Şimdi Ara

Ahşap Parke Nasıl Olmalıdır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • AHŞAP PARKE


    Billa Orman Ürünleri, olarak sizlere ahşap parke ve çeşitleri konusunda hizmet vermekteyiz. Bünyemizde çalışan kişiler, alanında oldukça yeterli ve özenle seçilmiştir. Parke evin zemin malzemesidir. Bir evin tasarımında en çok dikkat çekecek olan bölüm zemindir. Zeminde kullanılan uygun malzeme, mekânı olduğundan daha ferah veya tam tersi olarak olduğundan dağa boğucu bir duruma sokabilir. Doğru parke kullanımı sizlerin ve evinize gelen misafirlerin göz zevkine hitap edecektir. Uzun yıllar kullanım sonrası ilk günkü kalitesini koruyan zemin malzemelerini üretmekteyiz. Parkenin kullanım sırasında deforme olmaması çok önemlidir. İlk yapıldığında güzel görünüme sahip olsa da kalitesiz parke kısa zaman içerisinde bozulacaktır. Bu nedenle parke yaptırırken fiyattan daha önce, yaptıracağınız firmanın kalitesine önem vermenizi önermekteyiz. Billa Orman Ürünleri, zaman içerisinde bozulma ve deforme göstermeyen parkeler üretmektedir. Tercih ettiğiniz takdirde asla pişman olmayacaksınız. Kalite ve uygun fiyatlı parke seçeneklerimizle, her zaman müşterinin yanındayız. 


    Ahşap Parke Nasıl Olmalıdır


    Ahşap parke, düzgün yüzeye sahiptir. Homojen bir şekilde aynı kalınlıkta ceviz, meşe, akağaç, kayın gibi ağaç çeşitlerinin makinelerde işlenerek yapılmakta olan zemin malzemesidir. Parke malzemesi olarak kullanılacak olan ağacın sert, dayanıklı, reçinesiz ve budaksız renklerin canlı ve parlak yüzeyli olması istenmektedir. Ahşap parkenin 3 türü vardır. Bu ahşap parke çeşitlerini şu şekilde sıralayabiliriz;

    1.      Laminant Parke

    2.      Lamine Parke

    3.      Masif Parke

    Görsel açıdan birbirlerine çok benzemelerine rağmen, her birinin özellikleri farklılık göstermektedir. Sitemiz üzerinde bulunan diğer yazılarımızı okuyarak, parke çeşitleri hakkında detaylı bilgi edilebilirsiniz. Özel olarak bilgilendirilip, bizzat sizin parkeyi uygulamak istediğiniz alana yönelik tavsiyeler almak isterseniz iletişim bölümünden bizlere kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.


    Kaynak ve Ahşap lamine ve diğer parke çeşitlerinden satın almak isteyenler iletişime geçebilir https://billa.com.tr/

    Ahşap Parke Nasıl Olmalıdır










  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.