Şimdi Ara

AKP seçmenin sadece kendi cebini düşünmesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Son seçimde bu çok net şekilde ortaya çıkmıştır.


    Yıllardır akpnin yaptığı türlü türlü ülke çıkarlarına karşı hareketlere isyan edilirken,isyan edenlere terörist diyen guruh akp kendi ceplerine de elini atınca 31 martta anında karşı adaya oy vermiştir açık ve net.


    Hani akp islam sancağını taşıyordu ?hani milli değerleri koruyordu ? hani adaletin bekçisiydi?


    Kaç kez söylendi akp iyice düşerse 20 yıldır oy verenler sizden daha çok akp düşmanı olacak biz hiç vermedik diyecekler.




  • Adaletsizlik


    Hırsızlık


    Yolsuzluk


    Torpil


    Özgürlüğü engellemek


    Anayasayı delmek


    Kanunları delmek


    AİHM'in kararlarını umursamamak


    Haksız tutuklamalar


    Siyasi baskılar


    Muhalif belediyeleri engellemek


    İnsanları kutuplaştırmak ve ötekileştirmek


    Üretimi bitirmek


    Eğitimi kötüleştirmek


    Sağlığı bitirmek


    Verilen vaatlerin tutulmaması, vs. vs.


    Hiçbiri, bu seçmenlerin umurlarında değildi, ta ki bu politikaların sonucu, ceplerindeki paraya dokunmaya başlayıncaya dek.


    Bu seçim öncesinde de emekliye bi 5 bin seyyanen atsaydı, 2019 seçiminden çok farklı bir tablo görmezdik, Yukarda saydığım bütün maddeler için 3 maymunu oynamaya devam ederlerdi.

  • Adaletsizlik


    Hırsızlık


    Yolsuzluk


    Torpil


    Özgürlüğü engellemek


    Anayasayı delmek


    Kanunları delmek


    AİHM'in kararlarını umursamamak


    Haksız tutuklamalar


    Siyasi baskılar


    Muhalif belediyeleri engellemek


    İnsanları kutuplaştırmak ve ötekileştirmek


    Üretimi bitirmek


    Eğitimi kötüleştirmek


    Sağlığı bitirmek


    Verilen vaatlerin tutulmaması, vs. vs.


    Hiçbiri, bu seçmenlerin umurlarında değildi, ta ki bu politikaların sonucu, ceplerindeki paraya dokunmaya başlayıncaya dek.


    Bu seçim öncesinde de emekliye bi 5 bin seyyanen atsaydı, 2019 seçiminden çok farklı bir tablo görmezdik, Yukarda saydığım bütün maddeler için 3 maymunu oynamaya devam ederlerdi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AccUssEdGR -- 4 Nisan 2024; 21:7:1 >
  • AccUssEdGR kullanıcısına yanıt

    şimdi gelip yorumda yapamazlar,neden ? çünkü denilenler doğru .

  • ehh ne diyelim, daha iyi günler bunlar.

  • Altında Volvo araba var ekonomi kötü diyorsun dedi bana geçen deli Menderes

    Dedim ki ben kendim için konuşmuyorum ülkem için konuşuyorum ben isterim seninde altında Volvo olsun günde 13 saat çalışıyor 2-2.5 saatin yolda geçiyor aldığın para ile geçinmeye çalışıyorsun birde evin babadan kalma beleş

    Bu AKP seçmeni yukarıda ki gibi dünyaya köle olmaya gelmiş Menderes ne anlatsan boş




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brother ToLGa -- 4 Nisan 2024; 22:11:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız AKP'nin aslında ne mal olduğunu anlayıp da onun yerine YRP'ye oy veren ciddi bir kitle de var.

  • pasta kuculdukce birbirlerini yiyicekler 

  • Brother ToLGa B kullanıcısına yanıt

    Bırak bunları ya. Ekmek kuyrugu görürsem dombıra çalarak geçiyorum yanlarından son model A4 45 tfsi ile. Biz zenginligimizin tadını çıkaralım :)

  • Entelektüel herhangi bir altyapısı olmayan, okumayan, okuyanları taşlayan, inanıyorum dediği dini bile bilmeyecek kadar cahil bir kitle, birey olarak zombi gibidir ve tehlikeli değildir ama sürü haline geldiklerinde tehlikeli olurlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk başlarda muhafazakâr kesimin bolca bulunduğu samimi bir parti olarak bilinirdi ve daha sonra parti ve dinle alakası olmayan cebini düşünen kişileri doldurunca muhafazakâr ve kurucu üyeler bu duruma tepki gösterdi ve şimdi ise durum ortada.


    Niye anlatıyor ki bunları yiyin la birbirinizi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son cümlen çoktan gerçekleşti bence. Benim bildigim anlamda akpli diye birşey kalmadı. Twitterdaki aktroll başına bakıyorum kendi uzun saçlı sevgilisi dekolteli geziyor. Ünlü Ahsen tv muhabirinin kızı bile tesettürlü değil. Buket Aydın nasıl akpli olabiliyor vs. Benim büyüdügüm istanbul semtindeki akpliler bu saydigim tipleri direkt dinsiz ilan eder hayatı dar ederdi. O semtteki akplilere ne oldu merak ediyorum muhtemelen hiç akpye oy vermedik diye dolanıyorlardır yada yrp’ye geçmişlerdir. Üstte saydığım tipler ise kemalistler tarafından linç edildiği için mecburen akp savunan psikolojik problemli sekülerler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha durun güç ellerinden iyice gitmeye başlayınca...


