Şimdi Ara

Aidatsız (Ücretsiz) Tüm Kredi Kartları [2021] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.004
Cevap
91
Favori
113.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • YKB KK konusunda nasıl dolandırıldığım konusunda unuttuğum detayı yazayım son olarak:

    - Telefonuma gelen 3D secure secure şifresini elbette vermedim beni arayana, azarlayıp kapattım.
    - Bunun üzerine 3D secure olmadan alışveriş yapmışlar dakikalar içinde.
    - Problem: YKB MH'ni hemen aradığımda telefonuma Banka tarafından 3D secure şifresi gönderilmesine rağmen "Bizde bir şey görünmüyor" demeleri idi. Nasıl yani?
    - Akabinde şifresiz alışveriş yapıldı.

    - Tamam, ben o zaman bahsettiğiniz kimi güvenlik tedbirleri hakkında bilgim yoktu, tek endişemiz, tenha bir yerdeki ATM'ye kopyalama cihazı yerleştirmeleri gündemdeydi.
    Sonradan başıma gelen olayı https://forum.donanimhaber.com/18-01-2016-kredi-karti-dolandiriciligi-ve-sonuc--113850690 başlığında anlattım ve insanların bilinçlenmesine yardımcı olmaya çalıştım.
    Bu başlık 48 sayfa sürdü ve insanlar başlarına gelen çeşitli olayları anlattılar.

    YKB açısından en ilginç olay şuydu: İstanbul'da yaşayan bir yazar o an Fransa'da ve cep telefonu da yanında olduğu halde Türkiye'de ve İstanbul dışında bir şehirden o dönem yeni çıkan QR kod uygulaması ile para çekilmişti hesabından.

    Arkadaşın tüm geçerli argümanlarına rağmen YKB hepsini reddetti ve arkadaş çaresiz mahkemeye verdi.
    Elbette mahkeme devam ediyor 3 yıldır..

    NOT: Bu mesaj ile sizin çalıştığınız bankanın kötülendiğini düşünmeyin, amacım bu değil: Herkes, hangi banka işine geliyorsa onunla çalışır, sorun yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabit Fikir -- 26 Ağustos 2019; 22:18:44 >




  • Bankanın niyetini görürüz hocam, biri deneyebilirse seviniriz. Gerçi vermek zorundalar yasal olarak ama garanti olsun
    İyi günler dilerim
  • Teşekkür ederim, biliyorsunuz ki asıl kartınızı internet alışverişi / Telefon Bankacılığı ve Mail Order alışverişine kapatıp Sanal Kart kullanımına geçtiyseniz sorun yok, yeter ki sanal kartınız'da da dişe dokunur bir bakiye bırakmamak şartıyla.

    Çünkü örnek vereyim, kredi kartı bilgilerinin ve sanal kart bilgilerinin ortalarda gezmesi, çoğu zaman Hacker'lar sayesinde değil bu bilgilere erişimi olan ama kendisinin düşük maaşla çalıştırıldığını düşünen ve kısa yoldan köşeyi dönmek amacında olan banka içi elemanlar tarafından gerçekleştirilmektedir.

    2 sene önce medya yazdı, bir bankanın genel müdür muavininin 2 eski çalışanıyla çağrı merkezi kurup bunlara müşteri bilgileri, hesap bilgileri, KK bilgileri sağladığını Siber Polisimiz yakaladı.

    Akıla sığmayacak şekilde "Ticari itibar" diye saklanan bu davanın sonucunu nasla öğrenemedik.

    İki kredi kartınızın kopyalanması ise gerçekten üzücü ama sonuç olarak gerekli tedbirleri aldığınız anlaşılıyor o halde YKB ile çalışmaya devam etmenizde sorun olmasa gerek.

    Mesela ben, nasıl olsa %75 indirim yapsalar da bu parayı vereceğim deyip, YKB KK'nı bu gün tekrar kullandım.

    Ama MH'nin aynen geçen seneki söylediği yalan gibi: "KK aidatını iptal ettim, son ödeme tarihinde bu kadar eksik ödeyeceksiniz" Yalan.
    Bu sefer de aynı yalan: Üstelik ses kaydında teyit etmem rağmen. Önce öde, gelecek ay düşeriz.

    Neyse, yapacak bir şey yok, THH'ne filan versek ne fayda.




