Şimdi Ara

Akşam saatlerinde araç kullanmak resmen işkence (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
3.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: escanor_

    Bu kültür seviyesi, avrupa birliğine değil, Irak iran suriye birliğine ne kadar yakıştığımızı gösteriyor. Yazık, kocaman ülke bitik resmen.
    Aynen, aynen ve aynen öyle. İnsan kalitesi leşşşşş. Ülke tıka basa, ağzına kadar görgüsüz, saygısız, serseri, asabi, hırsız, dolandırıcı, psikopat, manyak, üç kağıtçı dolu. Ne ağız tadıyla yaşanır, ne de çocuk büyütülür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabayı satarken bile keko yazıyor şimşek etkili farlar diye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zaman merceksiz Xenon lar vizeden geçmez ve sisli hava dışında sis farı açanlara, merceksiz Xenon kullananlara büyük cezalar gelir işte o zaman kurtuluruz bu illetten ayrıca internet ve diğer satış yerlerinde satın alma esnasında farlarının merceksiz olduğunda ceza yiyeceğini önemle belirtmeleri sağlanmalı.
    Zaten akşam normal farlar bile göz alırken bu merceksiz Xenon ve sisler insanı iyice kör ediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet bende şikayetçiyim bu konudan.

    Bazen iyice delirince arkasına geçip bütün farları açıp izah ediyorum durumu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu sis mevzusu bu forumda orasından burasından uyduran araç kullanmayı bilmeyen tipler türetti birileride hala sis açan falan diye zırlıyor. Ben sis açmam ama sis farından hiç etkilenmiyorum aracımında o kadar alçak olmasına rağmen.Benim sıkıntım yolda uzunları yaka yaka gelen parazitlere kızıyorum küfürler ediyorum ama ne olacak adamda beyin olmadıkdan sonra .Sizde öyle yapın sis mis diye ağlamayın zırlamayın sis farından gözün etkileniyorsa git doktora görün.
  • sis farını, beyaz veya mor ampulü yakmayı normalmiş gibi gösteren hastalıklı ruhlar burada da mevcut.
    adam sis yakıyor sen uzunu dayıyorsun gözüne, bu sefer hem uzunu yakıp bir de yetmiyor geçerken üstüne sürüyor soysuz.

    ama hep derim işkembe çorbasının 19 liraya satıldığı bu ülkede kimse beleş işkembeyi bırakıp da trafikteki sorunlarla ilgilenmez.
    yoksa nevaleyi kim yiyecek.

    halbuki örneğin darıca istasyon mevkisinde çok değil 1 saat uygulama yapsalar 100 bin tl haraç toplarlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 9 Aralık 2019; 9:50:38 >
  • bu forumda da sis farı yakmayı marifet sananlar var merak etmeyin. göz almıyor diye savunuyorlar aynen göz almıyor, biz körüz.
  • Merceksiz far, led veya xenonla buluşunca tam işkence. Işığı nereye vurduğu bile belirsiz. Bu yetmezmiş gibi sislere de takıp açık geziyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arka sis farını yakanlardan dolayı aracımın uzunlarını xenon far ile değiştirdim. Eğer arka sis farı yananı görüyorsam bende uzun farları yakıp arkasına yapışıyorum sağa gitse sağa sola gitse sola gidiyorum. En son ya anlıyor kapatıyor ya da iyicene yavaşlıyor geçiyor gidiyorum.

    Bizim insanımız akıllanmıyor hiçbir şekilde.

