Şimdi Ara

Age Of Empires II 1366x768 Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar benim laptopun cozunurlugu baslıkta belirttigim gibi 1366x768 sorun su ki once hd sini indirdim oyunun onda goruntu kalitesi iyidir falan diye ama cozunurlugu ayarlama kismi olmadigi icin masaustunun cozunurlugunu aldi oda hic iyi olmadi cunku eski emektar pcde ne gzel uzaktan oynuyordum bunda ise yere cok yakin oyundan sogutuyor adami neyse sonra normal ecofu indirdim ondada ayni sikinti full cozde oynayamiyorum forumda bir iki konu okudum ama yapamadim olmadi lutfen yillar sonra ne heveslerle dondugum efsaneyi bana sildirtmeyin bilen varsa yardimci olur mu?? anlamayan varsa ss falan atabilirim oyundan tesekkurler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alperengk61 -- 22 Şubat 2016; 20:39:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >







  • Koca donanimhaberde bilen yokmu ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorununuza yardımcı olabilirim ama sorunu tam olarak anlamadım,HD indirdim masaüstü çözünürlük oldu sevmedim demişsiniz kafam o noktada karıştı açıkçası. m üstü çöz. 1366*768 demişsiniz. siz oyunu hangi çöz oynamak istiyorsunuz? monitörün destekledigi max. doğal çöz ne ise o çözünürlükte oynamanız en iyisi olacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SERIM

    sorununuza yardımcı olabilirim ama sorunu tam olarak anlamadım,HD indirdim masaüstü çözünürlük oldu sevmedim demişsiniz kafam o noktada karıştı açıkçası. m üstü çöz. 1366*768 demişsiniz. siz oyunu hangi çöz oynamak istiyorsunuz? monitörün destekledigi max. doğal çöz ne ise o çözünürlükte oynamanız en iyisi olacaktır.

    Hocam oyunu eskiden oynamışsan bilirsin uzaktandı yani görüş alanı coktu şimdi ise yakın yani daha az görüş alanı aynı şekilde hd edition olanıda indirdim aynı sorun onda da oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.