Şimdi Ara

AKARADAN DA BİR 82 :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • AKARA DANDA BİR 82 ÇIKTI YANİ BEN AKARANIN İLK 82 Sİ BU ARADA

    http://img389.imageshack.us/my.php?image=ovia821tl5.jpg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeseRtEagle™ -- 9 Kasım 2008; 14:03:33 >



  • hay maşallah
  • Hayırlı olsun

    Senin warrior yok muydu:)
  • Koxper.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Reactive

    Koxper.






    Hayırlı olsun
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ®OoLaStoO®


    quote:

    Orjinalden alıntı: Reactive

    Koxper.






    Hayırlı olsun


    Şaka değil gerçekten koxper
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Reactive


    quote:

    Orjinalden alıntı: ®OoLaStoO®


    quote:

    Orjinalden alıntı: Reactive

    Koxper.






    Hayırlı olsun


    Şaka değil gerçekten koxper

    artık koxpla kasana kızamıyorum
  • Hayırlı oLsun Dostum .. Ben 80 oLduktan sonra kasmayı pek Dü$ünmedim ama bi Ara Kasacaz Gibi xD
  • hayırlı olsun
  • teşekkürler kosp diyen arkadaşlara evet kosp ile kasıyorum. 82 den 83 istenilen exp 6,130,976,773 1 lwlden 80 lwl kasmak gibi bir exp istiyor. normel bir şekil de bu exp kasmak çok uzun bir süre alır ve aldığım pre harcadığım pot haddi hesabı olmaz. böle bir imkan var ken ben bunu kullanırım. diğer oyunculara hiç bir zararım yoktur. kospu kötü amac olarak kullansaydım herşey demeye haklısınız. şuan 24 saat a2 ds slotlarında kasıyoruz. hem 1 ayda 80 lwl den 83 lwl geçiyorum hem k2 yi zengin etmiyoruz. akarada oynuyupda bunlar bize zarar veriyor diyen var ise partyim ordan hemen çekerim. buyursunalr kassınlar. ve biz bu olayı çok yaktık tam party ile gelip bizden müsade isteyenlere her zaman yer verdik. sabah 5:30 da lwl aldım şuan % 7 oldum hem istediğim gibi dışarı çıkabiliyorum pc başında beklemek ile uğraşmıyorum. kospla kasmakda ayrı bi emektir. her gün bir kişi nöbet tutuyor sürekli gm kontrolleri ve EN ÖNEMLİSİ DARK STONEYE KOSP KURMAK HER BABA YİĞİDİN HARCI DEĞİLDİR. O PARTYİ OLUŞTURMAK DC YİYİP OYUNA GİREMEYENLERİ ARAMAK NORMAL PARTY İLE KASMAKDAN DAHA FARKLIDIR. BANLANIRSAKDA BİR KUMAR OYNADIK KAYBETTİK DER GEÇERİZ.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: DeseRtEagle™

    teşekkürler kosp diyen arkadaşlara evet kosp ile kasıyorum. 82 den 83 istenilen exp 6,130,976,773 1 lwlden 80 lwl kasmak gibi bir exp istiyor. normel bir şekil de bu exp kasmak çok uzun bir süre alır ve aldığım pre harcadığım pot haddi hesabı olmaz. böle bir imkan var ken ben bunu kullanırım. diğer oyunculara hiç bir zararım yoktur. kospu kötü amac olarak kullansaydım herşey demeye haklısınız. şuan 24 saat a2 ds slotlarında kasıyoruz. hem 1 ayda 80 lwl den 83 lwl geçiyorum hem k2 yi zengin etmiyoruz. akarada oynuyupda bunlar bize zarar veriyor diyen var ise partyim ordan hemen çekerim. buyursunalr kassınlar. ve biz bu olayı çok yaktık tam party ile gelip bizden müsade isteyenlere her zaman yer verdik. sabah 5:30 da lwl aldım şuan % 7 oldum hem istediğim gibi dışarı çıkabiliyorum pc başında beklemek ile uğraşmıyorum. kospla kasmakda ayrı bi emektir. her gün bir kişi nöbet tutuyor sürekli gm kontrolleri ve EN ÖNEMLİSİ DARK STONEYE KOSP KURMAK HER BABA YİĞİDİN HARCI DEĞİLDİR. O PARTYİ OLUŞTURMAK DC YİYİP OYUNA GİREMEYENLERİ ARAMAK NORMAL PARTY İLE KASMAKDAN DAHA FARKLIDIR. BANLANIRSAKDA BİR KUMAR OYNADIK KAYBETTİK DER GEÇERİZ.


    sonuna kadar katılıyorum kardeşim...




  • Başarılar Kardeş Çok Güzel Sabrını Taktir Ettim..
    Koxp'la Kasan'lara Karşı Değilim

    Border' Gem Görev'lerinde Koxp Kullanan Oyunculardan Nefret Ediyorum Sadece.


    İnş 83'te Olursunuz
  • koxp'un hiç bi şekilde mazereti olamaz.
  • Herkes elle uğrasırken sen burda yaptığının doğru oldugunu savunuyorsun. İnsanlarda burda yaptığını destekliyor, sorsak alayınız kral geçiniyorsunuz.
  • mehşallah walla söyleyeceğim tek söz

    dağada uçan kuşların dağanın üstünde güneşlenen bok böceklerinin lafı olacak


    BRAVO BRO BRO BRO


    82 wow biz daha 80 olamadık estirdinis
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Reactive

    Herkes elle uğrasırken sen burda yaptığının doğru oldugunu savunuyorsun. İnsanlarda burda yaptığını destekliyor, sorsak alayınız kral geçiniyorsunuz.


    sen bu kospu farklı bir firmanın mı yaptığını düşünüyorsun pacth geliyoru aradan 1 saat sonra yeni sürümü çıkıyor kospun o banlanan kişilerde nerde 35 50 lwl adam var onlar o banlananlarıda biz burdayız göz boyamak için yapıyorlar. TEKRAR ŞUNU SÖYLÜYORUM K2(PARDON HF ) BÖYLE Bİ İMKAN SUNMUŞKEN BEN BUNU KULLANIYORUM TAKTİRSİZİN İSTER İSTER DOĞRU DİYİN İSTER YANLIŞ DİYİN. BENİM 1 SKİL İÇİN PC BAŞINDA HARCAYACAK 2 3 AY VAKTİM YOK. HAA SAKIN ELLE KASANLARA LAF SÖYLEMİYORUM. ONLARIN VAKİTLERİ BOLDUR KASIYORLARDIR.




  • 82'den 83 6,130,976,773

    warriorlar ne yapsın
  • Hayırlı olsun kardeşim.83 leveli de görmek nasip olur inşallah.Cosp hakkında hiç bir şey demeyeceğim...
  • oncelikle hayirlisi olsun.

    kospla bende 82 olurum ne war

    qooqoo 83
  • VAlla normal bi oyun olsa koxpa kızarım ama doğru söylüyor koxpuda k2 çıkarıyor koskoca şirketin yaptığı pachi 2 tane yazılımcımı 1 saatte kırcak ve şu 6 milyr işi baya abartmışlar elle kasanlara yazık diyorsunuz bu adamlar kumar oynuyor ( gibi gözüküo banlanmazlar ama ihtimalde var ) saten plat almadan kasanı tanımam varmı öle biri ? 1 plat alcana gold yada silver al geri kalan parala koxp al daha karlı çıkarsın
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.