    Babam'da ön sis farlarını yakmayı sevenlerden. Ön arka bağımsız yanabiliyor. Kaç kez kavga ettik ben sürdüğüm halde bile sis farlarını yak diyor yakmıyorum kavga ede ede gidiyoruz. Eğer sırf bu yüzden ceza yersek polise diyecem; xxx'e sevgilerle diye cezanın üstüne yazsın.
  • Bu gözü alan far ayarı olmayanlara kasten öldürmeye teşebbüsden işlem yapılmalı.Hayatımızla oynuyorlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sis farı nedir Allah aşkına ya! Bu adamları görünce çıldırıyorum. Şehrin göbeğinde uzun farları açan tipleri de parçalayasım geliyor.Ankarada akşam trafiğin en yoğun olduğu yerlerden biri de İstanbul yoludur. Yahu zaten trafik gıdım gıdım akıyor. Arkamdaki orman ayısı hem uzunları hem de sis farlarını açmış. Haydi dikiz aynasını indirdim aşağıya kurtuldum. Yan aynaların da mı ayarını bozalım. Polis arabalarında dahi sis farı açık. Ben açık açık beddua ediyorum bu sis farı ya da uzunları açık dolanan tiplere. Allah ciddi ciddi belanızı versin. Defalarca bu ışıklar yüzünden kaza tehlikesi atlattım.
  • He bir de şunu ekleyeyim. Dünyanın en modern ülkelerinden Almanya'ya da gittim,en gelişmemiş olanlardan Hindistan'a da. Bu uzun far ve sis farı açma durumuna Almanyada hiç rastlamadım.Herkes efendi gibi gözü kör etmeyen farlarını yakmış ,usul usul gidiyor.Ama hindistanda aynı türkiyedeki gibi uzun farın gözüne vuruyorlar. Yani bir far konusunda dahi hindistanın "fakir" tipleri ile aynı klasmandayız.
  • şu kırmızı parlak arka sisleri yakmak acayip moda olmuş durumda. Kim bunlara güzel görünüyor dedi, kim bunlara güvenli dedi, kim bunlarda arka sisleri yakınca kızlar düşüyor dedi bilmiyorum. Servis, tofaş, bmw, clio, kamyonet herkes arabaya binince farları açınca o arka sisleri neden açıyor anlamış değilim....
  • önceden hiç bi yerde araba yoktu şimdi her yer araba. başımızdakiler sağolsun ülkeyi dünyada en iyi konuma getirdi fransa amerika almanya hepsi bitik durumda sadece biz ayakta duruyoruz. sokaklar araba dolu be
  • çakma xenondan ziyade led kullanımında aşırı artış var, ayrıca bir çoğu narva,philips,osram led grubu marka ürünler yerine çin devşirme ucuz ürünler tercih ettikleri için önlerini göremiyorlar bu sefer uzunlarla geziyorlar, h4 led kullananlar direk uzunla geziyor yoksa önünü göremiyor, sorun çok ciddi, ledi adam gibi marka kullanıp far ayarı yaptırana daha rastlamadım..! teknik usule uygun olduktan sonra led xenon halojen vs. farketmez, mesele illegal işler..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

    dolmuşçular başı çekiyor. kural tanımamaları yetmiyormuş gibi sürekli ledli farlarıyla selektör atıyor
    dolmuşçular zaten yolların sahipleri bekleme yok sen az birşey yolda yavaş git dakikaları doluyor diye basarlar kornayı basarlar sellektörü ama arkasına düş canının istediği gibi aheste aheste giderler zırt diye yırtık çoraptan çıkar gibi çıkarlar yola onlar için tali yol kavramı veya geçiş üstünlüğü kavramları yoktur, sadece onların dakikalarını yetiştirmeleri önemlidir içinde insanlar ne olmuş ezilmiş mi üst üste mi gidiyorlarmış umurlarında değil bazen insanı çileden çıkarıyorlar cidden




  • Bunlar hayvan işte, insanlıktan nasibini almamış, bakın çakma xenon vs değil merceksiz far'a bunu takan kansızlara sesleniyorum şehir içi şehir dışı fark etmez gerçekten aşırı derece göz yoruyor, kaç tanesini ihbar ettim sallayan yok. Adam arka sisi açmış trafik sıkışık gözlerimin içinden geçiyor, yakıyorum uzunları sisleri arkasından adamın umurunda değil, rahatsızda olmuyor, anlamıyor da. Akşam saatlerinde sis ve arka sis açanlar insan değildir, acınası yaratıklardır.
  • 207cc aracım var.Sis farı tuşu yok.Etrafta herhangi bir sis algılarsa kendi açıp kapatıyor.Sürücüye seçim şansı bırakmıyor.Bütün araçlarda bu şekilde olmalı...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fırat.ç.

    Aynen, aynen ve aynen öyle. İnsan kalitesi leşşşşş. Ülke tıka basa, ağzına kadar görgüsüz, saygısız, serseri, asabi, hırsız, dolandırıcı, psikopat, manyak, üç kağıtçı dolu. Ne ağız tadıyla yaşanır, ne de çocuk büyütülür.

    Alıntıları Göster
    suriyeliler ve bu tayfa arasında hiç bir fark yok.ikisi de aynı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

    dolmuşçular başı çekiyor. kural tanımamaları yetmiyormuş gibi sürekli ledli farlarıyla selektör atıyor
    Dediğine katılıyorum ama Uzunlara Led şart hocam insanlar halojen uzunları görmüyor inan bana

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.