Şimdi Ara

Ailemin bana verdiği değeri hak etmiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 16 yaşımdayım bu sene 12. sınıf olucağım.Ailem beni kursa yazdırdı 30 bin tl vericek toplam, özel hoca tutmayı düşünüyorlar hesapladım o da toplam 20k civarı yapıyor,kitabı defteri derken bi 10 k daha gidicek 60 bin tl civarına denk geliyor. Babam oto elektrikçi ayda 10k civarı kazanıyordur, annem de asgari ücret kazanıyor. eve giren para aylık 15-16k civarı. Akşama kadar çoğumuzun ailesi gibi sonuna kadar çalışıyorlar sırf bana daha iyi bir gelecek şansı verebilmek için. İyi bir üniversite tutturabileyim diye ama ben bunlara değecek bir insan değilim. Ben bu değeri görmeyi hak eden bir insan değilim sanırım da asla olamayacağım. Ailemden bir şey istesem yapmak için ellerinden geleni yaparlar öyle insanlar ama işte ben bunun karşılığını verebilecek birisi değilim. Beni dershaneye göndermeyin diyemiyorum başaramayacağımı biliyorum zaten ama bunu onlara anlatamam. Anlatsam bile bir şey değişmeyecek. Ben bana verilen bu değerin altında eziliyorum resmen.Yapmam gereken ders çalışmak ama yapamıyorum deniyorum olmuyor basmıyor kafam. Sadece içimi dökmek istedim son günlerde baya kötüyüm, okuyanlara teşekkür ederim.








  • Kardeşim emin ol değersin. Ama biraz çalışman lazım. Oturup odaklanıp çalışmayı dene. Unutma başarı bir anda gelmez ancak zamanla gelişimi göreceksin. Ben senin yazdıklarından temiz kalpli bir insan olduğunu anladım. Hiç üzme kendini, bazı şeyleri de hayata bırak. Aynı yollardan geçtik bilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapmasalardi o zaman? seni dunyaya getirdiyseler bakacaklar. bos ver onlar dusunsun sen kendi hayatina bak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ailen bunları okusa çok üzülür, bence sırf bunları düşünebildiğin için bile değerlisin.
    Aileler bunlari senden bir beklentisi olduğu icin yapmıyor senin kendinin daha iyi olabilmesi senin daha iyi yere gelebilmen için yapıyor. Sen de elinden geleni yaparsın seni bir kişi üste taşısa bu yatırım yine iyidir.
    Sen de değersizim yerine biraz daha çabalamaya bak. Ayrıca erken degil mi 16 yaş 12. Sınıf icin ? Var demek ki bi cevher sende de ;)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bak sana bir akıl vereyim, baba mesleğinden devam et oto elektrikçi ol bu devirde okumaya değmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.