Şimdi Ara

Aion Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar aion hakkında birkaç sorum olacak . Biz toplanıp 3-4arkadaş ''Aion ücretsiz oldu baya patladı haydi başlayalım '' dedik ve oyunu indirdik fakat ''aion ücretsiz oldu oyun bitti tadı kalmadı oyuncu kalmadı'' gibi söylentiler var doğrumudur? Peki değilse de başlarsam eğer hangi serverdan başlamamı önerirsiniz? tavsiye edilen UK Anuhart da mı başlamam doğrudur?



  • Ben oyunu 2 ay para vererek oynamış olarak bildiklerimi söyleyeyim.O zamanlar çok daha güzeldi.İnsanlar daha kibardı,saygındı,ırkçılık yoktu,hack yoktu,damn bile demezdik gruplarda iyiydi güzeldi zevk alıyorduk hani.Bedava olunca oyun Gameforge denilen lanet firmanın eline geçti.Geçiş o geçiş oyuncu kalitesi düştü haliyle.Ama hala oynanabilir bi oyun benim düşünceme göre.Para vermek zorunda olmayışın güzel bi şey,oyunda 30 günlüğüne gold pack gerekecektir.Bunu ister oyundaki paranla ister Aion shoptan alabilirsin.25 tl bir şey gerçek parayla.Oyun parası 5-10kk arası gidip geliyor.Asıl oyun 55 den sonra başlar PVP itemleri yaparsın o ara biraz zorlar ama PVP den kesinlikle zevk alabileceğin bir oyun.Oyun yalnız oynanılmıyor arkadaş grubunla zorluk çekmezsin.Anuhart veya Nexus öneririm




  • Cevap için teşekkürler üstad Anuhartta başladım oyuna. Patlama yapan bi oyuna göre hala oynanabilir diyorsan başlıyalım bakalım Peki bir sorum daha olucak Max. dmg ve pvp için (ilerde savaşlardan pvpden zevk alabilmem için) Assasian mı önerirsiniz Spritmaster mi?

    Hack derken? bug hack olayları mı başladı oyunda?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aybarsbaturay -- 1 Ağustos 2012; 22:33:39 >
  • Bug her zaman vardı, hatta Aion kadar bug kullanılan başka premium oyun ben daha önce görmemiştim :) Artık hack olaylarıda başladı yavaş yavaş. Çok yaygın değil ama yayılır yakında. Yeni serverlarda oyuncu kalitesi çok düşük, eski serverlarda ortam hala güzel.

    Söylediğin 2 sınıf oyunun en zor oynana 2 sınıfı :) Assasin oynamayı bilen biri ile çok iyi DPS yapar ama oynamayı beceremezsen, MMO yatkınlığın ve deneyiminde yoksa oyunun en zayıf sınıfı olur. Aynısı Spiritmaster içinde geçerli. Yinede bir seçim yapmak gerekirse SM oyna derim...
  • Nexus ve Anuhart serverlarında şu an gold pack fiyatları o kadar düşük değil. Nexusta millet 25kk dan koyuyor Anuhartta da o kadar düşük olcağını zannetmiyorum :) SM iyidir öneririm ama mage sınıfında olması yanıltmasın uçuk damage atmıyor :) bütün charları skilleri falan videolarını izle skilleri yetenekleri gör derim.
  • Oyunun bittiği falan yok, Aion kolay kolay bitecek bir oyun değil. Ama elbet eski tat yok artık lakin oyun hala oynanabilirlik olarak üst seviyede...
  • Playerlik konusunda sıkıntı çekiceğimi sanmıyorum her çeşit oyunda parmağım vardır. Assasin açtım bakalım olmadı SM geçerim .Skillerin cast süresi olduğundan bi SM assasa veya warriora karşı etkisiz gibi geldi nedense yanlışsam düzeltin ?

    Eski Swlerde herzaman ortam iyi oluyor fakat yetişmek zor olucak :) Hack olayları Knight koxp tarzı (bedava exp para) yada dupe tarzı mı acaba? Öyleyle hiç başlamayım fixlenemiyorsa oyunun suyunun çıktığının göstergesidir
  • Class seçimi hakkında şunları söyleyebilirim. Kesinlikle baba class yok, bir class diğerine üstünden diğer classlara üstün olmayabilir. Bence hangisinden zevk alıyorsan onu oyna. Her classın üstün ve zayıf olduğu diğer classlar var. Bir de şunu söyleyim assas oynadın baktın olmadı sm kasarım gibi bir yanılgiya düşme, karaktere lvl alması o kadar da kolay değil :P bence herşeyi en başından planla.

