Şimdi Ara

Akplilere soruyorum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
6
Favori
8.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
258 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: doksanlar çocuğu

    arabistan, ürdün, iran, ırak ve suriyede bulundum.. her birinde hatrı sayılır zamanlar geçirdim. Türklerden ne kadar nefret ettiklerine bizzat şahit oldum. Evet yurtdışında Türkler, hemşeri hemşeriyi gurbette s.vermiş deyimi ile yol alıyor ama araplarda türkleri kendi ülkelerinde güzel s.viyor.

    Ben hayatın bana yaşattıklarında dolayı arapları sevmiyorum. ve yine diyorum ırkçılıksa ırkçıyım. Ben Türküm ve yurtdışında da Türküm demekten mutluluk duyuyorum.

    Ahahahah bu ülkedeki arap kalıntısı yöneticilerde biz Türklerden nefret ediyor daha 3 gün önce hiçbir suçu olmayan Türkiyenin en başarılı öğrencilerine terörist dedi o araplar  





  • yok hocam onlar ümmet, öyle deme çarpılırsın ha.

  • Onların hepsi onurunu satmış paralı troll. Çok takılmayın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyasi görüşüm olmadan bir vatandaş olarak ''Polisimin,askerimin her zaman yanındayım fakat Polislerin taraf bırakılmasını doğru bulmuyorum meslekleri gereği aldıklarını emri uygulamak ile yükümlüler bir çok polis memurunun gösterileri haklı bulduklarına eminim.''

  • berkaymurat B kullanıcısına yanıt

    Polis, asker, kolluk kuvvetleri, ordu, bunların hepsi devletin unsurları. Amaçları ise vatandaşa hizmet etmek, güvenliğini sağlamak. Bu memurlar vatandaşın cebinden çıkan vergiyle maaş alıyor. Emir aldığı kişiden maaş almıyor. Gelen emir kanunlara, etik değerlere ve doktrine uygun değilse, şerefi onuru olan kişi istifasını sunar ve çekilir.

  • Kelise kullanıcısına yanıt

    Siz kendi çevrenizde yaşamamış veya görmemiş olabilirsiniz ama bu olmadığı anlamına gelmiyor. Arapların ezelden beri türklere düşmanlıkları var ve bunu herkes bilir uydurmuyoruz. Hani zannediyorsunuz ki müslüman kardeşliği, aynı din vs palavra bunlar. Aynı kafayla suriyelileri aldılar ülkeye. Onlar müslüman kardeşlerimiz tabi ki koruyacağız diye dolduruldu. Şimdi insanlar ne kadar çileler çekiyor. Başta müslüman kardeşlerimiz tabi ki bakacağız diyenler şimdi gitsinler diyorlar. Siz de 3-5 kişiyle anlaşıyorsunuz diye araplar böyledir şöyledir diye kanılar oluşturmaya başlamışsınız. Onca kişi yazıyor araplar hakkında herkes yalan mı söylüyor? Bu insanlar Türkler' i sevmiyor kardeşim işte. İşinde gücünde başarılı olan, her türlü barışçıl şekilde arkadaşlık edenleri ayırıyorum. Yok mu var ama çok az. Türk' ün türkten başka dostlu olmalıya kesinlikle katılıyorum. Herkese barışçıl yaklaşılmalı. Ama araplarla olan mesele de hiçbir zaman Türkiye durup dururken düşmanlık yapmadı. Arapların tarihten gelen düşmanlıkları var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Revenque kullanıcısına yanıt

    Yorum yazdığınız kişi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ise ve bu ülkeye hizmet edip gururla Türküm diyebiliyorsa bu ülkedeki bir konu hakkında fikrini belirtebilir. "Siz üzerinize alınmayın" gibi bir söylem çok yanlış.

  • Whole Lotta Rosie kullanıcısına yanıt
    Oturduğun yerden Boş boş ahkam kesmek kolay insanlar idealleri için bu mesleği yapmıyor daha doğrusu bu ülkede kim ideali olduğu için bir meslek yapma lüksüne sahip öyle kolay mı bana uymuyor deyip çekilmek çekildiğin zaman 5 bin Euro işsizlik maaşı sana kucak açmış beklemiyor burası Türkiye senin tuzun kuru sanırım atıp tutuyorsun
  • Ben Türk değilim demiyorum zaten. Orta doğu 3. Dünya ülkelerinde hala bir nefret olabilir fakat batıda böyle bir durum söz konusu değil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alpaqu kullanıcısına yanıt

    Kelime başı mı para alıyorsunuz, yoksa mesaj başı mı? Saatlik mi yoksa? Epey acele etmişsin mesajı yazarken, hiç değilse nokta virgül koysaydın aralara. Aşılarını olmayı da unutma malum hastalık var, virüs var, kuduz var.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: doksanlar çocuğu

    Arap sevmemek ırkçılıksa evet ırkçıyım

    Hocam zaten basimiza ne geldiyse ondan gelmedi mi


    Ona hosgoru buna hosgoru herkese hosgeldin aman dokunmayin istedigini yapsinlar vs.


    Sonunda elimize aldik 10-20 milyon ne yudugu belirsiz adami mantar gibi cogaliyorlar


    Keske ataturkten sonra gelen herkes biraz daha nasyonalist olsaymis da turklerin onunu acip bu parazitleri temizleseymis

  • Whole Lotta Rosie kullanıcısına yanıt

    Her insan kolay istifa edemiyor herkesin bir yaşantısı sorumlu olduğu ailesi var bu yaptığın yoruma kendin bile inanmıyorsun İstifa etse ne yiyip içeçek işsizlikten kırılıyor millet istifa etsinmiş ne kadar kolay söylemesi.

  • berkaymurat B kullanıcısına yanıt

    Abicim siz şaka mısınız? Bu nasıl bir kafa yapısı? Ailesi yaşantısı var diye hiçbir şeye ses çıkarmasın, yanlışa yanlış demesin, birilerine kulluk yapsın öyle mi? Bırakın duyar kasmayı, o polisliği memurluğu 1000 kat daha iyi yapabilecek onbinlerce insan var. Namuslu adam dışarıda işsizken sıkıntı yok, usulsüz emir alıp öğrenciye terörist muamelesi yapanlar işsiz kalınca ortalığı ayağa kaldıralım öyle mi?


    Malum partinin seçmen kitlesinin tamamı böyle. Aman işsiz kalmayayım, aman sıkıntıya girmeyeyim, karşılığında yapılan tüm usulsüzlükleri hırsızlıkları faşizmi görmezden geleyim. Olmaz olsun böyle kamu görevlisi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen bu kafayla çok yaşamazsın.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.