Şimdi Ara

Alalı iki gün olmadan, duran arabama vurdular! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
324
Cevap
2
Favori
45.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
343 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hocam sıfır araba alıyorsan aylık 250 tl verip otoparka koyman lazım megan2 değil ki 50 bin lik yol üstüne koyuyorsun ben benimkni öyle bir yere park ettim ki geri zekalı olmak lazım ama arkamdaki adam kapıyı açıyor ters yönden gelen adamda kapıya girip onu sürükleyip bana tıklatıyor neler var neler istersen kaldırama çık yine vururlar bir sürü gerizekalı var memlekette




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrelll -- 14 Aralık 2020; 9:36:33 >
  • Benim anlamadığım, senin benim onca dikkat ettiğimiz arabasını duman ediyorlar sizlerin de anlattığı gibi akla gelmeyecek şekillerde vurarak. Elin gamsızı arabayı neredeyse yol ortasına bırakıyor, arkadaş bir kişi de sürtmez mi ya ? Arabaya dokunan olmuyor. Anlamıyorum nasıl başarıyorlar bunu :))

  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaddogJin

    Benim anlamadığım, senin benim onca dikkat ettiğimiz arabasını duman ediyorlar sizlerin de anlattığı gibi akla gelmeyecek şekillerde vurarak. Elin gamsızı arabayı neredeyse yol ortasına bırakıyor, arkadaş bir kişi de sürtmez mi ya ? Arabaya dokunan olmuyor. Anlamıyorum nasıl başarıyorlar bunu :))

    Harbiden de oyle valla.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dr20mouse

    Geçmiş olsun benim başıma gelseydi o zındık artık hangi cinsse elimden kurtulamazdı.


    Allah’a binlerce kez şükürler olsun kendime ait kapalı garajım var 🙏

    Benim de mustakil bahcem var park da sıkıntı yok da

    Lakin oldu mu her turlu oluyor.

    Isten ciktim kirmizida bekliyorum dangalagin birisi bodoslama daldi.

    Yavas da değildi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • konudan bağımsız ama benim aracımı çekebileceğim az da olsa güvenli bi yer olmasa araç almam. otopark şart değil; tenha geniş bi sokak olsa da olur. aracınızı koyduğunuz yer sabaha karşı bile çok hareketli bi yer. sıfır arabamı o yola bıraksam, her gece içim içime yer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 lira olmasi gereken arabalara 150 200 lira veren yurdum insanının konulara bakis acisi. Acaba değişmesi gereken olaylar mı, kafa yapisi mi, yönetim mi, eğitim mi sorgulamamak elde değil.

  • Alisilin07 kullanıcısına yanıt

    Hocam o ayrı ben park halindeki kazalardan koruduğum için yazdım.


    Yoksa yolda kaza olur başkası olması şart değil bizde yapabiliriz. Burada herif vurup kaçıyor birde trafikte kaçmak kolay değil en azından aracımda kamera var çalışırken kaydeden her türlü bulurum.


    Ama sokakta park halinde vursalar bulamam kolay kolay. Arabam sokakta kalsaydı gece rahat uyuyamazdım açıkcası bu yüzden. Allah’a ne kadar şükretsem az umarım herkesin garajı olur büyük nimet hele bu pahalılık dönemimde.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EZERGEÇER1877

    Bu mesaj silindi.
    Yahu ne alaka, herkesin arabası olabilir orada. Arabayı sokağa parketmek için min.requirements mi lazım. Arkadan çarpan hatalı işte bariz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1) Geçmiş olsun.

    2) Aracınızı keşke daha uygun bir yere park etseydiniz.

    3) Vuran şahıs % 1000 Oto vites alıp kendini sürücü sanan bir kadın.

    4) Radyatör suyu boşalmış. Erkek sürücü olsa anasını avradını deyip dışarıya çıkardı. Arabanın altına etrafına bakardı. He gider miydi bilmem. Benim başıma geldi. Bir traktöre dalmıştım yandan. Elim ayağım titremişti. Ananı avradını deyip dışarı çıktım baktım yol göl gibi. Aha dedim gitti araba. Çekici ile servise gönderdim. Yapıldı da giren olmadı. Traktöre de bir şey olmadı.

