Şimdi Ara

Aion Rise Lejyon Başlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
3.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Öncelikle biraz kendimden bahsetmem gerekirse;
    MMORPG oyunlara yaklaşık 14 sene önce Ultima Online ile başladım ve o günden beri neredeyse oynadığım tek oyun türü oldu benim için. Piyasa da oynamadığım bir MMORPG yok ve her oynadığım oyunda hem bulunduğum takım ile hem kendim olarak iyi bir yerlere gelmek istemişimdir. Genel olarak core oyuncuyum ve aynı ortamda bulunduğum insanlardan da bunu beklerim. Örnek vermek gerekirse; Bir boss u kesmeyi deniyorsak, ama beceremeyip durum sürekli wipe ile bitiyorsa bir kaç denemeden sonra bırakmam. Gerekirse saatlerce, tüm gece boyu kesene kadar uğraşırım. Tabi sadece PvE değil, PvP konusunda da aynı durum söz konusudur, amacım her zaman en iyiler arasında olmaktır.
    Neyse kendimden bahsetme kısmını fazla uzatmadan kapatayım. Bunları sadece nasıl düşündüğümü ve çevremdeki insanlarında nasıl düşünmesini istediğimi belirtmek için yazdım.

    Aion Rise' a gelirsek;
    Aion Rise EU Perento Elyos tarafında yeni bir lejyondur. Oyun ilk çıktığından beri oynayan kişiler olarak Perento Asmo tarafını bir kaç arkadaş olarak bırakıp uzun yıllar emek harcadığımız char larımızı silerek Elyos tarafına geçmiş bulunmaktayız. Şuan da oyuncu sayımız çok fazla değil elbette. Aramıza katılacak daha pek çok arkadaşımız bulunmakta ve Şubat ayında F2P ile oyuna dönecek/başlayacak arkadaşımızda var.
    Amacımız: End Game de birlikte eğlenerek, sorunsuz bir şekilde bir şeyler başarmaktır. Daha önce Asmo tarafında bulunduğum bir lejyon da yaşanan bazı durumlardan dolayı 4-5 ay oyunu bırakmıştım. Fakat piyasa da şuan da oynanabilecek daha iyi bir MMORPG alternatifi olmadığı için tekrardan başladım ve bu sefer gereksiz muhabbetleri, lejyon bilinci, yeterli MMORPG bilgisi olmayan insanlarla oynamak istemediğim için Aion Rise lejyonunu kurdum. Sağolsun bazı eski oyuncu arkadaşlarım beni yalnız bırakmadı ve 2-2.5 senelik emeklerini umursamadan karakterini silip bana katıldılar.
    Şuan tabi ki her türlü sınıfa kapımız açıktır. Eğer sizde farklılık arıyor, oyuna yeni başlıyor yada yardımsever ve bilinçli bir şekilde bir şeyler başarmak istiyorsanız bize katılabilirsiniz. Oyun içerisinden bana (Kevashe) mesaj atarsanız konuşabiliriz. Herkese iyi oyunlar dilerim.

    Lejyon Sitesi:www.aion-rise.com







  • Site çok güzel olmuş , böyle ciddi oluşumlar ilgimi çekmiştir. Kolay gelsin ve başarılar dilerim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Be Happy

    Site çok güzel olmuş , böyle ciddi oluşumlar ilgimi çekmiştir. Kolay gelsin ve başarılar dilerim.

    Teşekkürler.
  • Çalan müziğin adı nedir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrEmq

    Çalan müziğin adı nedir?