  • Hocam yanlış anlamışsınız ben şunu kastetmiştim:
    Bankanın herhangi bir aidatlı kartıni alırız (business hariç onun için ayrı var) sonra aidatsıza geçmek isteyeceğiz yasa gereği geçirmek zorunda kalacaklar limit yetmese bile.
    Ama bunlar da az çakal değil, aidatsız kart için çok limit çok harcama istiyorlar ki aidatı çıkarsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasal zorunluluk var işte normalde aidat almaları yasal değildi ya hani sonradan değişti 1 tane aidatsız verirlerse artık diğer aidatlara laf edilmiyor ve aidatlı kartı olan kişi aidatsıza geçmek isterse zorunlu olarak geçiyor son olarak da hiç harcama yapmadıysanız ya da 180 gün içinde harcama yapmadıysanız da aidat kesemiyor o zaman.
    Şu linkte kısaca anlatıyor:
    https://www.selfhukuk.com/kredi-karti-aidati-yasal-mi-kredi-karti-aidati-odemek-zorunda-miyim-tuketici-haklari-neler/
    Bu da mevzuatın linki:
    http://www.mevzuat.gov.tr/Metin.Aspx?MevzuatKod=7.5.20116&MevzuatIliski=0&sourceXmlSearch=finansal%20t%C3%BCketici
    Dediğim gibi zaten bu çözüm çok yüksek harcama yapmayanlar için yoksa sizin bununla işiniz olmaz ama mesela ayda maximum 2000 harcayan biri için gayet uygun bir kart bankanın geçirmeme gibi durumu da yok yasa var çünkü.
    Biri denerse de güzel olur direk kanıt olur elimizde.




  • Hocam aslında kampanyalardan çok artı taksit için gelir insanlar zaten onun için dedim dolar almak isteyene dolar kuru da uygun ve temel bankacılık işlemleri ücretsiz.
    Ama eğer banka ekoyu çok ayırmıyorsa gayet iyi ama öyle değilse işi kampanyadan çok taksitle olan insanlar için albaraka daha iyi olur artı taksitten dolayı
  • Aynen öyle, enpara da bu konuda güzel iş yapıyor fakat kampanyanın yakında bitecek olması kötü. Onun dışında şöyle bir özet geçilebilir:
    Eğer kampanyacıysanız world eko+enpara
    Taksitçiyseniz Albaraka World+Enpara
    Albaraka deme nedenim de zaten çok fazla banka hesabı olmasın diye ama onun dışında senin bankanın çok iyi olduğu doğru, ben de biliyorum çok az fark koyuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aidatsız Word Eko, aidatlı Word kart özelliklerini ve kampanyalarını hemen hemen aynı şekilde sunmasıyla şu anda iyi bir seçenek.
  • elimde sadece işbankasının kredi kartı var onun da limiti 12bin lira ama kredi kartını sadece büyük alışverişlerde taksit için kullanıyorum.. o da yılda bir iki defa gibi bir şey oluyor.. mesela kasım ayında bütün taksitlerim bitiyor ve aralık ayında 100lira yıllık aidat kesecekler biliyorum.. her yıl bu parayı geri almakla uğraşmak istemiyorum.. başka bankalarla da uğraşmak istemiyorum.. puanlarla da işim olmuyor.. sadece taksit avantajından yararlanıyorum o kadar..

    aidatlı maksimum karttan aidatsız maksimum karta geçiş yapsam hayatımda ne değişir?
  • Denizbankın netkart ı nasıldır?
  • Dediğin gibi pek kullanan yok. Önceki yorumlarda da kullanan göremedim. Benim için Aidatsız olması yeterliydi o yüzden başvurdum. Yine de fena durmuyor bakalım kullanıp göreceğiz.

    Edit: denizbank başvurumu reddetti. Geçenlerde arayıp size kredi kartı verelim demişlerdi. Aidatsız için başvurunca nedense reddettiler Bonus puan kazanamıyorsunuz dedi ama doğru mu anladım bilmiyorum. Benim için aidatsız olması yeterliydi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 4 Eylül 2019; 15:8:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bonus özellikli ve aidatsız istiyorsan Türkiye finans happy zero veya garanti bonus flexi daha iyi seçenek olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vakıfbank World Platinium'u tatil sitelerinde taksit yapmıyor diye kapattım. Şuan aidatsız kart arayışındayım. YK World Eko nasıldır? Taksit seçenekleri diğer YK kartları ile aynı mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Eléctronics kullanıcısına yanıt
    Vakıfbank world kart ben de kullandım.Dediginiz gibi taksit konusunda çok sıkıntılı.Her an bir world işyerinde kötü bir süprizle karşılaşabilirsiniz.Word eko her konuda o karttan daha iyi seçenek.İnternet alışverişlerinde taksit konusunda standart world taksidini uyguluyor.Sadece artı taksitleri yapmıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: korkmaz10