    5) İyi ki önden hasar almamış aracınız. Yoksa daha sıkıntı olurdu. Bagaj değişim sıkıntı yaratmaz. Önden alsaydı bu hasarı satarken dertti.

    6) Vuran şahsı bulmanız biraz zor ama peşini bırakmayın.

    7) Araba ilanlarına bakın bu modelin. Önden ufak çarpma falan olan ilanları mercek altına alın. Gerekirse arayın. Duran araca çarptım derse biraz daha ağzını yoklayın. Ne zaman oldu nasıl oldu fotoğraf video falan var mı ciddi alıcıyım falan deyin. Sakın pazarlık yapmayın dediğin fiyata okey deyin oltaya getirin. Biraz uzun iş ama ailecek buna girişirseniz belki bulabilirsiniz.

    8) Yapacak bir şey yok olan oldu. Önemli olan cana zarar gelmesin. Mal da canın yongası tabi ama olsun deyin ama peşini bırakmayın.

    9) Canınızı sıkmayın.

    10) İyi günler.





  • Gecmis olsun deger kaybi acabilirsn
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zafonte

    konudan bağımsız ama benim aracımı çekebileceğim az da olsa güvenli bi yer olmasa araç almam. otopark şart değil; tenha geniş bi sokak olsa da olur. aracınızı koyduğunuz yer sabaha karşı bile çok hareketli bi yer. sıfır arabamı o yola bıraksam, her gece içim içime yer.

    sadece ilk günler aklın kalıyor, sonra geçiyor o his. milyonluk arabaların da sokakta olduğunu görünce aklın kalmıyor.

  • Öncelikle çok geçmiş olsun. Gördüğüm kadarıyla arabayı da epey bir güvenli yere koymuşsunuz maşallah.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Köl Tigin -- 14 Aralık 2020; 11:21:49 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berk70

    P de bıraksa tekerler kitli kalırdı döndüremezdi dişli kırması pek muhtemel değil motorun tekeri spin attıracak güçü var kıramıyorsa çarptığındada dişli kırmak yerine kayar araba bence denemedim ama böyle düşünüyorum



    Alıntıları Göster

    tekerler kilitli yük şanzımanda olduğu için şanzımanı kırabilir.kaldı ki videoda zaten el freni çekilmiş arka tekerler kilitli ama kayıyor araç.önde ağırlık fazla olduğundan yere basma kuvveti daha fazla ve tekerlek dönemeyince artan gücü direkt şanzımana aktaracak





  • Geçmiş olsun şerefsiz çok malesef umarım bir sonuca ulaşabilirsiniz
  • Plakayı okusanız da bir sonuç alamıyorsunuz merak etmeyin.


    Nisan ayındaydı aynı şekilde evimin önünde park halindeki şirket aracıma gece çarptılar. Evimin altındaki marketin güvenlik kamerası olayı kaydetmiş ve plaka da görünüyor. Aracı yerinden oynatmadan polis çağırdım tutanak tutuldu. Polis de güvenlik kamerası kayıtlarını izledi ve tutanağa yazdı. Ben de en yakın karakola giderek ifade verdim. Aynı kamera kayıtlarından ben de bahsettim ifademde.


    Yaklaşık iki ay sonra tarafıma tebligat ulaştı. Olayın gerçekleşmesiyle ilgili yeterli delil olmadığı için kovuşturmaya gerek kalmamıştır gibisinden bir şeyler yazıp göndermişler. Tabi şirketin avukatı hemen harekete geçti konu ile ilgili ama hala sonuç yok.


    Demem o ki plaka da okunsa bu ülkede bunlar gibi hırsız şerefsizlere hiçbir şey olmuyor.

  • SEAT olması neden şaşırtmadı?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waltran -- 14 Aralık 2020; 12:0:18 >
  • Videonun daha gerisi yok mu arabaya binen kişiyi görsek iyi olurdu ama %90 kadındır bunu yapan.

    Ayrıca aracınızı park ettikten sonra vitesi boşta bırakmışsınız sanırım çarpmanin etkisiyle ileri süzülmüş.

    Viteste bıraksaydınız şanzımanda zarar görebilirdi belki.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En çok kanıma dokunan husus da arabadan bile inmemesi oldu. Ulan şerefsiz, insan bi iner bakar hiç değilse yalandan da olsa. Hatta beni geçtim, inip kendi arabasına bakmaz mı bi insan?

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.