    Aion Soundtrack - Forgotten Sorrow (English Version) :)
  • Cleric geldiii :D
  • bende sıldım geldım carımı. hersey birlik ve eglence ıcın
  • Selam Aion a ilk çıktığı zaman başlamııştım bir süre oynayıp bırakmak zorunda kaldım(Perento sorc.).Ben çok prof bi oyuncu değilim arada başka oyunlarda oynadım ancak ne yalan söylim aion un atmosferini bulamadım maalesef.Bende herkez gibi GW2 bekliyorum şuan ancak bu zaman alacak gibi görünüyor.Beklerken boş durmayayım dedim aion a tekrar başlamak istiyorum ama legion suz zor bir oyun , halen aktifseniz katılmak isterim size.
  • Aktifiz GW2 gelene kadar oyuna girince Faradrim e mesaj yolla.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lakkus

    Selam Aion a ilk çıktığı zaman başlamııştım bir süre oynayıp bırakmak zorunda kaldım(Perento sorc.).Ben çok prof bi oyuncu değilim arada başka oyunlarda oynadım ancak ne yalan söylim aion un atmosferini bulamadım maalesef.Bende herkez gibi GW2 bekliyorum şuan ancak bu zaman alacak gibi görünüyor.Beklerken boş durmayayım dedim aion a tekrar başlamak istiyorum ama legion suz zor bir oyun , halen aktifseniz katılmak isterim size.

    GW 2 gelene kadar tercih edilebilecek tek düzgün MMORPG Aion. Üstelik GW 2' nin sene sonuna kalacağını da düşünürsek.. (: Oyuna döndüğün zaman bekleriz. Oyun içerisinden; Kevashe, Faradrim, Makarow isimli karakterlerden herhangi birisine mesaj atman yeterli olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuchîkî -- 11 Şubat 2012; 5:16:14 >
  • F2P olunca bende size katilmayi isterim yer varise, assassin class.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gizmo_x

    F2P olunca bende size katilmayi isterim yer varise, assassin class.

    Elbette yer var :)
  • Merhaba tekrar ben Üyeliğimi yenilettim ancak perento server ında asmo karakterim olduğu için elyo açamadım doğal olarak,mevcut karakterleri siliyorum ancak 7 gün süre verdi silmek için sanırım kestirme bir yolu yok bunun.Şuan beklemekden başka birşey gelmiyor elimden üstelik 7 gün de boşa gitmiş olacak neyse ,7 gün sonra görüşmek üzere.
  • Site dizayni guzel olmus. Ancak kafama takilan bir konu var, madem herkes bu kadar istekli ve gordugum kadariyla sifirdan bir olusum yaratilmaya calisiliyor , neden bu yeni acilacak serverda yapilmiyor ? Perento kac yillik server, herkes abyss setlerini uzerine cekmis. birak eternal i , fabled giyiyor bir cok oyuncu. perentoya sifirdan baslamak bana mantiksiz geliyor. Ben asmo tarafindayim, simdiye kadar 2 char kastim level 55 glad ve ranger. Rangerim 40 level abyss setini tamamlamis sayilir, pvp konusunda da az cok bilgi sahibiyim. ancak buna ragmen serverin buyuk bir bolumune gore noob sayiliyorum.
    bana bu kadar kisinin charlarini silip perentoya gecmesindense herkesin sifirdan bir serverda toplanmasi daha mantikli geliyor, yine de siz bilirsiniz..
  • CBT nezaman bitiyo ya bitsinde lejyona geçiş yapalımmm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SpookzPiece

    CBT nezaman bitiyo ya bitsinde lejyona geçiş yapalımmm

    7 gun sonra sanirim :);
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lakkus

    Merhaba tekrar ben Üyeliğimi yenilettim ancak perento server ında asmo karakterim olduğu için elyo açamadım doğal olarak,mevcut karakterleri siliyorum ancak 7 gün süre verdi silmek için sanırım kestirme bir yolu yok bunun.Şuan beklemekden başka birşey gelmiyor elimden üstelik 7 gün de boşa gitmiş olacak neyse ,7 gün sonra görüşmek üzere.

    Bu sorunu halletmenin çok kolay bir yolu var. Bizim de uyguladığımız yöntemi uygulayarak; UK NCSoft' un sitesine girdikten sonra Support bölümüne ticket atarak karakterlerini derhal silmelerini sağlayabilirsin (Durumunu güzel bir şekilde açıklayarak.). Benim tüm karakterlerimin silinmesi 1 saatimi aldı :).




