Şimdi Ara

Airties 5650 aldım, sorusu olan varsa elimden geldiğince cevaplayabilirim. (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.484
Cevap
30
Favori
185.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ckaracar C kullanıcısına yanıt
    modemden midir bilmiyorum ama son dönemde aralıkla kopmalar oluyordu
  • cana-cana C kullanıcısına yanıt
    2015 de aldığım Asus AC68U azrail aleyhiselama 7 Mart günü Canını Teslim etti vs DSL bağlantısı çalışmıyor ama görevine router olarak devam ediyor.
  • İyi günler elimde AirTies 5650TT V3 modem var türknete geçiş yaptım internete bi türlü bağlayamıyorum teknik ekip geldi bağlantınızda sıkıntı yok her şey düzgün modeminizde sıkıntı var dendi anlayan birisi varsa yardımcı olursanız sevinirim.
  • Airteis 5650 modemi kullanıyorum.Ttnetin verdiği değil.V1-V2-V3 olduğunu nasıl anlayacağım.Firmware Version:1.0.0.15 gözüküyor.Son güncel yazılımı nedir? Yukarıda verilen AirTies_Air5650v3TT FW 1.0.3.1.bin benim modeme uyarmı?
  • Nihat Zafer N kullanıcısına yanıt
    Modemi sıfırlayın
    İss ye söyleyin bağlantı şifresini vdsl veya ADSL ye göre yeniden sıfırlasın
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Türknet pişmanlıktır mesaj atıyorum ertesi güne dönüyor modemden kaynaklı dediler modemi gittim arkadaştan aldım taktım yok kendi modemimi oraya götürdüm çalıştı sorun bendende kaynaklı değil ama kimse ilgilenmiyor 5gundur madurum nasıl iletişime geçecem nasıl sorunumu çare bulacam yardımcı olursanız sevinirim.
  • Nihat Zafer N kullanıcısına yanıt
    Türknet e yapacak bir şey yok tanıdık birisi lazım
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Artık başka bir internet sağlayıcıya geçecem vodafondaydim indirimimi yaktım türknete geçtim daha iyi internet alayim derken evdeki internetten olduk yardımcı olacak birisi varsa nolur dönüş yapsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekardon

    Arkadaşlar merhaba ben ttnet'in verdiği modeme (5650v2) standart firmware attım sıkıntı yok şuan bittorent özelliğini kullanabiliyorum. Müsait olduğumda nasıl yapılacağını anlatan bir rehber yazacağım.

     Airties 5650 aldım, sorusu olan varsa elimden geldiğince cevaplayabilirim.
    hocam anlatmamışsınız şuan bu modemi aldım ve standart airties firmwaresini nasıl yükleyebiliriz ? Bittorent özelliğine kavuşuruz beklemedeyim.




  • Evde TTNET in verdigi w9970 var. 100 mbps internet 1 duvar sonra 25 e düşüyor
    Bunun yerine 5650 alsam wifi hiz konusunda daha iyi midir
    Veya 2 3 duvar sonra bile wifi çekim ve HIZ konusunda iyi bir router var mi 2.4 ghz destegi ile. 5 ghz destekli olmasin. Komsuya internet veriyorum. Bir de ona alıcı almak gerekecek sonra
    Bir de bunun v1 v2 v3 u var hangisi alinmali
  • _MedicuS_ kullanıcısına yanıt
    Komşunuz devlet büyüklerine hakaret veya hakaret içerikli yorum yaparsa siz ceza alırsınız

    DSL Ac68U ve DSL Ac55U Çar test ettim bir duvar sonra göz problemi yok
  • ya benim modem mi bozul du internette mi sorun var kopmalar oluyor hep bende
  • arkadaşlar yeni modem mi almalıyım yoksa AC destekli router mi almalıyım. hangi çözüm daha performanslı olur. tek parça ac destekli modem mi yoksa bu modemin giga wan portuna bağlı ac destekli router mi?
  • Bu modemi router moda alip kablonet (netmaster) modemde kullanmak istiyorum.

