.
  • Tesekkur ederiz, indirim oranlarini yuzdesel olarak da yazacagiz. Haftaicine kadar tamamlanmis olur. İyi aksamlar :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayirli ola

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sitenin diğer bir kurucusu olarak düşüncelerinizi merakla bekliyorum.Sitemizin gelişimi için fikir ve yorumlarınızı çok önemsiyoruz.Hepinize keyifli okumalar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalarca -- 3 Temmuz 2015; 23:06:02 >
  • Hocam öncelikle hayırlı olsun. 1-2 gün evvel aklıma gelmiştiniz dedim bir site açılacaktı ne oldu diye. Kısmet bugün açılmış.

    1-) Ücretsiz kargo için üst limitiniz kabul edilebilir bir seviyede. Ama kitapyurdu gibi olursa tadından yenmez. (10 Tl üstü 1 lira, 20 Tl üstü bedava)
    2-) Tasarımda fazlasıyla babil.com esintisi gördüm. Açıkçası rahatsız etti bu durum beni. Zamanla daha da değişecek ve özgünleşecektir tabiki ama gözüme battı.
    3-) Kitapları seriler halinde satacak olmanız güzel bir şey. Ama Aşk Serisi yerine bir yazarın külliyatı şeklinde yaparsanız bence daha iyi olur.
    4-) Sosyal medyayı aktif kullanmanız önemli olacaktır. Örneğin twitter üzerinden soracağınız '' Kitap kurtları bu günlerde hangi kitabı okuyor'' gibi sorular olumlu geri dönüşler sağlayacaktır. Yazarlardan alıntılar paylaşabilirsiniz. Tabi ki abartmayıp günde birkaç tane olmak koşulu ile.
    5-) Arama çubuğunu daha merkezi bir yere daha büyük bir şekilde konumlandırmalısınız bence.
    6-) Logo için düşünülen hayvan şirin bir şey olmuş. Ama daha özgün bir hale getirilmesi gerek.
    7-) Site anasayfasının sağ ve solu büyük boşluklar içeriyor. Buraları kitap satışı ile ilgili, yeni çıkanlarla ilgili sosyal widgetlar ile zenginleştirip bütünlük sağlayabilirsiniz.

    Şu an için aklıma bunlar geldi. 23.05 itibari ile kaydoldum siteye. Mail gelmezse buradan iletirim artık. :) Tekrar hayırlı olsun hocam. Yakın zamanda sipariş geçerim umarım. :)




  • hayırlı olsun arkadaşlar.

    benim tavsiyem mesela bir kitap serisi arıyoruz.örnek vermek gerekirse Stephen King'in Kara Kule serisini aratıyorum sitede.fakat hemen hemen tüm kitap sitelerinde boxset olarak değil de tek tek kitaplar çıkıyor.serinin tüm kitaplarını almak için tek tek bir seçim gerekiyor ve 7 kitap almamıza rağmen ekstra bir indirim olmuyor.

    bu tip seri kitapların boxset olması ve biraz daha ucuz olması aslında iyi olabilir hem satıcı hem de tüketici adına.
  • Türkiyedeki sitelerde var mı bilmiyorum ama ikinci el kitap bölümü yapabilirsiniz.mesela abe books tarzı bi bölüm iyi olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, oncelikle boyle detayli bir yorum icin tesekkur ederiz. Boyle yorumlarla kendimizi gelistirecegiz. Babil esintisi sanirim raf tasarimindan dolayi ancak inanin bulabildigimiz her tema/tasarimda bunlardan vardi. O rafi kaldirsaydik da site cok ciplak gozukecekti, bu yuzden tutmaya karar verdik, yoksa ozellikle benzeyelim diye ugrasmadik yani :) Kargo ve paketleme en iddiali oldugumuz konular diyebilirim. Siz bir de siparis verin ve gorun diyorum :)
    Dedigimiz gibi daha yeni begeniye sunduk siteyi, cok calisiyoruz, su andan itibaren bir numarali site olmak icin cok daha fazla calisacagiz inanin.
    İyi aksamlar, iyi okumalar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle hayırlı olsun.
    Yukarıdaki arkadaşa katılıyorum site tasarımında babil havası var ama daha sade ve hoş olmuş.
    Kargo limitiniz ideal.
    Fiyatlara biraz göz gezdirdim onlar da çoğu siteden daha ucuz.