    O sınavsız, birinin hakkını yiyerek bir yerlerde çalışmaya başlayanlar malum yerierine tekmeyi yiyecek


    Ve ilk önce bu üniversitelerde akademik kadrolardan başlayacak...

  • 10 ay öncede ekonomi kötüydü ancak AKP o seçimleri kazanmıştı.10 ayda ne değişti de 10 ay önce cebini düşünmeyen AKP seçmeni 10 ay sonra cebini düşünmeye başladı?


    Açıkçası AKP'nin 10 ay önce yaşadığı zaferden sonra bu kadar kısa sürede 'ağır' bir yenilgi almasının belli başlı 'tek' nedeni DEM ile flörtleşmeye başlaması olmuştur.10 ay önce CHP'ye DEM ve PKK üzerinden yüklenen,tüm seçim sürecini en ağır milliyetçi söylemlerle geçiren,seçimi adeta 'vatan savaşı' seviyesine çıkartan AKP ne hikmetse bu seçimlerde 10 ay öncesine göre milliyetçi söylemleri zayıflatmış ve DEM'e yanaşma politikası izlemişti.Diyarbakır'a yapılan bulvara Şeyh Sait adını vermeleri daha sonra DEM'in talebi doğrultusunda İzmir'de bir ilkokula verilen Esat Oktay Yıldıran isimli şehidimizin adını kaldırmaları DEM ile kapalı kapılar ardından görüşüldüğünün işaretleriydi.Yine bu dönemde DEM'liler açılım sürecini dillerine dolamışlar ve ne hikmetse bu yıl ki Nevruz kutlamalarının tam bir PKK şovuna dönmesine göz yumulmuştu.Seçimlere bir iki hafta kala da hem Demirtaş hem de DEM'li Ahmet Türk ''CHP derin devleti ikna edemez ama Erdoğan ikna edebilir' şeklindeki açıklamalarda bulunmuşlardı.



    medyascope
    Selahattin Demirtaş'tan sonra Ahmet Türk de Erdoğan'ı muhatap gösterdi: "CHP derin devleti ikna edemez, Erdoğan isterse edebilir" - Medyascope
    https://medyascope.tv/2024/03/17/selahattin-demirtastan-sonra-ahmet-turk-de-erdogani-muhatap-gosterdi-chp-derin-devleti-ikna-edemez-erdogan-isterse-edebilir/

    Yani DEM ile flörtleşmeleri ellerinde tuttukları medya gücünde milliyetçi söylemleri azaltmış ve dikkatler ekonomi üzerine yoğunlaşmaya başlamıştı.Bu dönemde DEM'in güçlü olarak gördüğü AKP'ye yanaşması ve tüm illerde kendi adaylarını çıkartması CHP'nin işine gelmiş ve CHP ile DEM arasına çizgi çekilmesini sağlamıştır.Azalan milliyetçi söylemler ve milliyetçi propagadanların etkisiyle ülke insanının birinci gündem meselesi kendiliğinden ekonomi olmuştur.


    Durum bu olunca AKP seçmeninin aklına cebi gelmiş ve bu seçimlerde muhalefete oy vererek tepki oyunu göstermiştir.Bu açıkçası CHP için tarihi bir fırsattır.Eğer CHP belediyeleri iyi yönetir ve yerel seçimlerde olduğu gibi DEM ile ittifaklığa girişmeyip 'partisiz halk ittifaklığı' politikasını sürdürürse CHP 2028'de iktidar olmayı başarabilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 4 Nisan 2024; 23:19:35 >




  • öyle olsa akp seçmeni oslo talimatını ben verdim dediğinde veya habur olaylarında tepkisini koyardı,dem ,hdp ,zart zurt hikaye

  • Arkadaşım 'DEM' ile görüştükleri için oyları düştü demiyorum;DEM ile görüştükleri için CHP'yi DEM üzerinden vuramadılar,milliyetçi söylemleri azalttılar,durum bu olunca ülke gündemi EKONOMİ oldu diyorum.Ekonomi oluncada AKP seçmeni cebini ön plana almaya başladı.Yazdıklarımın özeti bu..

  • Şunlardaki havaya bak bir de iktidar olsalar tamam artık dünyayı evreni biz yarattık diye forumda dolaşacaklar kibire bak

  • Bu ülkede iyi kişiler her zaman kötü kişiler bu akılsız et parçalarının ceplerini boşalttığında seçilmiştir her zamanda tekerrür eder , bu ülkenin insanının lider tanımı kendi ülkesini iyi yerlere yönlendirecek bir yönlendirici değil kendinden önceki İslamcıların pisliğini temizleyip başka islamcı parti seçmeleri için zemin hazırlayan çöpçüdür CHP başa geldiğinde ekonomiyi adaleti düzelttiğinde millete rahatlık batıp yeniden refahı başa getireceklerdir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.