Şimdi Ara

alarm orjinal teyp ile birliktemi çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar 2006 era cd calari sounlu çikti malesef cd okumuyor.Sanayide birine gosterdim okuyucu icin 130 lira istedi.Elimde paynır peh 630 usb girisli kumandalı kaliteli bi teyp var daha once kullandim cok kaliteli ses veriyor teyp degisimi parasına halledemezmiyiz.direksiyon kumandasi onemli degil kendi kumandasi zaten var.aracın alarmı iptal olurmu baska teyp takarsak işi bilen birinin yardimina ihtiyacim var internette sadece direksiyonla ilgili yorumlar buldum lutfen yardim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Alarmla ne alakası olabilir ki.
    Sıkıntı olmaz tak geç.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bmw e36

    Alarmla ne alakası olabilir ki.
    Sıkıntı olmaz tak geç.

    Tamir edebilseydi 50tl alacaktı yeni optik göz için 130 istedi ve bana alarmın iptal olur değiştirirsekdemişti değiştirdiğinde ise 20 lira.Bu sebepten ötürü bende malesef kasko falanda yok Allah a emanet bari alarmdan olmayayım dedim araştırmadan iş yapmak istemedim.Alarmla ile alakası teyp çalınmasın diye olabilir belkide bilemiyorumaracı kapatınca kırmızı bi ışık yanıyo. sanayideki tamircinin aksine işi bilen birinin deneyimi gerek kabloları boşuna parçalatmak istemedim neticede ototeyp tamircisi onjektif gelmiyo bana.
  • Teybin üzerindeki yanıp sönen ışığa aldanma. Alarm değil, kendi sifresinin habercisi.

    Direksiyon ile uyumlu double din navigasyon teypler de var ayrıca. Ama eldekini degerlendirmek öncelik olmalı. Takın teybi kullanın pasa paşa. Aracın alarmına bişey olmaz. Direksiyon tuşları iptal olur sadece. ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.