    Ve bir öneri olarak algılayabilirsiniz. Bence kendi sitenizin reklamını, popüler dizi karakterleri veya yazarların figürlerini (telif hakkı yaratmayacak şekilde çocuksu figürler olabilir) kitap ayraçları bastırabilirsiniz. Bunları 0.25 Kr civarında bir fiyata siteye koyduğunuzda hem size küçük de olsa ek bir gelir sağlar hem de kargo limitini az farkla kaçıranlar için tadından yenmez bir fırsat yaratmış olursunuz.
  • İleride mobil bir uygulama yapmanız çok iyi olur. Başarılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer stoğunuzda Batman: Kara Ayna olsaydı bu haftaki alışverişimi sizden yapacaktım, maalesef arkadas.com.tr'nin stoğunda olduğundan oradan yapacağım alışverişi.
  • Bilal0 kullanıcısına yanıt
    Var efendim, olmaz mı;

    http://www.albikitap.com/badman-kara-ayna.html
  • Hayırlı olsun. Bir kaç sene önce velevki nickli bir arkadaş kitap sitesi açacağını söylemiş hatta bir miktar kitap dağıtmıştı ücretsiz - ben de şanslı bir kaç kişiden biriydim - ancak devamını getirememişti. Umarım başarılı olursunuz.
  • Hayırlısı olsun hemen kaydımı yaptırdım.
  • Merhaba arkadaşlar, her yoruma tek tek teşekkür ediyoruz öncelikle şirketimiz adına, daha şimdiden yoğunluk başladı çok şükür.
    -Öncelikle kargo alt limiti olarak sanırım en düşük ikinci siteyiz, daha da düşüreceğiz, keza kargo ücretini de aynı şekilde, bunun için de tabii ki daha çok sipariş çıkması gerekiyor, zamanla daha da iyi olacak.
    -Sipariş edilen tüm kitaplar özenle kargolanacak, bunun garantisini bizzat verebilirim.
    -Sürpriz olarak da pek çok şey gelecek kitapların yanında (mesela benim en sevineceğim hediye ekstra kitap olurdu )
    -Kutu setlerinde de mükemmel indirimler olacak, utanmasak bedavaya vereceğiz
    -Mobil uygulamamız da çok yakında hizmetinizde olacak, şu an mobil versiyonun biraz temasal olarak hataları var, haftaya kadar düzelmiş olur.
    -Çok değişik ayraçlarımız da hazırlanıyor, ilk siparişlere yetişecek gibi.
    -Biz genel olarak okuyucularımızın isteklerine göre şekilleneceğimiz için bütün önerileriniz bizim için çok önemli, hiçbir düşüncenizi çekinmeden yazabilirsiniz buraya
    -Son olarak da DHlilere özel fırsatlar hazırlanıyor, takipte kalınız
    İyi geceler. @ThePoseidon deep forest @Zebercet @Bilal0 @Gurney5

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hayırlı olsun
    Benim de aklıma gelmiştiniz çok yakın zamanda, noldu acaba geciktiler diye. Tasarım olarak gayet hoş duruyor, bir kitap sitesinin, içinde boğulmamak için olması gerektiği sadelikte. Yakın zamanda ilk siparişimi de geçerim. Memnun kalacağımı umuyorum
    Alışveriş yaptıktan sonra yorum ve gerekli olursa tavsiyelerimi yazarım. Umarım tekelleşmeye çalışan kitap alışveriş piyasasında tutunur ve hızla yükselirsiniz. Tekrar hayırlı olsun
  • O halde bu haftaki siparişimi sizden veriyorum, memnun kalırsam bundan sonra sürekli sizden verebilirim siparişlerimi. Yalnız şöyle sıkıntılı bir durumum var; İninal Kart kullanark vereceğim siparişi, İninal Kart'a para yükletirken atm para kesebiliyor, hani 50kr falan bir farkla 39tl'yi kaçırırsam bir kıyak geçersiniz değil mi, çünkü tam 40tl yükleteceğim de.
  • Güzel öneriler yapılmış. Onlara ek olarak yayıncıların kitaplarına ait dizilerin sol kısımda sütun halinde yer alması kitap aramayı kolaylaştırır. Örnek olarak idefix'te böyle bir kısım var. Sade ve hızlı tasarımınız güzel olmuş. Arama kısmında yazılanlara göre altta seçenekler çıkabilir.

    Sanırım ilk günden beri diğer konuyu takip ediyorum. Orada bir forum önerisi yapılmış. Sadece kitap üzerine bir forumunuz olursa güzel olur.

    DH üyelerine özel indirim olacak mı ?

    Hayırlı olsun.
  • Tekrar merhaba, iyi geceler, gerek buradan gerek ozel mesajlardan aldigimiz olumlu tepkiler/oneriler bizi cok motive ediyor, sagolun. Butun tekliflerinizi tek tek degerlendiriyoruz, aklimiza bile gelmeyen harika tavsiyeleriniz var, bosuna dememisler akil akildan ustundur diye :)
    Hepsini degerlendirip yazilim sirketimizle konusacagiz, siteyi, fiyatlari, okuyucu iliskilerini cok daha ileri bir seviyeye getirecegiz insallah. Dedigimiz gibi en iyilerden biri olmaya calisiyoruz, sizlerle birlikte basaracagiz, herkes daha cok kitap okuyacak :)
    Dhye ozel indirimler de kapida hic merak etmeyin.
    İyi okumalar

    Edit: bu arada daha detayli bir yazi yayinlayacagim bununla ilgili ancak simdilik soylemeden gecmeyeyim yeri gelmisken, cok aktf olacagimiz bir de blog kismimiz var, kitap incelemelerinizi bekliyoruz :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicho -- 4 Temmuz 2015; 2:57:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.