    Vakıfbank world kart ben de kullandım.Dediginiz gibi taksit konusunda çok sıkıntılı.Her an bir world işyerinde kötü bir süprizle karşılaşabilirsiniz.Word eko her konuda o karttan daha iyi seçenek.İnternet alışverişlerinde taksit konusunda standart world taksidini uyguluyor.Sadece artı taksitleri yapmıyor.
    Teşekkür ederim o zaman iyi bir seçenek gibi gözüküyor YK Eko kart
  • Teşekkürler, sanırım bu gidişle Eko alacağım ben de

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar, ben aidatlı kartlardan pek bir farkı olmayan, mecbur olduğumda taksitli nakit avans çekebileceğim, normal aidatlı kredi kartı kadar çok olmasa da illa taksit yapan, çoğu yerde geçen aidatsız kredi kartı arıyorum. bir kaç arkadaşın fikrini aldım, sizinde fikirlerinizi almak istiyorum.

    şuanda iş bankası maximum gold, (aidatlı) akbank axess free ve enpara kredi kartı var.

    akbank axess free'yi iptal edeceğim. çünkü bırakın taksitli nakit avans olayını, tek taksitli nakit avans olayı bile yok. ancak harcama yaparsanız güzel puanlar veriyor ve harcamalarınızı sürekli olarak arttırmaya teşvik ediyor. mesela önceki ayda 1000 harcadım, 35 tl chip para verdi. bu dönem mesaj geldi, 1100 tl harcamanıza 35 tl chip para hediye diye. her neyse 1100 tl harcadık yine 35 tl chip para verdi. sonraki ay yine mesaj geldi. 1250 tl harcamanıza 35 tl chip para hediye diye. bende bıraktım harcamayı tabi. devam etsem herhalde 3000 tl - 5000 tl harcamama da 35 tl chip para vereceklerdi.

    enpara kredi kartında nakit avans var, taksitli nakit avans olayı yok. geçen gün avans çektim 2900 tl. 15 günde yaklaşık 150 tl kesti ve faizi her gün artıyordu. bende hemen kapattım borcumu. eft/havale ve hesap işletim ücreti olmaması çok iyi. alışverişi ücretsiz olarak taksitlendirme olayı da güzel.

    iş bankası maximum gold kredi kartını aidatından dolayı iptal etmek istiyorum.

    kafamda 2 tane aidatsız kredi kartı var biri world eko diğeri bonus flexi. ikisinde de taksitli nakit avans olayı var, nedense world eko'nun taksitli nakit avans faizi bir tık daha düşük.

    world eko ve bonus flexi aidatsız kredi kartlarını karşılaştırdığınızda hangisi daha avantajlı oluyor. ikisinin birbirlerine olan artı ve eksileri neler?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakabus_ -- 7 Eylül 2019; 7:48:29 >




  • karakabus_ K kullanıcısına yanıt
    İs bankasindan memmunsaniz

    https://www.maximum.com.tr/TR/kartlar/maximum-aidatsiz-kart/Sayfalar/maximum-aidatsiz-kart.aspx

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    @SYLAS aslında iş bankasından memnunum çünkü zor zamanımda kolaylık gösterdiler. 20 bin tl kart borcum varken ve hiç kimse kredi vermezken, bankaya başvurup derdimi anlattığımda kartı kullanıma kapatıp hızır kredi ile yapılandırarak borcumu kapattım. diğer bankalara kalsaydı, borcumu bekletip koyabildiği kadar faizi koyup, sonra yapılandırma yaparlar ya da takip başlatırlardı.


    @drupal hocam kampanyalardan yana hiç şansım yok. akbank zaman zaman telefon kampanyası yapıyor, hepsine katılmama rağmen bir tane çıkmadı, etrafımda çıkanı da görmedim. bazen acaba bizi kekliyorlar mı diye düşünüyorum. :)

    world eko karta internetten başvuru yapamıyoruz herhalde. başvuru yapmaya kalksam normal aidatı olan world kart çıkıyor.
  • Normalde rahatlıkla kredi çekiyorum 2 kredi var üstüme bonus kredi kartım vardı kapattım gittim en para kredi kartı aldım oda taksitli nakit avans olmadığı için sıkıcı geldi rahat 10 kere internet sitesi üzerinden world e başvurdum başvuru sırasında eko çıkmıyor tabiki yok arkadaş naparsam napayım YK bana kredi kartı vermiyor niyeyse gittim net sitesi üzerinden axess freeye başvurdum adam kabul edip axess platinium göndermişler 😬😬 anlamıyorum arkadaş

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.