    Bu arada Anuhart veya Nexus için Goldpack satabilirim 15TLden
  • Oyunda lv alması zor biraz arkadaş doğru demiş.He şeyi en başından planla.Knight,metin2 oynayanların oynayabileceği türde bi oyun değil.Oyunu koreliler yaptığı için kendilerine göre planlamışlar bi çok şeyi.Eh avrupalılar tabi o kadar zora alışkın değil.Çok detay var,çok daha zor haliyle daha da kaliteli.Sevdiğin klasla oynaman senin için en iyisi olur.Her klas yetenek istiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KanameSama -- 2 Ağustos 2012; 1:34:11 >
  • Sağolun dostlar cevaplar için evet 10lvl olasıya canım çıktı ilerisini düşünemiyorum . Knight metin2 degil de WoW Cabal Conquer Ultima LOL Knight (unuttugum birkaç oyun daha) diyelim şuna Oyun görüntü motoru oynanışı en yakın WOW fakat aradığım karakter hiçbiri değil :) Goldpack olayı aşırı abartılmış bence biraz açgözlülüğe vurdum bunu PM bile atılmıyor Sonuç olarak Anuhartta assasian kasıyorum ( Bu arada daha önce privatede SM kasmıştım ama tabiri caizse ÇOK UYUZ gelmişti) . Şu anki sorunum da az dmg ve az def bakalım hayırlısı ilerleyen levellerde aranıza katılmak isterim

    Bir sorum daha var bu oyunda 1yıllık emeğe karşılık sağlam kasılmış (100 üzerinden min 85lik bir karakter diyelim) char satışında 3aşağı 5yukarı kaç tl eder ??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aybarsbaturay -- 2 Ağustos 2012; 4:32:23 >




  • Aion kesinlikle bitecek bir oyun değil ama aynı şekilde oynanacakta bir oyun değil...Bu oyunu oynamak,en azından eu serverlerinde,vakit kaybı.Ncsoft oyunu nasıl westte rezil ettiyse gf de kaldığı yerden tam gaz devam ediyor.Nc deyken p2w gibi bir duru yoktu.Şimdi gf sağolsun oyunu cüzdan vs. cüzdan a çeviriyor.Oyundaki botlar,gold satıcılrı,geciken güncellemelerde cabası.

    Dediğim gibi aion bitecek bir oyun değil.Aksine çok sağam bir oyun ama malesef koreden alıp direk euya getirim millet te bunu yer mantığıyla rezil ettiler oyunu burda.Başlamayı düşnenlere aionu asla tavsiye etmiyorum.Offical serverda oyanamay değmez.Gidin özel serverlerde oynanyın daha iyi.Onlarda 3.0 var...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artemis_KaSTeL -- 2 Ağustos 2012; 9:28:55 >
  • Oyunda lvl atlamak kolay bence heryerden exp görev geliyor knigttaki gibi bir slottta sabahtan akşama kadar exp kasmıyorsun.
    bot hack olayının cıvkını çıkardı çinliler. gp oldu 25m nexusta nereye kadar gidecek merak ediyorum. oyuna giriyorum sanctuma bir gidiyorum 10 tane pm gp satıcılarından.gf de izliyor bunları anca.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bilgisayarizmir

    Class seçimi hakkında şunları söyleyebilirim. Kesinlikle baba class yok, bir class diğerine üstünden diğer classlara üstün olmayabilir. Bence hangisinden zevk alıyorsan onu oyna. Her classın üstün ve zayıf olduğu diğer classlar var. Bir de şunu söyleyim assas oynadın baktın olmadı sm kasarım gibi bir yanılgiya düşme, karaktere lvl alması o kadar da kolay değil :P bence herşeyi en başından planla.

    Bu arada Anuhart veya Nexus için Goldpack satabilirim 15TLden

    Bende birkaç gün önce başladım oyuna anuhart actim chari ranger olarak.Oyunda ücretsiz takılırım diyen herkez muhakkak bir yerlerde takılacaktir benim gibi ne item alabiliyorsunuz brokerdan nede satabiliyorsunuz bazi seyler icinde bu oyunu adam gibi oynamak icin sart gold pack.Senin satış code şeklindemi oyunda broker da satılan şekli ilemi?.

    Ayrıca şunu söylemek isterim char kasarim beğenmez baska bir class acarim diyenlere...Bu durumu birkez daha düsünün lvl almak zor ve ilk 10 lvl de questler basit olasada harcanacak zaman telafisi çok zor ve zahmetli bir durum.




  • Code şeklinde değil. Oyun içinden kullanıyorsun. Brokerda satılan cinsten.
    İyi oyunlar.
  • aynen ben 55 gladiator kastım yarı takısı ethernal ap silahı craft ama baktım ki benim tarzıma göre değil templar açtım onu 55 yapmaya calısıyorum şimdide emek verdiğim 55 glad satayım dedim 300 400lira istedim onuda verecek adam bulmak zor bir dostumuza vericez artık charı olmadı :) aman iyi seçin oynayacağınız karakteri
  • ben oynadım sevmedim sıkıcı bir oyun piyasada daha kaliteli oyunlar var bence.
    tabi zevk meselesi ben sevmem sen seversin o ayrı mesele en iyisi indirip test atmak olucaktır başklarına bakarak karar veremezsin.
  • arkadaslar ben aıon oynuyrm ındırdım oyunu ama cok fazla kasıyo sızce ekran kartından dolayımı bılen bır kısı ulasa bılırmı acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.