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lyzard

    Site dizayni guzel olmus. Ancak kafama takilan bir konu var, madem herkes bu kadar istekli ve gordugum kadariyla sifirdan bir olusum yaratilmaya calisiliyor , neden bu yeni acilacak serverda yapilmiyor ? Perento kac yillik server, herkes abyss setlerini uzerine cekmis. birak eternal i , fabled giyiyor bir cok oyuncu. perentoya sifirdan baslamak bana mantiksiz geliyor. Ben asmo tarafindayim, simdiye kadar 2 char kastim level 55 glad ve ranger. Rangerim 40 level abyss setini tamamlamis sayilir, pvp konusunda da az cok bilgi sahibiyim. ancak buna ragmen serverin buyuk bir bolumune gore noob sayiliyorum.
    bana bu kadar kisinin charlarini silip perentoya gecmesindense herkesin sifirdan bir serverda toplanmasi daha mantikli geliyor, yine de siz bilirsiniz..

    Pek çok kişi aynı düşüncede olabilir tabi. Ama bu tamamen benim ve bize katılan/katılacak olan arkadaşların kararıdır. Evet, Perento eski bir sunucudur. Çoğu oyuncunun sağlam PvP/PvE setleri vardır. Fakat, ilk olarak Perento kaliteli ve tecrübeli oyuncuların olduğu bir sunucudur. Şahsen PvP konusunda düşünürsek bilgili, sağlam, tecrübeli oyuncular ile çarpışmayı tercih ederim :). Bunun dışında artık PvP seti toparlamak Gladiator setleri ile eskisi gibi zor değil. Başka bir neden de F2P olup yeni sunucuları beklemek yerine şuan da 55 olduğumuzda direk Gladiator setimiz hazır neredeyse.
    Ama hepsinden önce; Hangi sunucuda olduğunu, diğer oyuncuların ne durumda olduğunu düşünmeden birlikte güzel şeyler başarmaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuchîkî -- 11 Şubat 2012; 5:30:22 >




  • Gladiator setlerinden kastiniz nedir? ben 2.6 ile biraktim oyunu. Bir sey mi kacirdim? Yoksa su crucible setlerinden mi bahsediyorsunuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lyzard

    Gladiator setlerinden kastiniz nedir? ben 2.6 ile biraktim oyunu. Bir sey mi kacirdim? Yoksa su crucible setlerinden mi bahsediyorsunuz?


    2.7 yaması ile oyuna arena PvP sistemi eklendi. Crucible Coliseum diye geçen bu sistem ikiye ayrılıyor:

    Arena of Discipline: 1v1 şeklinde gerçekleşen arenadır.
    Arena of Chaos: 10 kişinin katıldığı ve herkesin tek başına olduğu arenadır.

    Bu arenalar hakkında daha fazla bilgiyi Aion' un sitesinden edinebilirsiniz. Ben sadece kısaca bahsettim. Gelen item lar hakkında da biraz bilgi vermem gerekirse;

    Gold set: 55 lvl için sarı tek condition lı PvP setidir.
    Eternal set 1: 55 lvl için turuncu tek condition lı PvP setidir.
    Eternal set 2: 55 lvl için turuncu iki condition lı PvP setidir.

    Arenaya günde bir kez girebiliyoruz. 46 - 50 ve 51 - 55 lvl aralıklarında ayrı arenalar bulunmakta. Item lar için gerekli puanları buralardan kazanıyoruz (55 AP setlerine harcanan zamanı düşünürsek, almak %90 daha kolay.). Arena setleri dışında aynı şekilde silahları da bulunmakta. Yani artık sadece takılar için AP kasmak gerekiyor.
    Yukarıda da söylediğin gibi Aion' un sitesinden çok daha fazla bilgiye erişebilirsiniz. Umarım yardımcı olabilmişimdir :).




  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.