Şimdi Ara

Alabildiğin en yüksek hızı veriyoruz kandırmacası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • çok uzun zamandır turknet kullanıcısıyım, ben kullanmaya başladığım dönemde en yük hızın 35 olduğunu söyleyip o hız üzerinden abonelik başlattım o zamanlar yaklaşık 60 TL fiyatı vardı şuan 76 , geçtiğimiz gün İnternet kesilince turknet sayfasından talep oluşturmaya çalışırken fark ettim 50mbps hız veriliyormuş ve fiyatı 86TL. Sözleşmesinde de mümkün olan en yüksek hız diyor bu nasıl iştir anlamadım.



  • Merhaba, vae altyapısı üzerinden hizmet verdiğimiz abonelerde altyapısının desteklediği 35 Mbps'e kadar VDSL hizmetini 75.99 TL'ye veriyoruz. Altyapısının desteklediği 50,75 ve 100 Mbps'e kadar paketlere geçmek istediğinde paket fiyatı 85.99 TL olacaktır. Hizmetimiz taahhütsüzdür. Bu nedenle paket fiyatlarında artış olması durumunda mevcut müşterilerimizin paket fiyatlarında da artış yapılacaktır.
  • Gecmek istiyorum 2 gundur cevap vermediginiz icin ozel mesajdan da konu alti yorumlarindan da geçemiyoruz 10 tl daha verip 75.mbit paket istiyorum oim de cikmiyor ekstra paketler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y.EmreK -- 14 Nisan 2020; 18:37:14 >
  • Türknet o dönem VAE(Türk Telekom) altyapısında en yüksek hız olarak 35mbps veriyordu. Daha sonra yoğun istek üzerine "Özgür İletişim Ekstra" paketini çıkardılar ve 10 TL fark ile VAE altyapısında 35mbps üstü hızı kullanıma sundular. 50,75 ve 100mbps hepsi aynı fiyat. Kendi altyapılarında(YAPA) ise desteklenen en yüksek hızı ekstra ücret olmadan veriyorlar hem download hem de upload olarak. Burada VAE'de Türk Telekom'un belirlediği gibi 35dw/3up veya 50dw/4up gibi hız sınırları yok.
  • Buradan destek kaydı açın:

    Online işlemlerden Destek Kaydı Oluştur > İşlemler (Nakil,Dondurma,Kampanya Değişiklikleri) > Paket / Tarife / Kampanyamla İlgili Destek İstiyorum > Hayır'ı Seçin > Tarife / Kampanyamı Değiştirmek İstiyorum > Destek Kaydı Oluştur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nomadio -- 14 Nisan 2020; 18:57:25 >
  • yani Türkçesi artık ne kadar ekmek o kadar köfte oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.