Şimdi Ara

Akaliye gelecek olan nerf (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bir hero ya yol katetme , sustain , gizlenme gibi bir sürü özellik verirken hiç mi düşünmediler , heroya gang atamiyosun iki ekran kaçıyor , yeri geliyor target alamiyorsun kule altı bile , fight yapıyorsun herşeye rağmen deli gibi can çalıyor broken işte

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brother ToLGa B kullanıcısına yanıt
    Abartıyorsunuz tek olayı gizlenmeydi zaten bir süikastçi gibi hızlı değildi sürekli gir çık yapması gerekiyordu, ayrıca sustain akali çıktığından beri kendisi ile özdeşleşmiş bişey eski akali de de bu vardı hatta en az 3 kat daha fazlaydı ama sorun değildi çünkü gizlenme yoktu. Kısacası herşeyini aldılar heronun sezon 5 den beri akali oynardım şuan yüzüne bakacağımı düşünmüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekle: Khanjui
  • Lissandra 2 patch oynandı hemen nerf, irelia urgot akali aatrox 1 yıldır oynanıyor yeni yeni nerfler.
  • IraArel kullanıcısına yanıt
    Aatroxu ilk çıktığı zamandan beri her yamada deli gibi nerflediler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KiraZero kullanıcısına yanıt
    Bu kadar ağlaman sadece kolsuzluğun, hazıra konmak ve sırf free elo diye oynadığın broken herolarının adam edilmesidir.

    WW oynanış mekanikleri olarak 5 para etmezdi, 6 dan önce adam gibi gank atamayan, 6 olduktan sonra da saçma bir şekilde rakibe ışınlanan, tek bir itemle ultisi dodgeladan leş gibi bir heroydu, bunu adam ettiler.

    Akali mekanikleri eskiydi, elden geçirilmesi gerekiyordu ama Riot ayarsız olduğu için saçmaladı çoğu reworkta olduğu gibi.

    Bana Zilean a gelen reworkun kötü olduğunu savunma sakın, botta yaklaşan adamın üzerine bomba bırakıp saçma sapan bir şekilde koridor kazanan heroyu savunuyorsan amputenin önde gidenisindir.

    Eski Fiora da kolsuz ve aptal bir mekaniğe sahipti, sadece beceriksizlerin bayıldığı bir champtı. Buna bile ağlayacak kadar küçük düşürüyorsun kendini, rezillik.

    Vlad için dediğine bak "1 itemle canım fulleniyordu onu da kaldırdılar" ne içtiysen merak ediyorum son zaman gördüğüm en utanç verici ve zeka kırıntısı içermeyen bu yazıyı okurken sinir harbi verdim.




  • Suppordle kullanıcısına yanıt
    Farkettiniz mi bilmiyorum başka birine cevap olarak yazmışım evet reworklar benim main karakterlerime geldigi için biraz sinirlendim ama dogruya dogru o kadar dengeli olmadi vladimir ile zileana girmiyorum benim sızlandigim konu arkadaşın da oynadigi herolarin rework yemesi ben de de böyle oldu bunu belirttim hem fioranini sizce tum skilleri ct lemisi mantikli mi blitz q atiyor neymiş sıyırdı bence cok dengesiz hele talon dan bahsetmiyorim bile neyse siz gene rezil falan dersiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski akali en rahatıydı hasarı yerindeydi dürtmesi rahattı ultisi basitti. İlla değiştirecekler yoksa batacak bir taraflarına...
  • Onu diyorum ya ben de işte dengesizleşti herolar sadece akali değil bir çok şampiyon da aynı durum var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşın rework anlayışı '' Ohh çok basit zaten tek atıyor rework yesin de iki tuşa basıp tek atmasın'' anlayışı hakim, haksız da sayılmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BomBidiBom kullanıcısına yanıt
    Öyle de hocam dengesizleşiyor oyun ya da hero tutulmuyor ben size söyleyeyim rework olayı sadece profesyonel arenaya göre ya da nerf buff bunlar profesiyonal arenaya göre yapılıyor biz sadece istatistik olarak geçiyoz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • can çekme ise sıkıntı olan sylas denen heroda en kıralı var.. Yalnız o değil de oyunda o kadar çok sıkıntı var ki el atan yok..
    Az önce mesela adam yasuo oynuyor, fırtınasını boşa çıkartıp dalıyorum daha ilk Q da adam tekrar fırtına atıyor..
    Talon oynarım genelde, R + Q atıyorum Akali sis skili atıyor. Benim skill CD ye düşüyor ama Rakibe zerre hasar vermiyor... Yani illa midde yasuo ve zed mi oynayalım ..
    eskiden ne güzeldi midde sejuani bile oynardık, sup heroları oynardık.. varsa yoksa zed yasuo ...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.