    Yardimci olabilecek var mi?
  • Arkadaşlar bazı arkadaşlar bu modemin 300 mbit olduğunu fakat tek birtane bile teknolojik alet varsa 144 mbit düşürdüğünü belirtmiştiler. İki tane foto atacam 300 mbit kablosuz olarak bağlandım ve aktif olarak modeme çok cihaz bağlı. Airties 5650 v2 TTnet kullanıyorum ve modemden son derece memnunum.

     Airties 5650 aldım, sorusu olan varsa elimden geldiğince cevaplayabilirim.

     Airties 5650 aldım, sorusu olan varsa elimden geldiğince cevaplayabilirim.




  • lazye kullanıcısına yanıt
    Gercekten super

    AirTies cihazlarda 300mbit almak zor cunku airties’in da dedigi gibi wifi alliance kurumuna gore cevrede baska modem varsa band genisligini otomatik 20mhz yapiyor airties. [ 2.4ghz’de ]

    Airties wi-fi ayarlarlarinda “only 40mhz” ayari olmadigi icin (bazi modemlerde bu var) cihaz baska modem gordugunde otomatik 20mhz’e geciyor. Her komsuda wifi oldugu icin durum boyle.

    Kaynak ve detaylar:
    http://www.airties.com.tr/_supportdocs/24/_24_20140123140111.pdf

    Modemin Wi-fi ayarlarini da paylasirmisiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alierr -- 27 Nisan 2020; 9:37:32 >




  • Tabikide paylaşabilirim. Öncelikle ek bişey yapmadım hocam modemle aramda 2 metre civarında var. 300 mbit çıkmasının bir sebebi de bilgisayarımda kullandığım İntel 7260 hmw'den kaynaklanıyor. Çünkü; çoğu wifi kart 72 mbps destekliyor hala modem 300 mbit izin verse bile bilgisayardaki wifi kartı maksimum kablosuz bağlantıda 72 mbit destekliyorsa üstüne çıkamıyor cihazlar. Wİfi kartını değiştirdiğimi de belirteyim daha önceden eski wifi kartı 5 ghz desteği yoktu. Lafı çok uzatmayayım wifi kartımın özelliklerini atıyorum.
    https://ark.intel.com/content/www/tr/tr/ark/products/75439/intel-dual-band-wireless-ac-7260.html

    Modem ayarları ve sürümü de aşağıdan görebilirsiniz.

     Airties 5650 aldım, sorusu olan varsa elimden geldiğince cevaplayabilirim. Airties 5650 aldım, sorusu olan varsa elimden geldiğince cevaplayabilirim. Airties 5650 aldım, sorusu olan varsa elimden geldiğince cevaplayabilirim.




  • Arkadaşla 5650 modemi Vodafone adsl için kullanicaz normal şekilde internet ayarından diğer oparator u sevip kullanıcı adı ve şifre girip kaydettik internet geliyor çok yavaş ve kısa sürede kopuyor . Bu modem vdsl ve adsl destekli . Adsl için ayrı bir ayar mi gerekiyor
  • TurkeyStar kullanıcısına yanıt
    Ayri bir ayar yok (eger ayarlari kurcalamadiysaniz) fabrika ayarlarina alip tekrar deneyin.

    https://teknodestek.com.tr/airties-5650-modem-kurulumu/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lazye

    hocam anlatmamışsınız şuan bu modemi aldım ve standart airties firmwaresini nasıl yükleyebiliriz ? Bittorent özelliğine kavuşuruz beklemedeyim.

    Alıntıları Göster
    merhabalar, hocam iş güç telaşı inanın aklımdan çıkmış. biraz baktım eski dosyalarıma nasıl yaptığımı hatırladım ancak öncesinde test etmek istediğim birkaç şey var. elimde oynanmamış modem olmadığı için kontrol yapamıyorum tabii. kontrolünü yapmak istediğim şeyler modeme herhangi bir zarar vermeyecek. ancak standart firmware yüklerken oluşabilecek sıkıntılar hakkında bir şey diyemem.

    bu testler için yardımcı olmak isteyen varsa özelden yazsın.




  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.